dzidzia261 0 Napisano Październik 20, 2008 Czesc dziewczyny i kobietki przeszukuje cale forum i mam pytanie czy test ciazowy moze sie mylic? Moze ktos jest bardziej doswiadczony niz ja i wiecej wie na ten temat i z góry dzieki za rade :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra Napisano Październik 20, 2008 jasne ze moze sie mylic i to nie jeden lecz nawet kilka najlepiej jak bys zrobila sonie test z krwi beta hcg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba potrzebujesz Napisano Październik 20, 2008 najlepszy wynik daja w dniu spodziewanej miesiaczki i w pozniejszych dniach. wczesniej nie ma co liczyc na wiarygodny wynik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Październik 20, 2008 najbardziej wiarygodny jest robiony w dniu spodziewanej @ . owszem moze sie mylic ale w jedna strone - moze nie wykazac ciazy a w niej mozesz byc . jak wyjdzie pozytywny to tylko gratulowac ale najbardziej pewny jest test z krwi - beta hcg kosztuje ok 20zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokonac siebie 0 Napisano Październik 20, 2008 Jesli masz podejrzenia, a do spodziewanej miesiaczki jeszcze troche dni to najlepiej zrob z samego rana, z nocnego moczu bo wtedy stezenie hormonu jest najwieksze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monika21xx Napisano Październik 20, 2008 a jesli wykonało sie ich 15 w ciagu 3 miesiecy to tez wszystkie sie myla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monika21xx Napisano Październik 20, 2008 odpowie mi ktoś bo juz nie wiem co mam myslec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzidzia261 0 Napisano Październik 20, 2008 dzieki serdeczne robilam dzisiaj z samego rana bo @powinnam byla dostac dzisiaj i wyszedl negatywny ale nie jestem pewna bo czuje sie dziwnie mam lekkie bole w podbrzuszu i jak by z prawej strony jajnik naprawdenie wiem a co do tego testu z krwi to mam problem bo nie jetem aktualnie w polsce:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzidzia261 0 Napisano Październik 20, 2008 tzn ze testy nie sa wiarygodne.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzidzia261 0 Napisano Październik 20, 2008 dzieki serdeczne za rady i bylabym bardzo szczesliwa jak bym byla ale wiem takze czytam na forum ze podobne objawy to moga byc problemy z kladem trawiennym nie wiem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzidzia261 0 Napisano Październik 20, 2008 monika21x nie mam pojecia naprawde robilam dzisiaj drugi raz test ciazowy wiec nie mam doswiadczenia z tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewelina1122 0 Napisano Październik 20, 2008 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzidzia261 0 Napisano Październik 20, 2008 dziekuje dziewczyny za wszystkie rady jestescie naprawde super:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzidzia261 0 Napisano Październik 22, 2008 widze ze jestem sama na tym forum szkoda bo bym pogadala pozdrawiam wszystkie forumowiczki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cmokus20 Napisano Lipiec 10, 2009 Czesc... Ja robilam test wczoraj popoludniu... wyszla jakas druga kreska.... ale zeby sie przekonac zrobilam test jeszcze dzisiaj rano.. i nicio niema.. ;/... widze ze pisal ktos o tym ze z prawej str. boli jajnik.. ja tak mialam wlasnie wczoraj... i niewiem czy to mozliwe bym byla wciazy ??? =| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach