Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senna zmora

mam glupie sny wy tez??

Polecane posty

Gość senna zmora

dzisiaj np snilo mi sie ze stoje przy jakiejs drodze z kolezankami...gadam z nimi o kotach, jedzie duzo tirów i nagle wybiega jakis kotek taki slodki i ten tir goprzejezdza ale to wygladalo tak okropnie masakra pelno krwi brrr... potem przenioslam sie na jakies pole i tam byl samochod a w nim pelno trupów:( tez macie takie glupie sny???

Gość współczuję
nie mam snow no czasami ale nie pamietam juz co mi sie ostatnio sniło

Gość senna zmora
nie wiem czemu ale ja zawsze pamietam... najgorsze ze nigdy nie sni mi sie nic milego tylko same okropne rzeczy... niedawno we snie wyrywalam sobie zęby:(((

Gość gupiaaa_dupaaa
Oj to mnie sie czesto snia trupy itp. :( Z zebami tez kiedys cos było :(

Gość a ja tylko erotyczne

ja tez mam koszmary ale wiesz jak to dziala? ptoz jak przestraszysz sie zlych snow i bedziesz o nich myslala,tzn.zeby ci sie dzis w nocy nie snilo to wywolujesz te sny...i znowu one sie pojawial....

Gość gupiaaa_dupaaa
No wiem wlasnie to zauwazylam, kiedys mialam tez tak ze np budzilam sie bo mi sie snil koszmar i jak znow zasypialam to mi sie on znow snil :(. Ale teraz juz znalazlam sposob jak sie obudze z koszmaru to zanim sie znow poloze to odczekuje co najmniej 10 min. Nie zaszkodzi tez pozniej ajkis proszek na sen

Gość senna zmora
tez bym chciala miec erotyczne sny:D ja wcale o nich nie mysle a one i tak sa... raz na jakis czas przysni mi sie cos milego:)

Gość kobi488888xxxxxxxxxxx
jak to jest z tymi erotycznymi snami czy trzeba uzo o tym myslec zeby byly czy przychodza same?