Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahhaadobredobre

juz w przyszlym ygodniu zaczne myslec o prezentach na gwiazdke

Polecane posty

Gość hahhaadobredobre

zrobie sobie plan zakupow, co komu i potem pomalu zaczne go realizowac. w listopadzie bede miala huk roboty w pracy, a w grudniu nie mam zamiaru biegac po galeriach smierdzacych spoconymi spoznialskimi. O!

Gość kocia_morda
ja listę zakupów to już w marcu zrobiłam, w maju biegałam po sklepach, w czerwcu ubrałam choinkę, w sierpniu ugotowałam potrawy, a teraz czekam na gwiazdkę.

Gość hahhaadobredobre
no to superaszczo;)

Gość access access access
hahahahahahhahaaha leje!!

Gość GUT UND MOTZNE
:D:D

Gość kocia mordo
to tak jak moja tesciowa! np.juz w na poczatku listopada robi pierogi i mrozi, bo potem nie zdarzy.Wlasnie w tym tyg. konczy sprzatac dom na gwiazdke. Dodam ze nie pracuje zawodowo. Zwariowac mozna!

Gość śmiech na sali normalnie
sprzątac tak wcześnie ? u mnie już 3 dni po sprzątaniu w mieszkaniu jest pełno kurzu....absolutnie wszędzie, na podłodze, półkach, blatach, lampach, no wszędzie.... jak sprzątam raz w tygodniu to wygląda jakby miesiąc nie było sprzątane

Gość ja też już zaczynam
ja też już zaczynam myśleć o prezentach i powoli je kupuje ale to dlatego że jestem w ciąży-w 6. Miesiącu i nie wyobrażam sobie potem w grudniu w tłumie ludzi i w całym tym szale świat biegać po sklepach. Co roku mnie ten okres przed świętami wkurza gdy sklepy pękają w szwach a w związku z ciążą to już sobie tego wogóle nie wyobrażam.

Gość kocia mordo
To oczywiste ze sie zakurzy ale ona twierdzi ze przed swietami to juz raz dwa na spokojnie wszystko przeleci. Tylko w praktyce wyglada to tak ze za miesiac znow bedzie "sprzatac na swieta". Troche mnie zdenerwowala wczoraj bo po pracy musialam do niej jechac i przed 2 godz. przesuwac graty. I jeszcze wczesniej zorganizowac opiekunke do 5 letnich blizniakow bo maz wyjechal na kilka dni a nie chcialam by sie plataly pod nogami. Byl tu temat gdzie mozna bylo ponarzekac na tesciowe, chyba sie tam przeniose.

A co do prezentów macie pomysł co kupic dla 13-letniego chłopaka, co roku kupujemy mu jakies gierki i filmy na dvd Macie może jakis fajny pomysł???

o przosze, moj topik ktos podniosl;) wisnia, moze jakies mp3? teraz juz do 100zl mozna kupic niezle. sprzatanie mrozenie i inne tego typu sprawy zostawiam na tydzien przed swietami ale prezenty naprawde warto kupic wczesniej. wczoraj np bylam na zakupach i juz wpadly mi 2rzeczy dla bliskich - kupilam i juz mam z bani;)

Gość mało zrobiliscie
ja już święconke przygotowałam i bilet ne Euro 2012 kupiłam

Gość Hankama
własnie już trzeba szukac prezentów , ja mam straszny delemat bo nie wiem co ja mam dac szefowej , jesteśmy w dobrych układach ,

Gość azjaaaa
ja też juz szukam ale dlatego ze potem nie bede miala kasy na prezenty dla tylu osob - najblizsza rodzina - dziadkowie jedni, dziadkowie drudzy, mama, Narzeczony, tata z żona obecna, wujek mieszkający obok ... już z pazdziernikowej wyplaty cos musze zaczac kupowac ;/

Dzieki dobry pomysł :)) A może cos jeszcze podpowiecie a co przeważnie kupujecie na prezenty. Bo u mnie dla brata nie mam kłopotu bo on tylko kase chce gorzej z mężem i rodzicami:)

z tym to ja tez zawsze mam problem wiec nie podpowiem nic, chyba ze kiedy juz cos wymysle:) ja zastanawiam sie nad tym, czy rodzicom kupic jeden, wspolny prezent czy kazdemu cos z osobna. jak wy robicie?

Ja właśnie pare razy kupowałam wspólny dla rodziców ciut droższy :)ale na spółkę z bratem:) Ale w tym roku nie mam za specjalnie kasy i chyba kupie cos tańszego dla każdego oddzielnie

jestem na etapie listy tego, co chciałabym kupić/ zrobić- realizację zacznę w listopadzie wiśnia-----> dla chłopaka może jakaś gra planszowa lub karciana, książka przygodowa, fantasy?

wełnista owiczka....No właśnie gra odpada ale nad tą książką to może sie jeszcze zastanowie dzięki :)