Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mało doświadczony

dziwna kobieta

Polecane posty

Gość mało doświadczony

mam 25 lat i małe doświadczenie w seksie.Mialem jedną dziewczyną i przed kilkoma m-cami zerwaliśmy ze sobą z uwagi na to że seks był zupełnie nieudny.Teraz w sobote na imprezie poznałem nową ,jest samotna ,bo mąż od dłuższego czasu zagranica. Laska modelowa wszystko na miejscu tylko jak dla mnie to za stara bo 32 lata.Całą a noc tanczylismy ze soba Wylądowaliśmy w łóżku.Zaczęło się od macanek piersi - miała duże z duzymi brodawkami .Ona uklękła nademna bokiem i zaczeła robic mi loda a ja połozyłem cała dłon na cipce (była wydepilowana) i poczułem że jest strasznie nabrzmiała ,twarda. i cała w śluzie. .Potem sie przyglądnąlem jej dokladnie to te wargi małe były sztywne i wywinęte na boki tak, że było widać otworek do pochwy.jak zaczałem jej szybko dłonia pocierać to zaczeło ja trzepać tak jak by miała drgawki Penis mi opadł ,bo niewiedziłem co to jest.Po chwili powiedziała że nie mam juz jej tam dotykać bo jest to nieprzyjemnie .Chciało mi sie seksu ,i ona mi zwaliła.Ubrała sie bo musiała być w domu Czy to normalne czy ona może była chora?

Gość Geronimo 57
zamilcz kretynie

Gość Geronimo 57
idiota do kwadratu,chooju doorny