Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pacynka-przytulanka

Teraz ja !!!!

Polecane posty

Troszkę zawrotny mam ten weekend - więc wpadnę tylko na chwilkę a od jutra melduję się systematycznie :) kasiadw1 - nie wiem czy Ci gratulować ..., jakbym była troszkę młodsza (chodzi mi o moje myślenie sprzed lat) to na pewno bym to zrobiła :) a, że fałszywa nie jestem - to powiem co myślę. Dbaj o siebie - 10 kg w miesiąc - zbyt \"mądry\" to wynik nie jest, choć z pewnością spektakularny. Teraz radziłabym Ci nie myśleć o utracie kolejnych kilogramów, poprzestać na tak rygorystycznym jadłospisie i utrzymać osiągniętą wagę - inaczej zacznij uważać na rozstępy - bo one w przypadku tak szybkiej utraty wagi - pojawiają sie bardzo szybko i nigdy już nie znikają a ponad wszystko uważaj na swój organizm - bo nic mądrego mu nie zafundowałaś. Liczę jednak, że jesteś intelig. dziewczynką a moja opinia jest potwierdzeniem czegoś oczywistego i czego, czego sama jesteś świadoma.

hej! pacynka przytulanka to co napsałaś jest jak najbardziej prawidłowe, w tym momęcie chcę aby już tak zostało (noewentualnie55:)) ale zastanawiam się jak teraz powolutku wyjść z tego aby nie złapać efektu jo-jo. a co do mojego dzisiejszego jadłospisu to: Ś: serek wiejski i to w auton=busie zjadłam, bo w domu nie zdążyłam, później 4kromki pieczywa lekkiego orkiszowego z kapusta pekińską wedliną, pomidorem i papryką, w pracy kefir truskawkowy (pycha) i później jabłko+2mandarynki. Mama dała mi \"wałówkę\" to jutro na obiad będę miała gołąbka:) Pozdawiam ciepło;)

hej dziewczyny! Już po porannej kawie jestem i zaras zjem śniadanie, dzisiaj silnie świętuje i na śniadanie zjem sobie gołąbka:) a co mi tam:) a jak tam u was?

kasiadw1 - jak dobrze, że się odezwałaś :) myślałam już, że się na mnie obraziłaś - cieszy mnie jednak fakt, że jesteś rozumną istotką i słuchasz bądź tolerujesz zdanie innych :). Bravo !!! Ja kiepsko zaczęłam tydzień i po dzisiejszym porannku nie zapowiada się lepiej, boli mnie gardło - generalnie jestem chorobowo rozbita a przede mną tyle bieganiny .... Mam ochotę się położyć. Dietetycznie u mnie cienko - przez brak czasu i fakt, że cały czas jestem poza domem idę na łatwiznę. Na śniadanie jem biały chleb, obiady na mieście - zazwyczaj u chińczyka - niby wybieram dania z grilla - ale wiadomo co tam jest ? mąż twierdzi, że \"pies zmielony razem z budą\" hehhh - wieczorami zdarzało mi się łyknąć kieliszek rewelacyjnego ajerkoniaku (zabójcza ilość kcal) - dlatego nie zmieniam stopki na niższą, ale cieszę się że nie muszę też wpisać cyfry wyższej. Głowa mi pęka - idę napić sie kawy i postaram wrócić do dietetycznego odchudzania. Na śniadanko zjem kromkę chleba pełnoziarnistego - z białym serem i może ogórkiem.

Troszkę (począwszy od śniadania) zmieniłam jadłospis - nie jest zbyt mądry dietetycznie, ale tak naprawdę brałam produkty z lodówki, szybko komponując posiłki minimalnie zastanawiałam się nad kalorycznością posiłków. 1) śniadanie: 2 parówki (powinna być 1 albo wogóle) z keczupem, musztardą i 1/2 kromki chleba pełnoziarnistego, 2 mandarynki 2) 2 śniadanie caffe latte + 1/2 kromki chleba pełn. z dżemem jagodowym (malutko) 3) obiad (jak nie obiad, byle szybko) - 1/2 dużego jogurtu naturalnego, 1 łyżka musli, pomarańczka w kostkę 4) pomarańczka, mandarynki (nie wiem czy nie za dużo, ale owoców nigdy nie za dużo - jestem przeziębiona widocznie mój organizm potrzebuje wit.c) 5) 1 grzanka chleba pełn. (za dużo tego chleba) z serem feta, pomidorkiem, ogórkiem, czerwoną cebulą (w plasterkach wszystko) - do tego dzbanek słodzonej (;()) herbaty gdzieś po drodze mam na sumieniu ząbek lub 2 czekolady :) - bo życie nie może być katorgą :)

a ja dzisiaj tak jak pisałam na śniadanie zjadłam gołąbka, był pyszny:) na 2śniadanie w szkole kanapkę z kapusta pekińska pomidorem papryką i wędlina, a jak wróciłam to serek wiejski wymieszany z papryką pimidorem i kapustą pekińską, uwielbiam serki wiejskie, kolację sobie dzisiaj daruje bo robię imprezę imieninową i zamierzam trochę alkoholu wypić. jakoś tak się nauczyłam, że jak piję jakiś alkohol to nie jem nic:) z tego jestem zadowolona:)

witam! wczoraj coś nie miałam dnia do picia:) i skączyło się na 3 piwach, w sumie to dobrze:) dzisiaj już po śniadaniu jestem, a zjadłam 4kromki pieczywa orkiszowego z dodatkami ( takimi jak zazwyczaj:) zaras do szkoły trzeba się wybierać, a jak spojrzę za okno to aż się odechciewa:( A Jak tam u was? jak dietka, samopoczucie jesienną porą? pozdrawiam

a co tutaj taka cisza? ja do piątku pracę sobie odpuszczam, bo kolokwia mnie teraz czekają więc trzeba trochę poczytać. dzisiaj zjadłam: w szkole kanapke z dodatkami, później kafir wymieszany z całą pomarańczą i dosłownie pyszne to było, a na kolację 2marchewki i jabłko. teraz popijam sobie herbatę na rozgrzanie:)

kasiadw1- Twój jadłospis mnie przeraża, spójrz jak to wygląda : kanapka z dodatkami kefir w owocem 2 marchewki jabłko szok !!! skurczony żołądek nie powinien kurczyć mózgu - Kasia !!! pobudka !! zjedz coś jak człowiek !!!!! nie koniecznie tosta :) ale jakiś ciepły obiad itp :) dbaj o siebie --- zasuszona kobieta nie znaczy zdrowa i atrakcyjna. Acha !!! podejrzewam, ze takie kazanie czeka Cię od Twojej mamy :) więc oszczędzę Cię :), ale jakby wiedziała jak się odżywiasz ... to obiadki, zaczęłaby chyba dowozić Ci na uczelnię :). A ja tak: śniadanie: 1 szkl. mleka, 2 łyżki musli, 2-3 suszone śliwki (na ciepło) 2 śniad. : 1 kromka chleba pełnoz. (grzanka) z wędliną i pomidorem obiad : filet smazony na odrobinie tł., warzywa na ciepło podwieczorek: jabłko kolacja : pomarańczka (w kostkę) zalana jogurtem naturalnym

hej! pacykna- przytulanka jak najbardziej masz rację, ale ja po prostu nie mam czasu aby zjeśc coś ciepłego, jak wychodzę rano z domu to wracam wieczorem, no teraz zrobiłam sobie kilka dni wolnego od pracy ale w szkole nie zrobić zaległości,a le mimo tego nie jestem w ciągu dnia w domu, Wczoraj kupiłam kotlety sojowe i fasolkę szparagową to może w weekend mi się uda jakiś ciepły posiłek zjeść. a co do dzisiejszego dnia to: na śniadanie zjadłam gołąbka, podgrzanego w kuchence i to dzisiaj jedyny ciepły posiłek, p,oźniej w szkole kanapkę ze standardowymi dodatkami, a później 2małe jabłka, na kolację jeszcze nie wiem co zjeśc ale coś będę ogła sobie przygotować. Wracając dalej do mojego sposobu odrzywiania się to ja nawet już głodu nie czuję, ale jem zawsze o ustalonej porze i staram się tego trzymać. buziaki

hej! u mnie również tragedia, chyba jakaś grypa żałądkowa panuje, od rana co zjem, to chwila moment i długa do kibla:( ale teraz herbate siedze i pije, mam nadzieje ze jutro już będzie dobrze.

