Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy jest szansa na ciaze

czy jest szansa aby to byla ciaza?

Polecane posty

Gość czy jest szansa na ciaze

hejj.mam pytanie sex[bez zabezpieczenia] upawialam najprawdopodobniej w plodne dni. jak zawsze dostalam okres,co prawda trwal tylko 2 dni,trzeci dzien jest bardzo skapy[ledwie plamienia].dostajac okres maial przerazajacy ból brzucha i jak niegdy dotąd jajników.,malo tego mialam jedno dniowom biegunke i od 2 dni nie potrafie zejsc z łózka,jestem strasznie slaba,wykonczona ja nigdy.nie wiem dlaczego. jak myslicie.czy moj strasznie oslanbiony organizm moze byc skutkiem wczesnej ciazy? dodam ze zawsze okres przechodzilam bezbolesnie a w tym miesiacu...cos dziwinego,tak strasznego bólu i oslabienia nigdy nie mialam. w nocy to raz mi zimno raz goraco,nie wspomne juz o bólu krzyża w nocy.

najlepiej zrób test. bo ze względu na to, że kochałaś się w dni płodne możliwa jest ciąża, ale może być tak, że osłabienie działa...

Gość Clarie
hej, ja również sex bez zabiezpieczenia, w ppotencjlanie płodne dni, przerywany, facet nawet nie dochodził. Równieź dostałam miesiączki, trwała tyle ile miała, ale była skąpsza. Mam wrażliwe sutki i brodawki i ogólnie zaczełam być bardzo wrażliwa na ból [jednakze to chyba wynik bardzo goracej kąpieli wczora, tzn chyba się z lekka oparzyłam] Test ciążwoy robiony 20 dni po stosunku - negatywny. Zamierzam wykonac drugi jutro, góra za 2 dni. Niepokoją mnie te piersi, jednak czytałam, że to może być reakcja organizmu na to, co sie dzieje w psychice [ jako, że jest to niechciania ciąza] Stosunek był do konca?