Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kp

romans ze skorpionem...

Polecane posty

Gość kp

czy ktoś może mi powiedzieć, jak postępować z facetem skorpionem? Mam z nim romans, a raczej miałam, sama nie wiem, bo od totalnej namiętności i miliona sms ów dziennie, przeszedł do milczenia.. i nie odzywa się wcale... nie wiem, o co chodzi...

Gość wrzesien
" bo od totalnej namiętności i miliona sms ów dziennie, przeszedł do milczenia" a czy w tym czasie nie zoaczyl czasem twego zdjecia?

Gość kp
ależ jesteście pomocni i mili :) Dzięki wielkie :) na forum chyba pomocy nie znajdę...

Gość i ja też...
Już tego romansu nie masz. Miałaś. :O

Może mus ie karta w telefonie skończyłą. Może nie zapłacił rachunku za telefo i nie moze dzwonić. Może żona odkryła, że z Toba kombinuje. Moze ukradli mu tetefon.

z tego co weim skorpiony to najlepsi kochankowie na swiecie a dlaczego sie nie odzywa to chyba juz sama musisz sie o tym przekonac, dowiedziec czy sprawdzic powodow moze byc wiele lezacych po Tojej stronie i jego pozdr

Gość i ja też...
Brumka nie kombinuj. Im wcześniej dziewczynę olśni, tym krócej będzie cierpiała. Dopóki jest w stanie zamienić cierpienie w złość na niego, dopóty jest szansa, że nie będzie ronić łez. :O

Gość i ja też...
mmm, a może to Ty jesteś tym, o którym dziewczyna pisze? :P:D

Gość mam nadzieje ze t o prowokacja
bo chyba nikt nie jest na tyle ogranoczony zeby osadzac ludzi po ich znaku zodiaku.... chociaz, jezeli autorka jednak taka jest to chyba oczywisty powod dlaczego koles sie nie odzywa...

Gość kp
W błogiej ciszy i ze spokojem umysłu godnym pozazdroszczenia przemierzam wytrwale wdłuż i wszerz stepy Akermańskie w poszukiwaniu ciepłych stolców wygrzewających się w promieniach prażącego słońca, połyskujacych w świetle dnia swoim cudnym blaskiem oraz zaszczyczjących nas swoim niezwykłym aromatem, a gdy je znajdę to obserwuję z niesamowitym skupieniem, niczym doświadczony botanik z pieczołowitością i troskliwością dbający o najmniejszy szczegół, po czym nie wytrzymując narastającego napięcia rzucam się na upatrzonego stolca jak szalony i z wielkim pietyzmem oraz czułością uświadczam swoje podniebienie zaszczytnym stolcem, delektuję się jego wspaniałym smakiem, a moje serce rozpiera niezmierna radość i napawam się dumą dzielnego rycerza

Gość kp
oboje mamy stałych partnerów, zakręcił mnie tak, że złamałam swoje zasady i już rozumiem, dlaczego się zdradza... Jest fantastycznym kochankiem, najlepszym faktycznie, a miałam ich kilku...Jednego dnia totalna obsesja na moim punkcie a następnego nic...i tak od tygodnia. Zapytałam, o co chodzi, ale nadal nie odpisał... Wydaje mi się, że to kwestia jego charaktru, stąd mowa o tym skorpionie, bo już serio nie wiem...

Gość nn666
ja Skorpion jestem ! (ale nie ten) to wiem coś na temat coś się się musiało wydarzyć między milionem smsów a milczeniem pewnie sobie czymś zaszkodziłaś no, niestety, te wszystkie złe cechy charakteru które opisywane są przy tym znaku to cała prawda a co do tego, że najlepsi kochankowie... no cóż... bez autoreklamy

Gość a twoj jak ma na imie
jestem ze skorpionem ponad 4 lata ciezki typ a kochanek wcale nie taki iesamowity skorpiony sa strasznie uparte i jk im raz zaszkodzisz od razu sie obrazaja niestety

kp a skad jestes

Gość kwiatki na miatki
a czemu sie nie rozejdziecie ze swoimi stalymi partnerami i nie jestescie razem skoro wam tak dobrze??????????tylko krzywdzicie innych??ja uwazam ze mu sie znudzilas

Gość kp
to o stolcu oczywiście nie moje, ktoś ma małą obsesyjkę na punkcie kału...najwyraźniej...

kp a skad jestes

Gość kp
nazywam sie kasia i lubie dawac dupy

Gość wlasnie a dlaczego nie rozejdz
iecie sie ze swoimi partnerami

Gość kwiatki na miatki
a kochanek nie jest bogaty?

Gość ewre
jak to dlaczego? Bo to pani wygodnicka jest. Jej partner pewnie o nia dba i jej jest z nim dobrze, a u innegi seksu szuka. Nie odejdzie bo wie, ze u kochanka moze liczyc tylko na seks, na nic wiecej.

Gość wlasnie a dlaczego nie rozejdz
kp ile jestes ze swoim i ile on ze swoja, w jkim jestescie wieku?? moze ty poprostu sie mu znudzilas albo czuje wyrzuty...

Gość kp
ok, pewnie się mu znudziłam, zwyczajnie i banalnie, choć nie wiem, dlaczego, bo chodzi tylko i wyłącznie o seks, bez zobowiązań, bez pytań. DO KP OD DZIWNYCH WTRĘTÓW - GRATULUJĘ FANTAZJI :)

Gość kp ile macie lat
i jak dlugo ejstescie ze swoimi partnerami??