Gość ddsss
█▒█▒█▒█▒█▒█▒█▒█▒█ Czat Poczta Onet.pl onet.pl › Biznes Szukaj: biznes.onet.pl Wiadomości PAP ESPI DowJonesNewswires ISB InterfaxCentralEurope Prasa Giełda Notowania Komunikaty spółek Analiza techniczna Waluty Złoty online Kursy średnie NBP Podatki Płać mniej Parametry Firma Akty prawne Wzory umów Hosting Domeny Banki Rachunki Kredyty Bankomaty Emerytura Rankingi Ubezpieczenia Poradniki Analizy Przegląd prasy: Oszczędzanie na kontach coraz bardziej popularne (Parkiet/28.11.2008, godz. 07:42) W ciągu ostatniego roku wartość pieniędzy zdeponowanych na kontach oszczędnościowych zwiększyła się o 90 proc. - wynika z wyliczeń "Parkietu" na podstawie danych z banków. Na ponad 4,4 mln tego typu rachunkach jest już przynajmniej 55 mld zł. R E K L A M A czytaj dalej Blocked Ad - Konta oszczędnościowe są dla banków tańsze niż tradycyjne lokaty - mówi Marcin Materna, analityk Millennium DM. Tłumaczy, że instytucje finansowe za trzymanie pieniędzy na kontach płacą niższe oprocentowanie i mogą zarobić na dodatkowych prowizjach. Pozycję lidera utrzymuje ING BSK, który prowadzi już 1,78 mln kont oszczędnościowych. Natomiast największą wartością pieniędzy przypadających na jeden rachunek (32 tys. zł) może się pochwalić BZ WBK. Piotr Rutkowski REKLAMA 100% gwarancji kapitału i wysoka premia roczna Wypełnij formularz >> Dodaj swój komentarz » 281 komentarzy Nasz 12 letni synek ma juz swoja karte kredytowa i nie musi sie martwic o nic 28.11.2008 21:11 Oszczedzanie jest dobre dla biednych studentow z rodzin ... ~Mariola i Robert CZY PREZYDENT PODPISAŁ W KOŃCU USTAWĘ O GWARANCJACH ? 28.11.2008 21:08 Jakoś nie widziałem tej informacji, czy ktoś z was wie na ... ~bono Ale konta ROR w WBK już się nie oplaci miec. 28.11.2008 21:08 nie dośc ze skubią Cię na 6 zł miesięcznie,to jeszcze zero ... ~piter Wrocilem z Anglii i wlozylem ciezki papier 10000 funciakow na konto Intelligo! 28.11.2008 21:05 Teraz spokojnie popijam herbate i patrze jak wartosc ... ~Tymoteusz (Timmi) Regularne oszczędzanie... Doradźcie coś ;) 28.11.2008 20:59 Mogę odłożyć miesięcznie po 200-400 zeta. Nie znam się na ... ~Desperados Pytanie z innej beczki... 28.11.2008 20:57 Gdzie najlepiej założyć ROR aby nie było opłat za jego ... ~pytanie Kto glądał reklamę konta Alior Banku na 11% ? 28.11.2008 20:56 Gdzie jest haczyk ? Wie ktoś . ~janek złotówka W syfiatym BZWBK pobierają opłate za prowadzenia konta! 28.11.2008 20:52 Odradzadzam wiazanie sie z tym bankiem ~pyrlandczyk Miałem w PKO BP ok. 2000 PLN - przez miesiąc przybyło mi ok.0,22 zł 28.11.2008 20:52 odsetek - śmieszne. A za kredyty to ci dowalą z 15% !! ~Demo Myślałem, że najnowszą formą oszczędzania pieniędzy przez Polaków 28.11.2008 20:38 jest oszczędzanie na jedzeniu. Tylko w ten sposób, w ... ~Helmut www.getinbank.pl 28.11.2008 20:37 Możę oferta tego banku przypadnie do gustu. Konto ... ~arturrrro A CO WY TAM W TEJ DZIURZE MOZECIE ZAOSZCZENDZIC!?JA W ISLANDII ODKLADAM 15 TYS 28.11.2008 20:37 ZL Z FIELTOWANIA LOSOSI!SUPER MI SIE TU ZYJE!!A W WAKACJE ... ~FILECIARZ ISL Śmieję sie z was wszystkich. Ja już od 28 lat mam zwyczaj inwestowania tylko 28.11.2008 20:30 w złoto. Co 3-4 miesiące, kolejny słoik po ogórkach pełen ... ~ogrodnik Dlaczego polaak Polakowi wilkiem !!!! 28.11.2008 20:19 Dlatego ,że komunizm wypaczył mu rozum. ~e gdzie załozyc lokatę na 50 tysiaków 28.11.2008 20:12 a co z ta reklama Openfinance - to jakas sciema? czy ... ~as 11% w ciagu tyg na Arce mi urosło..)) 28.11.2008 20:10 spróbawałem dla jaj.. pół na arke wpłacic 11 procków w ... ~kamil i PO CO??? wy oszczedzacie????czy nie wiecie .ze niedlugo 28.11.2008 20:07 KONIEC SWIATA??? bawic sie.. ~ulalalala Dzisiaj po skwarowaniu paru pozycji wartosc mojego konta zwiekszyla sie o $5000 28.11.2008 20:04 Zaczne od tego, ze wytrzepuje na spot-FOREX-ie 50000 zl ... ~Piotr (loft Wa-wa) od jakiej kwoty można negocjować % na lokacie??? 28.11.2008 19:59 i jaki można wynegocjowac najlepszy??? ~magda Co do ING to tylko ciemniak mógłby się dziwić. Kopalnie, 28.11.2008 19:56 huty, elektrownie i szereg innych z racji lokalizacji ... ~ekonom zobacz wszystkie wypowiedzi » Czat Poczta Onet.pl onet.pl › Biznes Szukaj: biznes.onet.pl Wiadomości PAP ESPI DowJonesNewswires ISB InterfaxCentralEurope Prasa Giełda Notowania Komunikaty spółek Analiza techniczna Waluty Złoty online Kursy średnie NBP Podatki Płać mniej Parametry Firma Akty prawne Wzory umów Hosting Domeny Banki Rachunki Kredyty Bankomaty Emerytura Rankingi Ubezpieczenia Poradniki Analizy Przegląd prasy: Oszczędzanie na kontach coraz bardziej popularne (Parkiet/28.11.2008, godz. 07:42) W ciągu ostatniego roku wartość pieniędzy zdeponowanych na kontach oszczędnościowych zwiększyła się o 90 proc. - wynika z wyliczeń "Parkietu" na podstawie danych z banków. Na ponad 4,4 mln tego typu rachunkach jest już przynajmniej 55 mld zł. R E K L A M A czytaj dalej Blocked Ad - Konta oszczędnościowe są dla banków tańsze niż tradycyjne lokaty - mówi Marcin Materna, analityk Millennium DM. Tłumaczy, że instytucje finansowe za trzymanie pieniędzy na kontach płacą niższe oprocentowanie i mogą zarobić na dodatkowych prowizjach. Pozycję lidera utrzymuje ING BSK, który prowadzi już 1,78 mln kont oszczędnościowych. Natomiast największą wartością pieniędzy przypadających na jeden rachunek (32 tys. zł) może się pochwalić BZ WBK. Piotr Rutkowski REKLAMA 100% gwarancji kapitału i wysoka premia roczna Wypełnij formularz >> Dodaj swój komentarz » 281 komentarzy Nasz 12 letni synek ma juz swoja karte kredytowa i nie musi sie martwic o nic 28.11.2008 21:11 Oszczedzanie jest dobre dla biednych studentow z rodzin ... ~Mariola i Robert CZY PREZYDENT PODPISAŁ W KOŃCU USTAWĘ O GWARANCJACH ? 28.11.2008 21:08 Jakoś nie widziałem tej informacji, czy ktoś z was wie na ... ~bono Ale konta ROR w WBK już się nie oplaci miec. 28.11.2008 21:08 nie dośc ze skubią Cię na 6 zł miesięcznie,to jeszcze zero ... ~piter Wrocilem z Anglii i wlozylem ciezki papier 10000 funciakow na konto Intelligo! 28.11.2008 21:05 Teraz spokojnie popijam herbate i patrze jak wartosc ... ~Tymoteusz (Timmi) Regularne oszczędzanie... Doradźcie coś ;) 28.11.2008 20:59 Mogę odłożyć miesięcznie po 200-400 zeta. Nie znam się na ... ~Desperados Pytanie z innej beczki... 28.11.2008 20:57 Gdzie najlepiej założyć ROR aby nie było opłat za jego ... ~pytanie Kto glądał reklamę konta Alior Banku na 11% ? 28.11.2008 20:56 Gdzie jest haczyk ? Wie ktoś . ~janek złotówka W syfiatym BZWBK pobierają opłate za prowadzenia konta! 