Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedoświadczonaaa

Stosunek przerywany...

Polecane posty

Gość Niedoświadczonaaa

juz niedlugo bedzie moj pierwszy raz..ustalilismy z chlopakiem ze jak sie bedzie mial sposcicc to wyciagniee penisa z pochwy...oczywiscie uzyjemy prezerwatywyy ale czyy wtedy moze grozic mi ciaza w takiej sytuacjii??

Gość znikome prawdopodobieństwo

Gość ale najlepiej
wybierzcie dni niepłodne, żeby się nie stresować za bardzo.

długo jechałam na przerywanym i bez gumki i w ciązy nie jestem, uważajcie z palcami potem, żeby ospermionych sobie nie wkładać to będzie sii.

Gość Niedoświadczonaaa
wlasnie z dniami nieplodnymi mam poroblem... poniewazz mam strasznie nieregularne miesiaczki;/

Gość Niedoświadczonaaa
jeszcze zapomnialam dopisac.... zee jak bedzie mial zamair sie sposcic wyciagnie penisaa i wtedy juz tylko bedziemyy kochac sie analniee...

Stosunek przerywany to najgorsza sposób zapobiegania ciąży...MAło skuteczny i bardzo stresujący ,partner musi ciągle o tym myśleć , zamiast tego po prostu kupcie dobre prezerwatywy porządnie nawilżone. NA oko, czyli niepewnie dni neiplodne mozesz obliczyc tak : PAtrzysz jakie dlugie cykle mialas prze ostatnich aprę miesięcy , czyli np 28, 32, 31, 27. od kazdej z tych cyfr odejmujesz 14,czyli od 28-14=14,32-14=18,itp. w tych dniach \"na oko\" ,bo wcale nie musi tak byc masz owulacje , trzy dni przed owulacja nie powinnas sie kochac bez zabezpieczenia ,czyli doejmujesz od tych cyfr ,ktore ci wyszly mniej wiecej jeszcze trzy dni i dodajesz trzy dni i tak najkrotszy cykl i wychodzi ci minimum i najdluzszy cykl i wychodzi ci max kiedy mzoesz miec owualcje i keidy sa tzw dni plode i ewentualnie uniakc kochania sie w te dni.Nie wiem czy to nei za bardzo skomplikowane...patrzac na dlugosc cykli wychodzi ze okolo od 10 do 21 dnia cyklu nie powinnas się kochac w zwiazku z czym zostaje wam czas miedzy miesiaczką a 10 dniem ,czyli okolo 5 dni; no i od 21 do miesiączki.... PRawda jest taka ze najwieksza ochote na seks ma sie w czasie owulacji , a wiec mozesz zamiast liczyc dni plodnych i nieplodnych, kupic a ptece zel dopochwowy lub globulki i dodatkowo zastosowac prezerwatywe, wtedy kiedy tylko ebdziesz chciala.

Gość kciukiem masuje odbyt
kciukiem>> przerażasz mnie :o dziewictwo stracilas w wieku 16 lat z 20 lat starszym facetem ktory nawet nie używal gumki???????? kiedy sie zorientowaliscie ty i stary ze w sklepach sa gumki........? Niedoświadczona>>> spoczko w ciąże nie zajdziesz, gumki + stosunek przerywany ale.... to nie jest dla niego zdrowe

Gość Niedoświadczonaaa
wiem... doskonale zdaje sobie z tego sprawee... to co mam niby zrobicc... dac mu pozwolenie zebyy zrobil to do koncaa...boje sie zee gumka moze pęknąć ... :(

Gość kciukiem masuje odbyt
a ile masz lat?

Gość 000000
a ja nie za bardzo rozumiem po co to połączenie stosunku przerywanego z uzywaniem gumki. tzn jak byłam bardzo młoda to też sie bardzo stresowałam i wydawało mi sie,że praktycznie każdy stosunek prowadzi do ciąży i byłam pewna że zabezpieczenie pigułka + guma mnie nie uchroni. ale nie tak łatwo zajśc w ciąże wbrew pozorom, a owulacja trwa tylko jeden dzien w m-cu. i nigdy w życiu mi guma nie pękła, jeżeli to cie pocieszy, a bzykam sie non stop.

Niuniam - do dziś mniej więcej się orientowałem kiedy kobieta ma dni płodne. Po Twoim tłumaczeniu nie mam pojęcia :D W którymś momencie zacząłem się zastanawiać dlaczego odejmujesz trzy dni a za chwilę je dodajesz :D Ech, fajnie namieszałaś, podoba mi się :)