Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieechaaaaaaaaaaaaaa

mam depresje,,,gdzie mam się udać,,,

Polecane posty

Chciałabym zasięgnąć rady,,,bo nie wiem gdzie mam sie udać....od długiego czasu czuje sie strasznie ,nie mam sensu zycia ani celu,,,znalazłam stronę z objawami depresji i niestety mam prawie każde z wymienionych :( chciałabym to pokonac ale nie wiem od czego zacząć,,czy mógłby ktospokierowac?? a oto strona http://www.csk.lodz.pl/depresja/objawy.htm

Po 1 kup sobie deprim,tez mialam depreche i deprim mi pomogl i szczere rozmowy-zalenie sie do przyjaciolki.Deprim zaczyna dzialac po 10-14 dni ale bedziesz cvzula sie super

Gość są ludzie niewidzialni
Może zacznij od wizyty u swojego lekarza pierwszego kontaktu. I jeszcze coś: takie testy internetowe na depresję mogą, ale wcale nie muszą potwierdzać depresję. W każdym razie powodzenia, przyda się

Gość są ludzie niewidzialni
Deprim? Akurat u mnie nie pomógł, no chyba że bardzo się wierzy w jego działanie.

Gość troche nie wiem
na depresje deprim nie pomoze co ci jest autorko napisz cos dokładniej

Gość myslnik
jesli sama sie za siebie nie wezmiesz to psycholog niewiele ci pomoze. Moze jedynie pomoc w rozladowaniu gniewu, zalu i innych negatywnych emocji. Sama jestem depresyjna - ot taka moja osobowosc, ale wysilek fizyczny dobrze na mnie dziala, a antydepresanty uzalezniaja, i potem bedzie tylko gorzej. Lepiej sie zastanow.

Gość troche nie wiem
antydepresanty NIEEEEEEEEEEuzalezniaja!!!!!!

Gość myslnik
troche nie wiem- wiekszosc lekow uzaleznia, antydepresanty w szczegolnosci, przeciez to chemia

mam problemy w zyciu osobistym,,,nie umiem podjąć decyzji,,,nie wiem czy wracac do chłopaka czy nie,,,,nie mam sensu w życiu,żadnego celu..rano wstaje do pracy ,,,wracam do domu i tak siedze przymulona...płakać mi się chce...w pracy jestem nieprzytomna,,,,nic mnie nie ciesz,,,nie moge sie skupic,,,,a głowa mi pęka z bólu....to tak ogólnie....

Gość troche nie wiem
jakies dolegliwosci fizyczne oprócz bolu głowy masz?/

Gość troche nie wiem
myslnik biore te leki wiec wiem

Gość myslnik
agnieszko- pomysl kiedy taki stan zaczal sie u ciebie pojawiac, co do niego doprowadzilo, moze to zalamanie. Warto pomyslec nad przyczyna, bo to jest powod twojego obecnego stanu.

Gość troche nie wiem
uzalezniaja przeciwlękowe ale nie antydepresanty

Gość troche nie wiem
aga zostaw swoj mail

Gość obrazek
nic mi sie nie chce...nie mam w ogóle siły,,,,ciągle mi sie chce spać...nic nie robie w dommu,,,,wracam z pracy i kłade sie...nie daje rady po prostu...

Gość troche nie wiem
idz do rodzinnego lekarza najpierw iopowiedz to co nam KONIECZNIE idz

Gość myslnik
aga, a moze po prostu brak ci magnezu w organizmie, sprobuj uzupelnic diete w magnez, jedz duzo orzechow, pestek dyni, pij kakao jeszcze w aptece mozesz go dokupic i zobacz co sie bedzie dzialo:) Antydepresanty wez juz w ostatecznsci

Gość obrazek
mój e-mail yasmine_@amorki.pl :"("

Gość myslnik
to moze tez byc z jesiennej pogody. Powiem ci tak: weź sie w garsc!! Pokop w ogródku, pojezdzij na rowerze, .... przede wszystkim wysilek fizyczny jest ci potrzebny - i to porzadny porzadny. Pobiegaj, no zrob cokolwiek tylko nie siedz w domu...

witam, ja tez chyba popadam w depresje, nie wiem jak to nazwac, ale facet ze mna zerwal i caly swiat mi sie zawalil, nie da sie tego opisac slowami, do tego jestem starszna histeryczka i non stop placze, nie moge na niczym sie skupic, a mam teraz co robic bo czeka mnie obrona.Mam tlko jedna ysle w glowie, zeby musze zrobic wszystko zeby do mnie wrocil...a ze teraz nie moge sie do niego odzywac(bo go strasznie nekalam i nie zyczyl sobie tego) to tym bardziej sie zadreczam, cierpie i czekam tylko na jego odzew, zyje w nadziei, nic mnie nie cieszy, kompletnie nic, jedynie rozmowy z przyjaciokla pomagaja.Do tego jestem narazie bez pracy, wiec wariuje w domu, wyrywam sie z niego jak tylko moge, ale ciezko jest w dzien z kims siespotkac, skoro wiekszosc ludzi w pracy.Co mi poradzice?? jestem w strasznym stanie psychicznym

no ja jestem :(

Widze, ze obie jestesmy w podobnym stanie:(ja nie umiem sobie poradzic, tak jak wczesniej pisalam.tylko ja mam jeden problem ktory przyslania mi wszystko inne.Dlaczego zycie jest takie skomplikowane??:(

Gość kochaniutkie pomarantildeczki
ale dlaczego piszecie na pomarańczowo? wiecie,że to nienormalne i chore?

Gość kochaniutkie pomarańczki
..tak sądzi jedna taka,co to pomaga innym na kafe

Kasienka000 -a jaki masz problem?Napisz ,jak czujesz taką potrzebę.

Kasienka000 ---;)