28.11.2008 20:52 Odradzadzam wiazanie sie z tym bankiem ~pyrlandczyk Miałem w PKO BP ok. 2000 PLN - przez miesiąc przybyło mi ok.0,22 zł 28.11.2008 20:52 odsetek - śmieszne. A za kredyty to ci dowalą z 15% !! ~Demo Myślałem, że najnowszą formą oszczędzania pieniędzy przez Polaków 28.11.2008 20:38 jest oszczędzanie na jedzeniu. Tylko w ten sposób, w ... ~Helmut www.getinbank.pl 28.11.2008 20:37 Możę oferta tego banku przypadnie do gustu. Konto ... ~arturrrro A CO WY TAM W TEJ DZIURZE MOZECIE ZAOSZCZENDZIC!?JA W ISLANDII ODKLADAM 15 TYS 28.11.2008 20:37 ZL Z FIELTOWANIA LOSOSI!SUPER MI SIE TU ZYJE!!A W WAKACJE ... ~FILECIARZ ISL Śmieję sie z was wszystkich. Ja już od 28 lat mam zwyczaj inwestowania tylko 28.11.2008 20:30 w złoto. Co 3-4 miesiące, kolejny słoik po ogórkach pełen ... ~ogrodnik Dlaczego polaak Polakowi wilkiem !!!! 28.11.2008 20:19 Dlatego ,że komunizm wypaczył mu rozum. ~e gdzie załozyc lokatę na 50 tysiaków 28.11.2008 20:12 a co z ta reklama Openfinance - to jakas sciema? czy ... ~as 11% w ciagu tyg na Arce mi urosło..)) 28.11.2008 20:10 spróbawałem dla jaj.. pół na arke wpłacic 11 procków w ... ~kamil i PO CO??? wy oszczedzacie????czy nie wiecie .ze niedlugo 28.11.2008 20:07 KONIEC SWIATA??? bawic sie.. ~ulalalala Dzisiaj po skwarowaniu paru pozycji wartosc mojego konta zwiekszyla sie o $5000 28.11.2008 20:04 Zaczne od tego, ze wytrzepuje na spot-FOREX-ie 50000 zl ... ~Piotr (loft Wa-wa) od jakiej kwoty można negocjować % na lokacie??? 28.11.2008 19:59 i jaki można wynegocjowac najlepszy??? ~magda Co do ING to tylko ciemniak mógłby się dziwić. Kopalnie, 28.11.2008 19:56 huty, elektrownie i szereg innych z racji lokalizacji ... ~ekonom zobacz wszystkie wypowiedzi » Kursy Średnie NBP 2008-11-28 Dolar (USD) 2.9196 0.51% Euro (EUR) 3.7572 -0.02% więcej » Indeksy polskie Notowania opóźnione o 15 min. 2008-11-28 godz. 16:41:11 mWIG40 1,561.37 -2.10 WIG 27,130.10 -1.50 WIG20 1,742.08 -1.69 więcej » Indeksy światowe online DJIA 8,829.04 +1.17 NASDAQ 1,535.57 +0.23 FTSE 4,288.01 +1.46 Nikkei225 8,512.27 +1.66 więcej » Copyright 1996 - 2008 Grupa Onet.pl SA - zobacz wszystkie serwisy » Polityka dotycząca cookie do góry Czat Poczta Onet.pl onet.pl › Biznes Szukaj: biznes.onet.pl Wiadomości PAP ESPI DowJonesNewswires ISB InterfaxCentralEurope Prasa Giełda Notowania Komunikaty spółek Analiza techniczna Waluty Złoty online Kursy średnie NBP Podatki Płać mniej Parametry Firma Akty prawne Wzory umów Hosting Domeny Banki Rachunki Kredyty Bankomaty Emerytura Rankingi Ubezpieczenia Poradniki Analizy Przegląd prasy: Oszczędzanie na kontach coraz bardziej popularne (Parkiet/28.11.2008, godz. 07:42) W ciągu ostatniego roku wartość pieniędzy zdeponowanych na kontach oszczędnościowych zwiększyła się o 90 proc. - wynika z wyliczeń "Parkietu" na podstawie danych z banków. Na ponad 4,4 mln tego typu rachunkach jest już przynajmniej 55 mld zł. R E K L A M A czytaj dalej Blocked Ad - Konta oszczędnościowe są dla banków tańsze niż tradycyjne lokaty - mówi Marcin Materna, analityk Millennium DM. Tłumaczy, że instytucje finansowe za trzymanie pieniędzy na kontach płacą niższe oprocentowanie i mogą zarobić na dodatkowych prowizjach. Pozycję lidera utrzymuje ING BSK, który prowadzi już 1,78 mln kont oszczędnościowych. Natomiast największą wartością pieniędzy przypadających na jeden rachunek (32 tys. zł) może się pochwalić BZ WBK. Piotr Rutkowski REKLAMA 100% gwarancji kapitału i wysoka premia roczna Wypełnij formularz >> Dodaj swój komentarz » 281 komentarzy Nasz 12 letni synek ma juz swoja karte kredytowa i nie musi sie martwic o nic 28.11.2008 21:11 Oszczedzanie jest dobre dla biednych studentow z rodzin ... ~Mariola i Robert CZY PREZYDENT PODPISAŁ W KOŃCU USTAWĘ O GWARANCJACH ? 28.11.2008 21:08 Jakoś nie widziałem tej informacji, czy ktoś z was wie na ... ~bono Ale konta ROR w WBK już się nie oplaci miec. 28.11.2008 21:08 nie dośc ze skubią Cię na 6 zł miesięcznie,to jeszcze zero ... ~piter Wrocilem z Anglii i wlozylem ciezki papier 10000 funciakow na konto Intelligo! 28.11.2008 21:05 Teraz spokojnie popijam herbate i patrze jak wartosc ... ~Tymoteusz (Timmi) Regularne oszczędzanie... Doradźcie coś ;) 28.11.2008 20:59 Mogę odłożyć miesięcznie po 200-400 zeta. Nie znam się na ... ~Desperados Pytanie z innej beczki... 28.11.2008 20:57 Gdzie najlepiej założyć ROR aby nie było opłat za jego ... ~pytanie Kto glądał reklamę konta Alior Banku na 11% ? 28.11.2008 20:56 Gdzie jest haczyk ? Wie ktoś . ~janek złotówka W syfiatym BZWBK pobierają opłate za prowadzenia konta! 28.11.2008 20:52 Odradzadzam wiazanie sie z tym bankiem ~pyrlandczyk Miałem w PKO BP ok. 2000 PLN - przez miesiąc przybyło mi ok.0,22 zł 28.11.2008 20:52 odsetek - śmieszne. A za kredyty to ci dowalą z 15% !! ~Demo Myślałem, że najnowszą formą oszczędzania pieniędzy przez Polaków 28.11.2008 20:38 jest oszczędzanie na jedzeniu. Tylko w ten sposób, w ... ~Helmut www.getinbank.pl 28.11.2008 20:37 Możę oferta tego banku przypadnie do gustu. Konto ... ~arturrrro A CO WY TAM W TEJ DZIURZE MOZECIE ZAOSZCZENDZIC!?JA W ISLANDII ODKLADAM 15 TYS 28.11.2008 20:37 ZL Z FIELTOWANIA LOSOSI!SUPER MI SIE TU ZYJE!!A W WAKACJE ... ~FILECIARZ ISL Śmieję sie z was wszystkich. Ja już od 28 lat mam zwyczaj inwestowania tylko 28.11.2008 20:30 w złoto. Co 3-4 miesiące, kolejny słoik po ogórkach pełen ... ~ogrodnik Dlaczego polaak Polakowi wilkiem !!!! 28.11.2008 20:19 Dlatego ,że komunizm wypaczył mu rozum. ~e gdzie załozyc lokatę na 50 tysiaków 28.11.2008 20:12 a co z ta reklama Openfinance - to jakas sciema? czy ... ~as 11% w ciagu tyg na Arce mi urosło..)) 28.11.2008 20:10 spróbawałem dla jaj.. pół na arke wpłacic 11 procków w ... ~kamil i PO CO??? wy oszczedzacie????czy nie wiecie .ze niedlugo 28.11.2008 20:07 KONIEC SWIATA??? bawic sie.. ~ulalalala Dzisiaj po skwarowaniu paru pozycji wartosc mojego konta zwiekszyla sie o $5000 28.11.2008 20:04 Zaczne od tego, ze wytrzepuje na spot-FOREX-ie 50000 zl ... ~Piotr (loft Wa-wa) od jakiej kwoty można negocjować % na lokacie??? 28.11.2008 19:59 i jaki można wynegocjowac najlepszy??? ~magda Co do ING to tylko ciemniak mógłby się dziwić. Kopalnie, 28.11.2008 19:56 huty, elektrownie i szereg innych z racji lokalizacji ... ~ekonom zobacz wszystkie wypowiedzi » Kursy Średnie NBP 2008-11-28 Dolar (USD) 2.9196 0.51% Euro (EUR) 3.7572 -0.02% więcej » Indeksy polskie Notowania opóźnione o 15 min. 2008-11-28 godz. 16:41:11 mWIG40 1,561.37 -2.10 WIG 27,130.10 -1.50 WIG20 1,742.08 -1.69 więcej » Indeksy światowe online DJIA 8,829.04 +1.17 NASDAQ 1,535.57 +0.23 FTSE 4,288.01 +1.46 Nikkei225 8,512.27 +1.66 więcej » Copyright 1996 - 2008 Grupa Onet.pl SA - zobacz wszystkie serwisy » Polityka dotycząca cookie do góry Czat Poczta Onet.pl onet.pl › Biznes Szukaj: biznes.onet.pl Wiadomości PAP ESPI DowJonesNewswires ISB InterfaxCentralEurope Prasa Giełda Notowania Komunikaty spółek Analiza techniczna Waluty Złoty online Kursy średnie NBP Podatki Płać mniej Parametry Firma Akty prawne Wzory umów Hosting Domeny Banki Rachunki Kredyty Bankomaty Emerytura Rankingi Ubezpieczenia Poradniki Analizy Przegląd prasy: Oszczędzanie na kontach