Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleeeeeeeee

Piersi, piersi i jeszcze raz piersi.. /

Polecane posty

Gość bleeeeeeeee

Mam duuuży problem! Oczywiście chodzi o 2 mega duże odbijacze na przodzie.. Jedyne wyjście, żeby to zmienić to operacja.. 1.znacie jakieś dobre i tanie kliniki?.. a może słyszał ktoś o clinice medica w gdyni?? Dobry stanik na 100% tego nie zmieni.. bo po pierwsze.. mam dobry stanik.. po drugie.. w staniku wygląda PRAWIE ładnie.. ale bez.. masakra.. :( 2. Jak mam 18 lat to moge już zrobić operacje?? A teraz kilka zwierzeń.. poprostu wydaje mi się, że wielkie piersi obrzydzają facetów.. jak widze jakiś fajnych to ukrywam, że mam taki duży biust.. naprawdę o 100 razy wolałabym miseczke B.. niż E :( Ale nie chodzi tylko o nich.. tylko wstydze się pokazywać w stroju kąpielowym.. a nawet w obcisłej bluzeczce chodzić.. dlatego moje postanowienie to operacja.. Jeżeli taka operacja kosztuje.. np. w clinice medica 6,400 zł to po 100 zł miesięcznie szybko nie uzbieram.. jeszcze mam inne wydatki :( Jakie zycie jest okropne.. ;/ Oto jakie chciałabym piersi ( dzieci niech nie oglądają ;) ) http://mojeliceum.files.wordpress.com/2008/03/petra-nemcova-nagie-piersi-arkadius-1.jpg http://www.chplast.com.pl/images/plastyka_piersi.jpg A takiego paskudnego typu ja mam ( zdjęcia oczywiście nie moje ) http://www.cosmetic.pl/pro/grafika/2007/04/23/1177312555/1177313027.jpg Aha! I jeszcze mam paskudne duże sutki.. bleee

mam kumpele z baaardzo duzymi piersiami.sa ciezkie,wiec jak sciagnie stanik siegaja jej do pepka...rzeczywiscie o stroju moze zapomniec,musi miec mocne usztywnienia itd...ale nic zmnijeszac nie chce.przyzwyczaj sie do nich,po co isc pod noz,tyle bolu,szwow,blizn...ja mam srednie cycki,nie obrazilabym sie gdyby byly troche wieksze,ale na operacje bym sie nie zdecydowala. dobierz stanik,zeby dobrze jej trzymal i po bolu:)

Gość bleeeeeeeee
Jak pisałam mam dobry stanik.. a co do piersi.. próbowałam się przyzwyczaić.. ale nie da rady.. poprostu bardzo mi przeszkadzają.. ja chce małe piersi i już.. ;) Ale chyba minie 5 lat zanim uzbieram na to kase.. a tak na serio to dokładnie.. 64 miesiące.. 5 lat.. i 4 miesiące Oo Już szybciej prace znajde xD Znacie jakąś klinike??

Masz dobry stanik, mówisz o miseczce E i piszesz o dużym biuście? Ejże .... Miseczka E przy żadnym obwodzie to nie jest duży biust ;) Przykłady tutaj http://tiny.pl/5rr8 (weź pod uwagę, że podane tam rozmiary to w większości rozmiary brytyjskie, więc w naszej rozmiarówce te literki byłyby większe, bryt. miseczce E odpowiada polska miska F-G etc. - zestawienie tu: http://pl.wikipedia.org/wiki/Biustonosz#Rozmiary) Żeby było ciekawiej: chcesz mieć biust jak Petra Nemcova - a jej rozmiarem stanika są okolice 60E/F brytyjskiego (polskie ok. 60G/H) (szczuplutka, z ok 86 cm w biuście). To jaką Ty w końcu tę miseczkę chcesz mieć ? :D

Gość pollla
jesli twoje piersi sa wygladem podobne do tego 3 linka co podalas to nie masz sie czego wstydzic nie sa wcale bardzo duze i jakos bardzo wieszace masz dopiero 18lat i dobrze ze nie masz kasy jak za jakies 5 lat ja uzbierasz to moze zmienisz zdanie albo juz bedziesz miala mezczyzne ktory ci to wybije z łepetynki ile jest dziweczyn co chcialoby miec wieksze a wiec probuj jeszcze szukac stanika bo moze jeszcze to nie to

Gość bleeeeeeeee
Napewno na jakąś operacje się zdecyduje.. to nieuniknione.. może chce wiedzieć jak to jest? :P Ale tak na powaznie.. jeżeli ich nie pomniejsze.. to napewno pomniejsze sutki i je podniose.. a jak tak sobie na sobie sprawdzałam.. to, żeby były idealnej dla mnie wielkości musiałabym zmniejszyć tylko trochę.. szkoda, że to nie jest inaczej cenione.., że np. zmniejszenie 1 rozmiaru to 4 tyś.. o 2 rozmiary to 5 tyś itd :PP To byłoby o wiele taniej :) best-bra jestes miła, że fatygujsz się ze wstawianej tu tych linków.. ale powiem ci szczerze, że te cycuszki na zdjęciach też są duże i o wiele za duże dla mnie;) Oprócz takiego jednego.. gdzie biust jest płaski.. i dokładnie takie piersi bym chciała.. ( 65D ona ma ) Moge mieć wysoką literke biustonosza.. mi to bez różnicy.. ale piersi chce mieć bardzo małe ;)

Gość bleeeeeeeee
No tak prawdę mówiąc to mi nie wiszą.. ale są mniej więcej tej wielkości ;) Czyli....................... ......... ...... za duże

Gość bleeeeeeeee
A co wiecie na temat refundowanej operacji zmniejszenia piersi??

Gość bleeeeeeeee
To zdjęcie chyba na jakiś swój wzór wezme xD

Gość in maj opinion
chcesz być płaska jak decha?? :o a jaki nosisz obwód stanika?

Gość bleeeeeeeee
60... albo 65..

Gość nie zrefundują ci

Gość bleeeeeeeee
Dlaczego nie? jest jakiś limit na obwód POD piersiami? A jakbym miała 60 pod.. a np. 150 w ? A to nie chodzi o to ile wazy jedna pierś itd?

Gość nie zrefundują ci
refundacja przysługuje tylko wtedy gdy rozmiar bezpośrednio zagraża życiu i zdrowiu, a nie dlatego, że chcesz mieć mniejsze potem nie można karmić piersią, bo wycinają gruczoły jak z powodu rozmiaru masz takie bóle i zwyrodnienie kręgosłupa, że już nic nie pomaga, to dopiero wtedy jest refundacja

Gość nie widzę
a napisz dokładnie jaki masz obwód pod biustem, a jaki w biuście, bo nie widzę nigdzie