Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezalogowany...

cicha woda brzegi rwie...

Polecane posty

Gość niezalogowany...

kurcze, poznalem w pracy panne. ładna ale strasznie taka cichutka. taka filigranowa. ułożona, milutka, grzeczniutka i małomówna. bardzo nieśmiała ogółem rzecz ujmując. faceta ma, slyszalem nie raz jak rozmawiala z nim przez telefon używając przy tym zwrotów "kotuniu", "misiaczku", "kochanie'. No i do czego zmierzam. Otóż dziś wpadliśmy do mnie bo chciala pozyczyc ode mnie płyte zespołu który uwielbia i skończyło sie na takim perwersyjnym seksie że poprostu nie moge wyjsc z wrazenia... najpierw zrobila mi laske, tak perfekcyjnie ze sie momentalnie spuscilem. potem wylizala tylek by mi szybko stanął z powrotem i jak sie już nadziała na mnie to jazda na całego... wulgarne słówka, pozycje, klapsy itp. no kurcze seksik miodzio...

Gość niezalogowany...
A potem obudziła mnie mama słowami: "Wstawaj, Zdzisiu, znowu spóźnisz się do gimnazjum!" :(

Gość niezalogowana...
fantazjujesz:Dobudz sie:)

Gość niezalogowany...
niezalogowana... --> owszem, owszem bo jak do tej pory, to takie że tak ujme, rżnięcie to byla tylko fantazja :-)

Gość niezalogowana...
no i chyba pozostanie niespełniona....;)

Gość niezalogowana...
ale fantazjujesz miło:)

Gość niezalogowany...
właśnie sie spełniła hehe ;) no ale przecież nie musisz mi w to wierzyć...

Gość niezalogowana...
jak sie spełnia w marzeniach/?;)

Gość jacek4563
a do mnie przyjechała naga ksiezniczka na białym koniu.i jak sie obudzilem to ksiezniczki nie bylo a kon stal

Gość niezalogowany...
niezalogowana --> jak już napisałem nie musisz mi wierzyć :-) zastanawia mnie tylko czy ze swoim facetem też tak sie rżnie czy jest taka spokojniutka i cichutka jak na codzień. :-)

Gość niezalogowana...
ależ ja Ci wierze a te Ciche wody są fantastyczne w łóżku ;) tak już mają:)

Gość niezalogowany...
i jeszcze jedno... rżnąłem tą maleńką a tu nagle przyszedł Zenon z działu korekty tekstów do naszej regionalnej gazety \"Krzyk Buhaja\" kazał mi się wypiąć, a że jest on na wyższym stanowisku i boję sie jego muskularnego tyłka posłusznie wystawiłem moje blade półkule, a Zenon załadował mnie wedla, achhh jak cudownie było być w środku. Ja rżnąłem tą małą pipkę a Zenon mój ciasny tyłek... rozmarzyłem się....

Gość niezalogowana...
oj to już jakieś mało fajne jest:(

Gość niezalogowany...
no ta była naprawde ostra jak żyleta. ogólne wrażeni tylko psuje ze ma faceta. ja od jakiegos czasu jestem sam wiec jak sie nadarzyla okazja to czemu mialem nie skorzystac, no ale ona mu rogi zrobila.

Gość niezalogowana...
też bym skorzystała na Twoim miejscu a rogi....ehhhh

Gość niezalogowany...
no bo to o zenonach, zdziskach czy jakichś tam innych to podszywki są przecie... a mi sie kuźwa nie chce zaczerniac nicka. jednego już mam i mi starczy

Gość niezalogowana...
tak myślałam,że lubisz jednak duety:)

Gość niezalogowany...
kurcze jak wam to powiedzieć... ja naprawdę nie chciałem przelecieć tego kota, ale tak wyszło... a o że wyobrażałem sobie że to seksowna dziewczynka z pracy (nie mojej bo jestem na zasiłku) to chyba wolno mi nie? za fantazje do pierdla nie wsadzają...

Gość niezalogowany...
owszem, tylko duety. trójkąta bym nie zrobił bo przy innym faciu to pewnie nawet pen by mi nie chcial wstać;) podszywy sa owszem smieszne, ale b. łatwo jest je odróżnić od oryginałów... a te rogi? hmmm no i wlasnie dlatego boje sie z kims znow związac na stale...

Gość niezalogowana...
ja nie przyprawiam rogów ktoś mi przyprawił ostatnio ...dlatego ehhhh:(

Gość niezalogowany...
po ostatnim związku z Maćkiem zawiodłem się... wyroochał mnie w doopsko kilka razy a potem zostawił dla jakiegoś ortopedy... :( 😭 DLA ORTOPEDY rozumiecie!? załamałem się i teraz roocham wszystko co się rusza ps. do ekologów- kot przeżył, mam penisa 6cm, więc kocisko nawet nie poczuło pozdrawiam!

Gość niezalogowany...
ja sie rozstałem nie z powodu rogów a z powodu różnicy w charakterach. no i nie mogla wytrzymać ze ciągle piwo żłopie... a co do mojej ostatnij przygody to poprostu nie moge wyjsc z podziwu ze ktos TAKI grzeczniutki i ułożony moze TAK odwalić.. no i mieć TYLE powera w łóżku..

Gość niezalogowany...
niezalogowana... -->> obstawiasz ze te podszywy to jakis moderator sie nudzi czy dzieci zamiast odrabiać lekcje to na internecie siedzą??? ;)

Gość niezalogowana...
no a jak myślisz gdzie ta cicha i grzeczniutka może się wyżyć tylko w sexie;) Ogólnie takie fantazje jest fajnie spełniać ;) Mi się kiedyś marzyło sexić z moim pracownikiem:Dma takie ciałko,że mmmm.....chciałam zrobić to na moim biurku ;)mmmm.....

Gość niezalogowana...
Myśle że to staruszkowie;),którym wiagra nie pomaga;)

Gość podszyw jak choooj
:D

Gość niezalogowana...
dzieci po dobranocce nie mają co robić a rodzice pewnie się bzykają;)

Gość niezalogowany...
no ale ciekawe czy wyżywa sie ze swoim facetem tak samo? a może są właśnie tacy ciuchutcy i poukładanie w tych sprawach również? dlaczego by sie na mnie tak szybko rzucała? ona to zainicjowała nie ja... wiesz, niezalogowana, seks szefa z podwładnym jest wielce ryzykowny. ja bym w to nie wchodził... co do tych staruszków to taką możliwość również biore pod uwagę hihihi :-)

Gość podszyw jak choooj
:D