coraz bardziej popularne (Parkiet/28.11.2008, godz. 07:42) W ciągu ostatniego roku wartość pieniędzy zdeponowanych na kontach oszczędnościowych zwiększyła się o 90 proc. - wynika z wyliczeń "Parkietu" na podstawie danych z banków. Na ponad 4,4 mln tego typu rachunkach jest już przynajmniej 55 mld zł. R E K L A M A czytaj dalej Blocked Ad - Konta oszczędnościowe są dla banków tańsze niż tradycyjne lokaty - mówi Marcin Materna, analityk Millennium DM. Tłumaczy, że instytucje finansowe za trzymanie pieniędzy na kontach płacą niższe oprocentowanie i mogą zarobić na dodatkowych prowizjach. Pozycję lidera utrzymuje ING BSK, który prowadzi już 1,78 mln kont oszczędnościowych. Natomiast największą wartością pieniędzy przypadających na jeden rachunek (32 tys. zł) może się pochwalić BZ WBK. Piotr Rutkowski REKLAMA 100% gwarancji kapitału i wysoka premia roczna Wypełnij formularz >> Dodaj swój komentarz » 281 komentarzy Nasz 12 letni synek ma juz swoja karte kredytowa i nie musi sie martwic o nic 28.11.2008 21:11 Oszczedzanie jest dobre dla biednych studentow z rodzin ... ~Mariola i Robert CZY PREZYDENT PODPISAŁ W KOŃCU USTAWĘ O GWARANCJACH ? 28.11.2008 21:08 Jakoś nie widziałem tej informacji, czy ktoś z was wie na ... ~bono Ale konta ROR w WBK już się nie oplaci miec. 28.11.2008 21:08 nie dośc ze skubią Cię na 6 zł miesięcznie,to jeszcze zero ... ~piter Wrocilem z Anglii i wlozylem ciezki papier 10000 funciakow na konto Intelligo! 28.11.2008 21:05 Teraz spokojnie popijam herbate i patrze jak wartosc ... ~Tymoteusz (Timmi) Regularne oszczędzanie... Doradźcie coś ;) 28.11.2008 20:59 Mogę odłożyć miesięcznie po 200-400 zeta. Nie znam się na ... ~Desperados Pytanie z innej beczki... 28.11.2008 20:57 Gdzie najlepiej założyć ROR aby nie było opłat za jego ... ~pytanie Kto glądał reklamę konta Alior Banku na 11% ? 28.11.2008 20:56 Gdzie jest haczyk ? Wie ktoś . ~janek złotówka W syfiatym BZWBK pobierają opłate za prowadzenia konta! 28.11.2008 20:52 Odradzadzam wiazanie sie z tym bankiem ~pyrlandczyk Miałem w PKO BP ok. 2000 PLN - przez miesiąc przybyło mi ok.0,22 zł 28.11.2008 20:52 odsetek - śmieszne. A za kredyty to ci dowalą z 15% !! ~Demo Myślałem, że najnowszą formą oszczędzania pieniędzy przez Polaków 28.11.2008 20:38 jest oszczędzanie na jedzeniu. Tylko w ten sposób, w ... ~Helmut www.getinbank.pl 28.11.2008 20:37 Możę oferta tego banku przypadnie do gustu. Konto ... ~arturrrro A CO WY TAM W TEJ DZIURZE MOZECIE ZAOSZCZENDZIC!?JA W ISLANDII ODKLADAM 15 TYS 28.11.2008 20:37 ZL Z FIELTOWANIA LOSOSI!SUPER MI SIE TU ZYJE!!A W WAKACJE ... ~FILECIARZ ISL Śmieję sie z was wszystkich. Ja już od 28 lat mam zwyczaj inwestowania tylko 28.11.2008 20:30 w złoto. Co 3-4 miesiące, kolejny słoik po ogórkach pełen ... ~ogrodnik Dlaczego polaak Polakowi wilkiem !!!! 28.11.2008 20:19 Dlatego ,że komunizm wypaczył mu rozum. ~e gdzie załozyc lokatę na 50 tysiaków 28.11.2008 20:12 a co z ta reklama Openfinance - to jakas sciema? czy ... ~as 11% w ciagu tyg na Arce mi urosło..)) 28.11.2008 20:10 spróbawałem dla jaj.. pół na arke wpłacic 11 procków w ... ~kamil i PO CO??? wy oszczedzacie????czy nie wiecie .ze niedlugo 28.11.2008 20:07 KONIEC SWIATA??? bawic sie.. ~ulalalala Dzisiaj po skwarowaniu paru pozycji wartosc mojego konta zwiekszyla sie o $5000 28.11.2008 20:04 Zaczne od tego, ze wytrzepuje na spot-FOREX-ie 50000 zl ... ~Piotr (loft Wa-wa) od jakiej kwoty można negocjować % na lokacie??? 28.11.2008 19:59 i jaki można wynegocjowac najlepszy??? ~magda Co do ING to tylko ciemniak mógłby się dziwić. Kopalnie, 28.11.2008 19:56 huty, elektrownie i szereg innych z racji lokalizacji ... ~ekonom zobacz wszystkie wypowiedzi » Kursy Średnie NBP 2008-11-28 Dolar (USD) 2.9196 0.51% Euro (EUR) 3.7572 -0.02% więcej » Indeksy polskie Notowania opóźnione o 15 min. 2008-11-28 godz. 16:41:11 mWIG40 1,561.37 -2.10 WIG 27,130.10 -1.50 WIG20 1,742.08 -1.69 więcej » Indeksy światowe online DJIA 8,829.04 +1.17 NASDAQ 1,535.57 +0.23 FTSE 4,288.01 +1.46 Nikkei225 8,512.27 +1.66 więcej » Copyright 1996 - 2008 Grupa Onet.pl SA - zobacz wszystkie serwisy » Polityka dotycząca cookie do góry Kursy Średnie NBP 2008-11-28 Dolar (USD) 2.9196 0.51% Euro (EUR) 3.7572 -0.02% więcej » Indeksy polskie Notowania opóźnione o 15 min. 2008-11-28 godz. 16:41:11 mWIG40 1,561.37 -2.10 WIG 27,130.10 -1.50 WIG20 1,742.08 -1.69 więcej » Indeksy światowe online DJIA 8,829.04 +1.17 NASDAQ 1,535.57 +0.23 FTSE 4,288.01 +1.46 Nikkei225 8,512.27 +1.66 więcej » Copyright 1996 - 2008 Grupa Onet.pl SA - zobacz wszystkie serwisy » Polityka dotycząca cookie do góry ▒█▒█▒█▒█▒█▒█▒█▒█▒█▒█▒█▒█▒█▒█▒█▒█▒█▒█▒█▒█▒█▒█▒█▒█ Czat Poczta Onet.pl onet.pl › Biznes Szukaj: biznes.onet.pl Wiadomości PAP ESPI DowJonesNewswires ISB InterfaxCentralEurope Prasa Giełda Notowania Komunikaty spółek Analiza techniczna Waluty Złoty online Kursy średnie NBP Podatki Płać mniej Parametry Firma Akty prawne Wzory umów Hosting Domeny Banki Rachunki Kredyty Bankomaty Emerytura Rankingi Ubezpieczenia Poradniki Analizy Przegląd prasy: Oszczędzanie na kontach coraz bardziej popularne (Parkiet/28.11.2008, godz. 07:42) W ciągu ostatniego roku wartość pieniędzy zdeponowanych na kontach oszczędnościowych zwiększyła się o 90 proc. - wynika z wyliczeń "Parkietu" na podstawie danych z banków. Na ponad 4,4 mln tego typu rachunkach jest już przynajmniej 55 mld zł. R E K L A M A czytaj dalej Blocked Ad - Konta oszczędnościowe są dla banków tańsze niż tradycyjne lokaty - mówi Marcin Materna, analityk Millennium DM. Tłumaczy, że instytucje finansowe za trzymanie pieniędzy na kontach płacą niższe oprocentowanie i mogą zarobić na dodatkowych prowizjach. Pozycję lidera utrzymuje ING BSK, który prowadzi już 1,78 mln kont oszczędnościowych. Natomiast największą wartością pieniędzy przypadających na jeden rachunek (32 tys. zł) może się pochwalić BZ WBK. Piotr Rutkowski REKLAMA 100% gwarancji kapitału i wysoka premia roczna Wypełnij formularz >> Dodaj swój komentarz » 281 komentarzy Nasz 12 letni synek ma juz swoja karte kredytowa i nie musi sie martwic o nic 28.11.2008 21:11 Oszczedzanie jest dobre dla biednych studentow z rodzin ... ~Mariola i Robert CZY PREZYDENT PODPISAŁ W KOŃCU USTAWĘ O GWARANCJACH ? 28.11.2008 21:08 Jakoś nie widziałem tej informacji, czy ktoś z was wie na ... ~bono Ale konta ROR w WBK już się nie oplaci miec. 28.11.2008 21:08 nie dośc ze skubią Cię na 6 zł miesięcznie,to jeszcze zero ... ~piter Wrocilem z Anglii i wlozylem ciezki papier 10000 funciakow na konto Intelligo! 28.11.2008 21:05 Teraz spokojnie popijam herbate i patrze jak wartosc ... ~Tymoteusz (Timmi) Regularne oszczędzanie... Doradźcie coś ;) 28.11.2008 20:59 Mogę odłożyć miesięcznie po 200-400 zeta. Nie znam się na ... ~Desperados Pytanie z innej beczki... 