Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Horangutton

Co sadzicie o osobach co srednio co trzeci dzien daja nowe zdjecia na nk?

Polecane posty

Gość Horangutton

Jak w temacie. Kiedys kolegowalam sie z taka dziewczyna. Byla bardzo skromna, fajna. Bylo to w liceum jeszcze. A teraz widze ze srednio co trzy dni dodaje zdjecia swojej osoby. Dla mnie takie zdjecia to oznaka krzyku tej osoby: jestem piekna, zobaczcie! Juz nie moge na te zdjecia patrzec. A jak otwieram strone i widze w ostatnio dodanych jej zdjecie to bierze mnie na wymioty. Czuje przesyt jej zdjeciami.

a ja mam gdziesz ta cała NK! co za beznadziejny portal. na początku miałam tam profil, ale skasowałam , wyspowiadałma sie i jest mi lzej:P

Gość ja nic nie sądze
mam to daleko i głęboko.... mam profil z jedną foktą- na której niewiele widać- w sumie tylko tyle, żeby było wiadomo, że ja to ja :P i zaglądam tylko ja dostanę jakąś wiadomość, profilu głównie używam do otwierania linków na forach, z "ciekawostkami" :D

Gość Horangutton
Czyli rozumiem ze popularnosc naszej klasy spada i juz nikt tam nie zaglada?

Gość ja nic nie sądze
ja zaglądam jak widzę temat na forum "zobaczcie co ta laska zrobiła..." :P nie wiem, jaka jest popularność, tego portalu- ekspertem nie jestem, na początku to było ciekawe zobaczyć jak się pozmieniali ludzie ze szkoły.... u mnie w sumie to były ze 2 wieczory fascynacji i tyle, jak mają inni nie mam zielonego pojęcia....

ta cała NK to portal dla dzieci. Jak widzę młode lalunie z cyckami na wierzchu, albo pary na fotkach z wakacji w Tunezji za całe 1320 PLN to dziki śmiech mnie łapie:D ale każdy ma swoje zajawki:P

Gość ja nic nie sądze
no fakt mam chrzesniaka 13 lat- to ma świra- kto ma więcej znajomych, kto ma więcej komentarzy pod zdjęciem itd.... bo wsumie jego to dotyczy na bieżąco.... ...a ja szkołę kończyłam 10 lat temu.... z większością ludzi ze szkoły nie mam w tej chwili nic wspólnego, więc po co miałabym tam zaglądać stale? zobaczyłam 1, 2 ok ten się hajtną, ten schudł, tamten przytył i tyle, nic z tego więcej nie wynika, jak właśnie rozrywka na 1 wieczór, jak nie było nic w TV....

Gość jby
Nasza klasa to smiech na sali. To jest portal dla ludzi niedojrzalych. Oczywicie jest tam troche ludzi normalnych ktorzy daja pare zdjec i nie swiruja. Ale sa i tacy ktorzy zarzucaja zdjeciami tak jakby codziennie sobie robili sesje. Co mnie smieszy na nk to: - wspolne konta par typu: Mariusz i Anna Nowak-Kowalska -panienki ktore dodaja do swoich profili (lub przyjmuja zaproszenia) profile typu Najpiekniejsze kobiety Polski - to jest dopiero porazka. Gdzie tu poszanowanie dla tych ktorzy sa kalekami i nie maja urody? o jest wrecz niehumanitarne.Poza tym takim osobom brakuje pokory ( czy jak to nazawac?) -uzewnetrznianie sie wpisujac co chwile w pola ZAJMUJE SIE newsow typu: za tydzien zenie sie, czekam na dzidziusia i inne ( to jest ok jak ma sie proful uktyrty i jest to informacja tylko dla znajomych- ale nie kiedy tego newsa moze zob aczyc kazdy co wejdzie na strone!) -smieszy mnie ze osoby z mniejszych miast gdzie kazdy siebie zna daja duzo zdjec i nie zrobia profilu zamknietego- tot ak jakby chcieli zeby ich cala wies zobaczyla ich zdjecia! To samo ze szkolami! NIe rozumuem osob ktore doiero co dostaly sie na studia a juz zapisuja sie na te uczelnie- po pierwsze skoro maja kontakt na codzien z osobami ze studiow to na cholere sie zapisuja. I znowu: oczywiscie chodzi zeby sie pochwalic do jakiej ja cudownej szkoy chodze- ludzie zobaczcie dostalam sie na dzienne studia do warszawy !! Po prostu zal mi takich. -

Mnie tez Was zal. Chyba jestescie troche zazdrosni, bo jesli nie to skad ta zawisc? Co was obchodza inni ludzie? ja mieszkam za granica i nie mam kontaktu z cala rodzina i znajomymi w Polsce dlatego wstawiam duzo zdjec, zeby wiedziali co porabiamy, jak nam sie tu zyje. No i co z tego, ze ktos cos pisze o sobie? Takie wasze uwagi swiadcza tylko o jednym: to Wy jestescie niedojrzali, zazdrosni i jacys niedowartosciowani. Jak macie swoje wlasne zycie, to po co sie interesujecie czyims? Oczywiscie mentalnosc Polakow. Jezeli komus cos sie uklada i chce sie podzielic ze swiatem, to nic, tylko mu zycie uprzykrzyc. Szkoda, ze wygralismy wojne z Niemcami. Moze dzis w przeciwnym razie byliby z nas ludzie.

Gość hahhaadobredobre
niedowartosciowni???? a co z dowartosciowaniem ma wspolnego ogladanie 90/100 fotek, na ktorych laska jest ciagle na imprezie, popija drogi alkohol i robi ciagle mine na glonojada??? To jest to ''wstawiam duzo zdjec, zeby wiedziali co porabiamy'' ??? Nie kochana. Co porabiamy piszemy w zakladce "aktualnie zajmuje sie". Pomijam o skrajnych przypadkach 100 zdjec w galerii, gdzie ludzie wysylaja codziennie 3smsy zeby zwiekszyc transfer:o

Gość hahhaadobredobre
samo wyskakuje w 'ostatnio dodane zdjecia' :o:o:o

tez tak mialam ;] sposob na taka osobe: 1) zwrocic jej uwage (ja: duzo masz tych zdjec na n-k ona: no juz dochodze do setki ja: :/) 2) wywalilam ja ze swoich znajomych ;]- działa

Gość hahhaadobredobre
jintao, w sobote zrobilam ostra selekcje - wypieprzylam tym sposobem 7osob;)

hehe a mi jedna powiedziala: co ty sobie myslisz wywalajac mnie! z naszej klasy, uwazasz sie za paniusie! ;] dobrze ze ja wyjebalam. A jesli chodzi o n-k to wkurzaja mnie osoby ktore zapraszaja wszystkich jak leci zeby tylko miec duza liczbe znajomych ;]

Gość hahhaadobredobre
najlepsze jest to, ze te osoby, ktore maja w ch_uj znajomych, jakies 15190 maja tez najwiecej fotek - sprawdzone, zaobserwowane i potwierdzone:)

Gość hahhaadobredobre
albo zdjecia dzeci w pozycjach: na brzuszku, ba boczku lewym, na prawym, a tu papu, a tu kupka, a tutaj z mamunia na spacerku, a tu z tatuniem w wannie itd:o jakby nie mozna bylo wybrac jednego, wyraznego, najladniejszego.

Gość kaos
zgadzam sie haha za duzo zdjec takich samych lduzie wstawiaja