Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzuchatek.

Rodził ktos w Wałbrzychu?

Polecane posty

Gość Brzuchatek.

Rodziła któras z was w Wałbrzychu wybieram szpital czytałam ze ten jest dobry ma super odział neonatologi noworodka,polecacie.Ostatnio tam zmarła kobieta i to mnie przeraza troche

Gość Brzuchatek.
niema nikogo?

Gość mineralna niegazowana
w walbrzychu zmarla kobieta???? jestem z walbrzycha i o tym nie slyszalam. jezeli faktycznie by tak bylo to miejscowe gazety trabilyby o tym, wiec nie wiem. rodzilam w walbrzychu i jestem zadowolona. mialam cesarke. szpital przeszedl kapitalny remont, sale sa ladne i nowe. fajna sala do porodow w wodzie. poza tym maja tam bardzo dobry sprzet do ratowania noworodkow - uratowali najmniejsze dziecko w Polsce (dziewczynka wazyla 380gr) i to do mnie przemowilo, ze gdyby nie daj Boze cos poszlo nie tak, to najlepszy sprzet jest na miejscu.

rodzilam 2 miesiace temu

Gość Brzuchatek.
widziałam w telewizji jak muwili i czytałam w gazecie 30 min prawdopodobnie na sepse zmarła lezała na patologi ciazy

ja rodziłam 7 miesiecy temu ,odział ładny wszystko po remomcie .Słyszałam o tej kobiecie:(

jejku... naprawde nie slyszalam... :( a skad jestes???

Gość un dos tres
ano zmarla :-( ale przyczyna bylo prawdopodobnie to, ze czesto opuszczala szpital tzn wychodzila na papierosa. miala pod szpitalem auto i nikt nie wie co robila gdy na ta fajke szla. lezala na patologii ciazy a lezac tam mozna wychodzic. sama lezalam i gdy byla pogoda siedzialam w parku.