28.11.2008 20:57 Gdzie najlepiej założyć ROR aby nie było opłat za jego ... ~pytanie Kto glądał reklamę konta Alior Banku na 11% ? 28.11.2008 20:56 Gdzie jest haczyk ? Wie ktoś . ~janek złotówka W syfiatym BZWBK pobierają opłate za prowadzenia konta! 28.11.2008 20:52 Odradzadzam wiazanie sie z tym bankiem ~pyrlandczyk Miałem w PKO BP ok. 2000 PLN - przez miesiąc przybyło mi ok.0,22 zł 28.11.2008 20:52 odsetek - śmieszne. A za kredyty to ci dowalą z 15% !! ~Demo Myślałem, że najnowszą formą oszczędzania pieniędzy przez Polaków 28.11.2008 20:38 jest oszczędzanie na jedzeniu. Tylko w ten sposób, w ... ~Helmut www.getinbank.pl 28.11.2008 20:37 Możę oferta tego banku przypadnie do gustu. Konto ... ~arturrrro A CO WY TAM W TEJ DZIURZE MOZECIE ZAOSZCZENDZIC!?JA W ISLANDII ODKLADAM 15 TYS 28.11.2008 20:37 ZL Z FIELTOWANIA LOSOSI!SUPER MI SIE TU ZYJE!!A W WAKACJE ... ~FILECIARZ ISL Śmieję sie z was wszystkich. Ja już od 28 lat mam zwyczaj inwestowania tylko 28.11.2008 20:30 w złoto. Co 3-4 miesiące, kolejny słoik po ogórkach pełen ... ~ogrodnik Dlaczego polaak Polakowi wilkiem !!!! 28.11.2008 20:19 Dlatego ,że komunizm wypaczył mu rozum. ~e gdzie załozyc lokatę na 50 tysiaków 28.11.2008 20:12 a co z ta reklama Openfinance - to jakas sciema? czy ... ~as 11% w ciagu tyg na Arce mi urosło..)) 28.11.2008 20:10 spróbawałem dla jaj.. pół na arke wpłacic 11 procków w ... ~kamil i PO CO??? wy oszczedzacie????czy nie wiecie .ze niedlugo 28.11.2008 20:07 KONIEC SWIATA??? bawic sie.. ~ulalalala Dzisiaj po skwarowaniu paru pozycji wartosc mojego konta zwiekszyla sie o $5000 28.11.2008 20:04 Zaczne od tego, ze wytrzepuje na spot-FOREX-ie 50000 zl ... ~Piotr (loft Wa-wa) od jakiej kwoty można negocjować % na lokacie??? 28.11.2008 19:59 i jaki można wynegocjowac najlepszy??? ~magda Co do ING to tylko ciemniak mógłby się dziwić. Kopalnie, 28.11.2008 19:56 huty, elektrownie i szereg innych z racji lokalizacji ... ~ekonom zobacz wszystkie wypowiedzi » Czat Poczta Onet.pl onet.pl › Biznes Szukaj: biznes.onet.pl Wiadomości PAP ESPI DowJonesNewswires ISB InterfaxCentralEurope Prasa Giełda Notowania Komunikaty spółek Analiza techniczna Waluty Złoty online Kursy średnie NBP Podatki Płać mniej Parametry Firma Akty prawne Wzory umów Hosting Domeny Banki Rachunki Kredyty Bankomaty Emerytura Rankingi Ubezpieczenia Poradniki Analizy Przegląd prasy: Oszczędzanie na kontach coraz bardziej popularne (Parkiet/28.11.2008, godz. 07:42) W ciągu ostatniego roku wartość pieniędzy zdeponowanych na kontach oszczędnościowych zwiększyła się o 90 proc. - wynika z wyliczeń "Parkietu" na podstawie danych z banków. Na ponad 4,4 mln tego typu rachunkach jest już przynajmniej 55 mld zł. R E K L A M A czytaj dalej Blocked Ad - Konta oszczędnościowe są dla banków tańsze niż tradycyjne lokaty - mówi Marcin Materna, analityk Millennium DM. Tłumaczy, że instytucje finansowe za trzymanie pieniędzy na kontach płacą niższe oprocentowanie i mogą zarobić na dodatkowych prowizjach. Pozycję lidera utrzymuje ING BSK, który prowadzi już 1,78 mln kont oszczędnościowych. Natomiast największą wartością pieniędzy przypadających na jeden rachunek (32 tys. zł) może się pochwalić BZ WBK. Piotr Rutkowski REKLAMA 100% gwarancji kapitału i wysoka premia roczna Wypełnij formularz >> Dodaj swój komentarz » 281 komentarzy Nasz 12 letni synek ma juz swoja karte kredytowa i nie musi sie martwic o nic 28.11.2008 21:11 Oszczedzanie jest dobre dla biednych studentow z rodzin ... ~Mariola i Robert CZY PREZYDENT PODPISAŁ W KOŃCU USTAWĘ O GWARANCJACH ? 28.11.2008 21:08 Jakoś nie widziałem tej informacji, czy ktoś z was wie na ... ~bono Ale konta ROR w WBK już się nie oplaci miec. 28.11.2008 21:08 nie dośc ze skubią Cię na 6 zł miesięcznie,to jeszcze zero ... ~piter Wrocilem z Anglii i wlozylem ciezki papier 10000 funciakow na konto Intelligo! 28.11.2008 21:05 Teraz spokojnie popijam herbate i patrze jak wartosc ... ~Tymoteusz (Timmi) Regularne oszczędzanie... Doradźcie coś ;) 28.11.2008 20:59 Mogę odłożyć miesięcznie po 200-400 zeta. Nie znam się na ... ~Desperados Pytanie z innej beczki... 28.11.2008 20:57 Gdzie najlepiej założyć ROR aby nie było opłat za jego ... ~pytanie Kto glądał reklamę konta Alior Banku na 11% ? 28.11.2008 20:56 Gdzie jest haczyk ? Wie ktoś . ~janek złotówka W syfiatym BZWBK pobierają opłate za prowadzenia konta! 28.11.2008 20:52 Odradzadzam wiazanie sie z tym bankiem ~pyrlandczyk Miałem w PKO BP ok. 2000 PLN - przez miesiąc przybyło mi ok.0,22 zł 28.11.2008 20:52 odsetek - śmieszne. A za kredyty to ci dowalą z 15% !! ~Demo Myślałem, że najnowszą formą oszczędzania pieniędzy przez Polaków 28.11.2008 20:38 jest oszczędzanie na jedzeniu. Tylko w ten sposób, w ... ~Helmut www.getinbank.pl 28.11.2008 20:37 Możę oferta tego banku przypadnie do gustu. Konto ... ~arturrrro A CO WY TAM W TEJ DZIURZE MOZECIE ZAOSZCZENDZIC!?JA W ISLANDII ODKLADAM 15 TYS 28.11.2008 20:37 ZL Z FIELTOWANIA LOSOSI!SUPER MI SIE TU ZYJE!!A W WAKACJE ... ~FILECIARZ ISL Śmieję sie z was wszystkich. Ja już od 28 lat mam zwyczaj inwestowania tylko 28.11.2008 20:30 w złoto. Co 3-4 miesiące, kolejny słoik po ogórkach pełen ... ~ogrodnik Dlaczego polaak Polakowi wilkiem !!!! 28.11.2008 20:19 Dlatego ,że komunizm wypaczył mu rozum. ~e gdzie załozyc lokatę na 50 tysiaków 28.11.2008 20:12 a co z ta reklama Openfinance - to jakas sciema? czy ... ~as 11% w ciagu tyg na Arce mi urosło..)) 28.11.2008 20:10 spróbawałem dla jaj.. pół na arke wpłacic 11 procków w ... ~kamil i PO CO??? wy oszczedzacie????czy nie wiecie .ze niedlugo 28.11.2008 20:07 KONIEC SWIATA??? bawic sie.. ~ulalalala Dzisiaj po skwarowaniu paru pozycji wartosc mojego konta zwiekszyla sie o $5000 28.11.2008 20:04 Zaczne od tego, ze wytrzepuje na spot-FOREX-ie 50000 zl ... ~Piotr (loft Wa-wa) od jakiej kwoty można negocjować % na lokacie??? 28.11.2008 19:59 i jaki można wynegocjowac najlepszy??? ~magda Co do ING to tylko ciemniak mógłby się dziwić. Kopalnie, 28.11.2008 19:56 huty, elektrownie i szereg innych z racji lokalizacji ... ~ekonom zobacz wszystkie wypowiedzi » Kursy Średnie NBP 2008-11-28 Dolar (USD) 2.9196 0.51% Euro (EUR) 3.7572 -0.02% więcej » Indeksy polskie Notowania opóźnione o 15 min. 2008-11-28 godz. 16:41:11 mWIG40 1,561.37 -2.10 WIG 27,130.10 -1.50 WIG20 1,742.08 -1.69 więcej » Indeksy światowe online DJIA 8,829.04 +1.17 NASDAQ 1,535.57 +0.23 FTSE 4,288.01 +1.46 Nikkei225 8,512.27 +1.66 więcej » Copyright 1996 - 2008 Grupa Onet.pl SA - zobacz wszystkie serwisy » Polityka dotycząca cookie do góry Czat Poczta Onet.pl onet.pl › Biznes Szukaj: biznes.onet.pl Wiadomości PAP ESPI DowJonesNewswires ISB InterfaxCentralEurope Prasa Giełda Notowania Komunikaty spółek Analiza techniczna Waluty Złoty online Kursy średnie NBP Podatki Płać mniej Parametry Firma Akty prawne Wzory umów Hosting Domeny Banki Rachunki Kredyty Bankomaty Emerytura Rankingi Ubezpieczenia Poradniki Analizy Przegląd prasy: Oszczędzanie na kontach coraz bardziej popularne (Parkiet/28.11.2008, godz. 07:42) W ciągu ostatniego roku wartość pieniędzy zdeponowanych na kontach oszczędnościowych zwiększyła się o 90 proc. - wynika z wyliczeń "Parkietu" na podstawie danych z banków. Na ponad 4,4 mln tego typu rachunkach jest już przynajmniej 55 mld zł. R E K L A M A czytaj dalej Blocked Ad - Konta oszczędnościowe są dla banków tańsze niż tradycyjne lokaty - mówi Marcin Materna, analityk Millennium DM. Tłumaczy, że instytucje finansowe za trzymanie pieniędzy na kontach płacą niższe oprocentowanie i mogą zarobić na dodatkowych prowizjach. Pozycję lidera utrzymuje ING BSK, który prowadzi już 1,78 mln kont oszczędnościowych. Natomiast największą wartością pieniędzy przypadających na jeden rachunek (32 tys. zł) może się pochwalić BZ WBK. Piotr Rutkowski REKLAMA 100% gwarancji kapitału i wysoka premia roczna Wypełnij formularz >> Dodaj swój komentarz » 281 komentarzy Nasz 12 letni synek ma juz swoja karte kredytowa i nie musi sie martwic o nic 28.11.2008 21:11 Oszczedzanie jest dobre dla biednych studentow z rodzin ... ~Mariola i Robert CZY PREZYDENT PODPISAŁ W KOŃCU USTAWĘ O GWARANCJACH ? 28.11.2008 21:08 Jakoś nie widziałem tej informacji, czy ktoś z was wie na ... ~bono Ale konta ROR w WBK już się nie oplaci miec. 28.11.2008 21:08 nie dośc ze skubią Cię na 6 zł miesięcznie,to jeszcze zero ... ~piter Wrocilem z Anglii i wlozylem ciezki papier 10000 funciakow na konto Intelligo! 28.11.2008 21:05 Teraz spokojnie popijam herbate i patrze jak wartosc ... ~Tymoteusz (Timmi) Regularne oszczędzanie... Doradźcie coś ;) 28.11.2008 20:59 Mogę odłożyć miesięcznie po 200-400 zeta. Nie znam się na ... ~Desperados Pytanie z innej beczki... 28.11.2008 20:57 Gdzie najlepiej założyć ROR aby nie było opłat za jego ... ~pytanie Kto glądał reklamę konta Alior Banku na 11% ? 28.11.2008 20:56 Gdzie jest haczyk ? Wie ktoś . ~janek złotówka W syfiatym BZWBK pobierają opłate za prowadzenia konta! 28.11.2008 20:52 Odradzadzam wiazanie sie z tym bankiem ~pyrlandczyk Miałem w PKO BP ok. 2000 PLN - przez miesiąc przybyło mi ok.0,22 zł 28.11.2008 20:52 odsetek - śmieszne. A za kredyty to ci dowalą z 15% !! ~Demo Myślałem, że najnowszą formą oszczędzania pieniędzy przez Polaków 28.11.2008 20:38 jest oszczędzanie na jedzeniu. Tylko w ten sposób, w ... ~Helmut www.getinbank.pl 28.11.2008 20:37 Możę oferta tego banku przypadnie do gustu. Konto ... ~arturrrro A CO WY TAM W TEJ DZIURZE MOZECIE ZAOSZCZENDZIC!?JA W ISLANDII ODKLADAM 15 TYS 28.11.2008 20:37 ZL Z FIELTOWANIA LOSOSI!SUPER MI SIE TU ZYJE!!A W WAKACJE ... ~FILECIARZ ISL Śmieję sie z was wszystkich. Ja już od 28 lat mam zwyczaj inwestowania tylko 28.11.2008 20:30 w złoto. Co 3-4 miesiące, kolejny słoik po ogórkach pełen ... ~ogrodnik Dlaczego polaak Polakowi wilkiem !!!! 28.11.2008 20:19 Dlatego ,że komunizm wypaczył mu rozum. ~e gdzie załozyc lokatę na 50 tysiaków 28.11.2008 20:12 a co z ta reklama Openfinance - to jakas sciema? czy ... ~as 11% w ciagu tyg na Arce mi urosło..)) 28.11.2008 20:10 spróbawałem dla jaj.. pół na arke wpłacic 11 procków w ... ~kamil i PO CO??? wy oszczedzacie????czy nie wiecie .ze niedlugo 28.11.2008 20:07 KONIEC SWIATA??? bawic sie.. ~ulalalala Dzisiaj po skwarowaniu paru pozycji wartosc mojego konta zwiekszyla sie o $5000 28.11.2008 20:04 Zaczne od tego, ze wytrzepuje na spot-FOREX-ie 50000 zl ... ~Piotr (loft Wa-wa) od jakiej kwoty można negocjować % na lokacie??? 28.11.2008 19:59 i jaki można wynegocjowac najlepszy??? ~magda Co do ING to tylko ciemniak mógłby się dziwić. Kopalnie, 28.11.2008 19:56 huty, elektrownie i szereg innych z racji lokalizacji ... ~ekonom zobacz wszystkie wypowiedzi » Kursy Średnie NBP 2008-11-28 Dolar (USD) 2.9196 0.51% Euro (EUR) 3.7572 -0.02% więcej » Indeksy polskie Notowania opóźnione o 15 min. 2008-11-28 godz. 16:41:11 mWIG40 1,561.37 -2.10 WIG 27,130.10 -1.50 WIG20 1,742.08 -1.69 więcej » Indeksy światowe online DJIA 8,829.04 +1.17 NASDAQ 1,535.57 +0.23 FTSE 4,288.01 +1.46 Nikkei225 8,512.27 +1.66 więcej » Copyright 1996 - 2008 Grupa Onet.pl SA - zobacz wszystkie serwisy » Polityka dotycząca cookie do góry Czat Poczta Onet.pl onet.pl › Biznes Szukaj: biznes.onet.pl Wiadomości PAP ESPI DowJonesNewswires ISB InterfaxCentralEurope Prasa Giełda Notowania Komunikaty spółek Analiza techniczna Waluty Złoty online Kursy średnie NBP Podatki Płać mniej Parametry Firma Akty prawne Wzory umów Hosting Domeny Banki Rachunki Kredyty Bankomaty Emerytura Rankingi Ubezpieczenia Poradniki Analizy Przegląd prasy: Oszczędzanie na kontach coraz bardziej popularne (Parkiet/28.11.2008, godz. 07:42) W ciągu ostatniego roku wartość pieniędzy zdeponowanych na kontach oszczędnościowych zwiększyła się o 90 proc. - wynika z wyliczeń "Parkietu" na podstawie danych z banków. Na ponad 4,4 mln tego typu rachunkach jest już przynajmniej 55 mld zł. R E K L A M A czytaj dalej Blocked Ad - Konta oszczędnościowe są dla banków tańsze niż tradycyjne lokaty - mówi Marcin Materna, analityk Millennium DM. Tłumaczy, że instytucje finansowe za trzymanie pieniędzy na kontach płacą niższe oprocentowanie i mogą zarobić na dodatkowych prowizjach. Pozycję lidera utrzymuje ING BSK, który prowadzi już 1,78 mln kont oszczędnościowych. Natomiast największą wartością pieniędzy przypadających na jeden rachunek (32 tys. zł) może się pochwalić BZ WBK. Piotr Rutkowski REKLAMA 100% gwarancji kapitału i wysoka premia roczna Wypełnij formularz >> Dodaj swój komentarz » 281 komentarzy Nasz 12 letni synek ma juz swoja karte kredytowa i nie musi sie martwic o nic 28.11.2008 21:11 Oszczedzanie jest dobre dla biednych studentow z rodzin ... ~Mariola i Robert CZY PREZYDENT PODPISAŁ W KOŃCU USTAWĘ O GWARANCJACH ? 28.11.2008 21:08 Jakoś nie widziałem tej informacji, czy ktoś z was wie na ... ~bono Ale konta ROR w WBK już się nie oplaci miec. 28.11.2008 21:08 nie dośc ze skubią Cię na 6 zł miesięcznie,to jeszcze zero ... ~piter Wrocilem z Anglii i wlozylem ciezki papier 10000 funciakow na konto Intelligo! 28.11.2008 21:05 Teraz spokojnie popijam herbate i patrze jak wartosc ... ~Tymoteusz (Timmi) Regularne oszczędzanie... Doradźcie coś ;) 28.11.2008 20:59 Mogę odłożyć miesięcznie po 200-400 zeta. Nie znam się na ... ~Desperados Pytanie z innej beczki... 28.11.2008 20:57 Gdzie najlepiej założyć ROR aby nie było opłat za jego ... ~pytanie Kto glądał reklamę konta Alior Banku na 11% ? 28.11.2008 20:56 Gdzie jest haczyk ? Wie ktoś . ~janek złotówka W syfiatym BZWBK pobierają opłate za prowadzenia konta! 28.11.2008 20:52 Odradzadzam wiazanie sie z tym bankiem ~pyrlandczyk Miałem w PKO BP ok. 2000 PLN - przez miesiąc przybyło mi ok.0,22 zł 28.11.2008 20:52 odsetek - śmieszne. A za kredyty to ci dowalą z 15% !! ~Demo Myślałem, że najnowszą formą oszczędzania pieniędzy przez Polaków 28.11.2008 20:38 jest oszczędzanie na jedzeniu. Tylko w ten sposób, w ... ~Helmut www.getinbank.pl 28.11.2008 20:37 Możę oferta tego banku przypadnie do gustu. Konto ... ~arturrrro A CO WY TAM W TEJ DZIURZE MOZECIE ZAOSZCZENDZIC!?JA W ISLANDII ODKLADAM 15 TYS 28.11.2008 20:37 ZL Z FIELTOWANIA LOSOSI!SUPER MI SIE TU ZYJE!!A W WAKACJE ... ~FILECIARZ ISL Śmieję sie z was wszystkich. Ja już od 28 lat mam zwyczaj inwestowania tylko 28.11.2008 20:30 w złoto. Co 3-4 miesiące, kolejny słoik po ogórkach pełen ... ~ogrodnik Dlaczego polaak Polakowi wilkiem !!!! 28.11.2008 20:19 Dlatego ,że komunizm wypaczył mu rozum. ~e gdzie załozyc lokatę na 50 tysiaków 28.11.2008 20:12 a co z ta reklama Openfinance - to jakas sciema? czy ... ~as 11% w ciagu tyg na Arce mi urosło..)) 28.11.2008 20:10 spróbawałem dla jaj.. pół na arke wpłacic 11 procków w ... ~kamil i PO CO??? wy oszczedzacie????czy nie wiecie .ze niedlugo 28.11.2008 20:07 KONIEC SWIATA??? bawic sie.. ~ulalalala Dzisiaj po skwarowaniu paru pozycji wartosc mojego konta zwiekszyla sie o $5000 28.11.2008 20:04 Zaczne od tego, ze wytrzepuje na spot-FOREX-ie 50000 zl ... ~Piotr (loft Wa-wa) od jakiej kwoty można negocjować % na lokacie??? 28.11.2008 19:59 i jaki można wynegocjowac najlepszy??? ~magda Co do ING to tylko ciemniak mógłby się dziwić. Kopalnie, 28.11.2008 19:56 huty, elektrownie i szereg innych z racji lokalizacji ... ~ekonom zobacz wszystkie wypowiedzi » Kursy Średnie NBP 2008-11-28 Dolar (USD) 2.9196 0.51% Euro (EUR) 3.7572 -0.02% więcej » Indeksy polskie Notowania opóźnione o 15 min. 2008-11-28 godz. 16:41:11 mWIG40 1,561.37 -2.10 WIG 27,130.10 -1.50 WIG20 1,742.08 -1.69 więcej » Indeksy światowe online DJIA 8,829.04 +1.17 NASDAQ 1,535.57 +0.23 FTSE 4,288.01 +1.46 Nikkei225 8,512.27 +1.66 więcej » Copyright 1996 - 2008 Grupa Onet.pl SA - zobacz wszystkie serwisy » Polityka dotycząca cookie do góry Kursy Średnie NBP 2008-11-28 Dolar (USD) 2.9196 0.51% Euro (EUR) 3.7572 -0.02% więcej » Indeksy polskie Notowania opóźnione o 15 min. 2008-11-28 godz. 16:41:11 mWIG40 1,561.37 -2.10 WIG 27,130.10 -1.50 WIG20 1,742.08 -1.69 więcej » Indeksy światowe online DJIA 8,829.04 +1.17 NASDAQ 1,535.57 +0.23 FTSE 4,288.01 +1.46 Nikkei225 8,512.27 +1.66 więcej » Copyright 1996 - 2008 Grupa Onet.pl SA - zobacz wszystkie serwisy » Polityka dotycząca cookie do góry ▒█▒█▒█▒█▒█▒█▒█▒█▒█▒█▒█▒█▒█▒█▒█▒█▒█▒█▒█▒█▒█▒█▒█▒█ Czat Poczta Onet.pl onet.pl › Biznes Szukaj: biznes.onet.pl Wiadomości PAP ESPI DowJonesNewswires ISB InterfaxCentralEurope Prasa Giełda Notowania Komunikaty spółek Analiza techniczna Waluty Złoty online Kursy średnie NBP Podatki Płać mniej Parametry Firma Akty prawne Wzory umów Hosting Domeny Banki Rachunki Kredyty Bankomaty Emerytura Rankingi Ubezpieczenia Poradniki Analizy Przegląd prasy: Oszczędzanie na kontach coraz bardziej popularne (Parkiet/28.11.2008, godz. 07:42) W ciągu ostatniego roku wartość pieniędzy zdeponowanych na kontach oszczędnościowych zwiększyła się o 90 proc. - wynika z wyliczeń "Parkietu" na podstawie danych z banków. Na ponad 4,4 mln tego typu rachunkach jest już przynajmniej 55 mld zł. R E K L A M A czytaj dalej Blocked Ad - Konta oszczędnościowe są dla banków tańsze niż tradycyjne lokaty - mówi Marcin Materna, analityk Millennium DM. Tłumaczy, że instytucje finansowe za trzymanie pieniędzy na kontach płacą niższe oprocentowanie i mogą zarobić na dodatkowych prowizjach. Pozycję lidera utrzymuje ING BSK, który prowadzi już 1,78 mln kont oszczędnościowych. Natomiast największą wartością pieniędzy przypadających na jeden rachunek (32 tys. zł) może się pochwalić BZ WBK. Piotr Rutkowski REKLAMA 100% gwarancji kapitału i wysoka premia roczna Wypełnij formularz >> Dodaj swój komentarz » 281 komentarzy Nasz 12 letni synek ma juz swoja karte kredytowa i nie musi sie martwic o nic 28.11.2008 21:11 Oszczedzanie jest dobre dla biednych studentow z rodzin ... ~Mariola i Robert CZY PREZYDENT PODPISAŁ W KOŃCU USTAWĘ O GWARANCJACH ? 28.11.2008 21:08 Jakoś nie widziałem tej informacji, czy ktoś z was wie na ... ~bono Ale konta ROR w WBK już się nie oplaci miec. 28.11.2008 21:08 nie dośc ze skubią Cię na 6 zł miesięcznie,to jeszcze zero ... ~piter Wrocilem z Anglii i wlozylem ciezki papier 10000 funciakow na konto Intelligo! 28.11.2008 21:05 Teraz spokojnie popijam herbate i patrze jak wartosc ... ~Tymoteusz (Timmi) Regularne oszczędzanie... Doradźcie coś ;) 28.11.2008 20:59 Mogę odłożyć miesięcznie po 200-400 zeta. Nie znam się na ... ~Desperados Pytanie z innej beczki... 28.11.2008 20:57 Gdzie najlepiej założyć ROR aby nie było opłat za jego ... ~pytanie Kto glądał reklamę konta Alior Banku na 11% ? 28.11.2008 20:56 Gdzie jest haczyk ? Wie ktoś . ~janek złotówka W syfiatym BZWBK pobierają opłate za prowadzenia konta! 28.11.2008 20:52 Odradzadzam wiazanie sie z tym bankiem ~pyrlandczyk Miałem w PKO BP ok. 2000 PLN - przez miesiąc przybyło mi ok.0,22 zł 28.11.2008 20:52 odsetek - śmieszne. A za kredyty to ci dowalą z 15% !! ~Demo Myślałem, że najnowszą formą oszczędzania pieniędzy przez Polaków 28.11.2008 20:38 jest oszczędzanie na jedzeniu. Tylko w ten sposób, w ... ~Helmut www.getinbank.pl 28.11.2008 20:37 Możę oferta tego banku przypadnie do gustu. Konto ... ~arturrrro A CO WY TAM W TEJ DZIURZE MOZECIE ZAOSZCZENDZIC!?JA W ISLANDII ODKLADAM 15 TYS 28.11.2008 20:37 ZL Z FIELTOWANIA LOSOSI!SUPER MI SIE TU ZYJE!!A W WAKACJE ... ~FILECIARZ ISL Śmieję sie z was wszystkich. Ja już od 28 lat mam zwyczaj inwestowania tylko 28.11.2008 20:30 w złoto. Co 3-4 miesiące, kolejny słoik po ogórkach pełen ... ~ogrodnik Dlaczego polaak Polakowi wilkiem !!!! 28.11.2008 20:19 Dlatego ,że komunizm wypaczył mu rozum. ~e gdzie załozyc lokatę na 50 tysiaków 28.11.2008 20:12 a co z ta reklama Openfinance - to jakas sciema? czy ... ~as 11% w ciagu tyg na Arce mi urosło..)) 28.11.2008 20:10 spróbawałem dla jaj.. pół na arke wpłacic 11 procków w ... ~kamil i PO CO??? wy oszczedzacie????czy nie wiecie .ze niedlugo 28.11.2008 20:07 KONIEC SWIATA??? bawic sie.. ~ulalalala Dzisiaj po skwarowaniu paru pozycji wartosc mojego konta zwiekszyla sie o $5000 28.11.2008 20:04 Zaczne od tego, ze wytrzepuje na spot-FOREX-ie 50000 zl ... ~Piotr (loft Wa-wa) od jakiej kwoty można negocjować % na lokacie??? 