Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naankaa

wstydliwy problem

Polecane posty

Gość naankaa

cześć...zaczne od początku...mam cere mieszaną, więc dosyć często pojawia mi sie "mała" niespodzianka na twarzy...przeszło rok temu wyjachałam do irlandii i tu zaczął się problem...cera znacznie mi sie poprawiła...ALE!!! na dekoldzie, ramionach i plecach zaczęły mi wyskakiwac pryszcze i pojawiły się wągry :/ czy ktoś mi to może wytłumaczyć? dodam, że wczesniej moje ramiona, plecy i dekold były gładziudkie...obecnie przebywam w polsce od ok 2 miesiecy i skóra zaczyna w końcu sie poprawiać...ale planuję ponownie wrócic do irlandii, a nie chce by sytuacja sie powtórzyła :/ będąc za granicą stosowałam sudocrem, który nieco łagodził sprawę...macie jakies rady? sprawdzone specyfiki???

idz z tym do lekarza, może to reakcja na stres albo na słońce albo poprostu zmiana klimatu. Ja proponuje Ci najprostszy lek olejek herbaciany jest naprawde reelacyjny ja mam problem z trądzikiem i naprawde cera poprawiła mi sie po jego używaniu:) i to nie tylko moja opinia ale i wielu znajomych

Gość naankaa
ale to dziwne, że pojawiło mi się na plecach itp...a cera mi się znacznie poprawiła...dermatolog bedzie chyba najlepszym sposobem...zaraz sprawdzę info o tym olejku ;) dzieki :)