28.11.2008 19:59 i jaki można wynegocjowac najlepszy??? ~magda Co do ING to tylko ciemniak mógłby się dziwić. Kopalnie, 28.11.2008 19:56 huty, elektrownie i szereg innych z racji lokalizacji ... ~ekonom zobacz wszystkie wypowiedzi » Czat Poczta Onet.pl onet.pl › Biznes Szukaj: biznes.onet.pl Wiadomości PAP ESPI DowJonesNewswires ISB InterfaxCentralEurope Prasa Giełda Notowania Komunikaty spółek Analiza techniczna Waluty Złoty online Kursy średnie NBP Podatki Płać mniej Parametry Firma Akty prawne Wzory umów Hosting Domeny Banki Rachunki Kredyty Bankomaty Emerytura Rankingi Ubezpieczenia Poradniki Analizy Przegląd prasy: Oszczędzanie na kontach coraz bardziej popularne (Parkiet/28.11.2008, godz. 07:42) W ciągu ostatniego roku wartość pieniędzy zdeponowanych na kontach oszczędnościowych zwiększyła się o 90 proc. - wynika z wyliczeń "Parkietu" na podstawie danych z banków. Na ponad 4,4 mln tego typu rachunkach jest już przynajmniej 55 mld zł. R E K L A M A czytaj dalej Blocked Ad - Konta oszczędnościowe są dla banków tańsze niż tradycyjne lokaty - mówi Marcin Materna, analityk Millennium DM. Tłumaczy, że instytucje finansowe za trzymanie pieniędzy na kontach płacą niższe oprocentowanie i mogą zarobić na dodatkowych prowizjach. Pozycję lidera utrzymuje ING BSK, który prowadzi już 1,78 mln kont oszczędnościowych. Natomiast największą wartością pieniędzy przypadających na jeden rachunek (32 tys. zł) może się pochwalić BZ WBK. Piotr Rutkowski REKLAMA 100% gwarancji kapitału i wysoka premia roczna Wypełnij formularz >> Dodaj swój komentarz » 281 komentarzy Nasz 12 letni synek ma juz swoja karte kredytowa i nie musi sie martwic o nic 28.11.2008 21:11 Oszczedzanie jest dobre dla biednych studentow z rodzin ... ~Mariola i Robert CZY PREZYDENT PODPISAŁ W KOŃCU USTAWĘ O GWARANCJACH ? 28.11.2008 21:08 Jakoś nie widziałem tej informacji, czy ktoś z was wie na ... ~bono Ale konta ROR w WBK już się nie oplaci miec. 28.11.2008 21:08 nie dośc ze skubią Cię na 6 zł miesięcznie,to jeszcze zero ... ~piter Wrocilem z Anglii i wlozylem ciezki papier 10000 funciakow na konto Intelligo! 28.11.2008 21:05 Teraz spokojnie popijam herbate i patrze jak wartosc ... ~Tymoteusz (Timmi) Regularne oszczędzanie... Doradźcie coś ;) 28.11.2008 20:59 Mogę odłożyć miesięcznie po 200-400 zeta. Nie znam się na ... ~Desperados Pytanie z innej beczki... 28.11.2008 20:57 Gdzie najlepiej założyć ROR aby nie było opłat za jego ... ~pytanie Kto glądał reklamę konta Alior Banku na 11% ? 28.11.2008 20:56 Gdzie jest haczyk ? Wie ktoś . ~janek złotówka W syfiatym BZWBK pobierają opłate za prowadzenia konta! 28.11.2008 20:52 Odradzadzam wiazanie sie z tym bankiem ~pyrlandczyk Miałem w PKO BP ok. 2000 PLN - przez miesiąc przybyło mi ok.0,22 zł 28.11.2008 20:52 odsetek - śmieszne. A za kredyty to ci dowalą z 15% !! ~Demo Myślałem, że najnowszą formą oszczędzania pieniędzy przez Polaków 28.11.2008 20:38 jest oszczędzanie na jedzeniu. Tylko w ten sposób, w ... ~Helmut www.getinbank.pl 28.11.2008 20:37 Możę oferta tego banku przypadnie do gustu. Konto ... ~arturrrro A CO WY TAM W TEJ DZIURZE MOZECIE ZAOSZCZENDZIC!?JA W ISLANDII ODKLADAM 15 TYS 28.11.2008 20:37 ZL Z FIELTOWANIA LOSOSI!SUPER MI SIE TU ZYJE!!A W WAKACJE ... ~FILECIARZ ISL Śmieję sie z was wszystkich. Ja już od 28 lat mam zwyczaj inwestowania tylko 28.11.2008 20:30 w złoto. Co 3-4 miesiące, kolejny słoik po ogórkach pełen ... ~ogrodnik Dlaczego polaak Polakowi wilkiem !!!! 28.11.2008 20:19 Dlatego ,że komunizm wypaczył mu rozum. ~e gdzie załozyc lokatę na 50 tysiaków 28.11.2008 20:12 a co z ta reklama Openfinance - to jakas sciema? czy ... ~as 11% w ciagu tyg na Arce mi urosło..)) 28.11.2008 20:10 spróbawałem dla jaj.. pół na arke wpłacic 11 procków w ... ~kamil i PO CO??? wy oszczedzacie????czy nie wiecie .ze niedlugo 28.11.2008 20:07 KONIEC SWIATA??? bawic sie.. ~ulalalala Dzisiaj po skwarowaniu paru pozycji wartosc mojego konta zwiekszyla sie o $5000 28.11.2008 20:04 Zaczne od tego, ze wytrzepuje na spot-FOREX-ie 50000 zl ... ~Piotr (loft Wa-wa) od jakiej kwoty można negocjować % na lokacie??? 28.11.2008 19:59 i jaki można wynegocjowac najlepszy??? ~magda Co do ING to tylko ciemniak mógłby się dziwić. Kopalnie, 28.11.2008 19:56 huty, elektrownie i szereg innych z racji lokalizacji ... ~ekonom zobacz wszystkie wypowiedzi » Kursy Średnie NBP 2008-11-28 Dolar (USD) 2.9196 0.51% Euro (EUR) 3.7572 -0.02% więcej » Indeksy polskie Notowania opóźnione o 15 min. 2008-11-28 godz. 16:41:11 mWIG40 1,561.37 -2.10 WIG 27,130.10 -1.50 WIG20 1,742.08 -1.69 więcej » Indeksy światowe online DJIA 8,829.04 +1.17 NASDAQ 1,535.57 +0.23 FTSE 4,288.01 +1.46 Nikkei225 8,512.27 +1.66 więcej » Copyright 1996 - 2008 Grupa Onet.pl SA - zobacz wszystkie serwisy » Polityka dotycząca cookie do góry Czat Poczta Onet.pl onet.pl › Biznes Szukaj: biznes.onet.pl Wiadomości PAP ESPI DowJonesNewswires ISB InterfaxCentralEurope Prasa Giełda Notowania Komunikaty spółek Analiza techniczna Waluty Złoty online Kursy średnie NBP Podatki Płać mniej Parametry Firma Akty prawne Wzory umów Hosting Domeny Banki Rachunki Kredyty Bankomaty Emerytura Rankingi Ubezpieczenia Poradniki Analizy Przegląd prasy: Oszczędzanie na kontach coraz bardziej popularne (Parkiet/28.11.2008, godz. 07:42) W ciągu ostatniego roku wartość pieniędzy zdeponowanych na kontach oszczędnościowych zwiększyła się o 90 proc. - wynika z wyliczeń "Parkietu" na podstawie danych z banków. Na ponad 4,4 mln tego typu rachunkach jest już przynajmniej 55 mld zł. R E K L A M A czytaj dalej Blocked Ad - Konta oszczędnościowe są dla banków tańsze niż tradycyjne lokaty - mówi Marcin Materna, analityk Millennium DM. Tłumaczy, że instytucje finansowe za trzymanie pieniędzy na kontach płacą niższe oprocentowanie i mogą zarobić na dodatkowych prowizjach. Pozycję lidera utrzymuje ING BSK, który prowadzi już 1,78 mln kont oszczędnościowych. Natomiast największą wartością pieniędzy przypadających na jeden rachunek (32 tys. zł) może się pochwalić BZ WBK. Piotr Rutkowski REKLAMA 100% gwarancji kapitału i wysoka premia roczna Wypełnij formularz >> Dodaj swój komentarz » 281 komentarzy Nasz 12 letni synek ma juz swoja karte kredytowa i nie musi sie martwic o nic 28.11.2008 21:11 Oszczedzanie jest dobre dla biednych studentow z rodzin ... ~Mariola i Robert CZY PREZYDENT PODPISAŁ W KOŃCU USTAWĘ O GWARANCJACH ? 28.11.2008 21:08 Jakoś nie widziałem tej informacji, czy ktoś z was wie na ... ~bono Ale konta ROR w WBK już się nie oplaci miec. 28.11.2008 21:08 nie dośc ze skubią Cię na 6 zł miesięcznie,to jeszcze zero ... ~piter Wrocilem z Anglii i wlozylem ciezki papier 10000 funciakow na konto Intelligo! 28.11.2008 21:05 Teraz spokojnie popijam herbate i patrze jak wartosc ... ~Tymoteusz (Timmi) Regularne oszczędzanie... Doradźcie coś ;) 28.11.2008 20:59 Mogę odłożyć miesięcznie po 200-400 zeta. Nie znam się na ... ~Desperados Pytanie z innej beczki... 28.11.2008 20:57 Gdzie najlepiej założyć ROR aby nie było opłat za jego ... ~pytanie Kto glądał reklamę konta Alior Banku na 11% ? 28.11.2008 20:56 Gdzie jest haczyk ? Wie ktoś . ~janek złotówka W syfiatym BZWBK pobierają opłate za prowadzenia konta! 28.11.2008 20:52 Odradzadzam wiazanie sie z tym bankiem ~pyrlandczyk Miałem w PKO BP ok. 2000 PLN - przez miesiąc przybyło mi ok.0,22 zł 28.11.2008 20:52 odsetek - śmieszne. A za kredyty to ci dowalą z 15% !! ~Demo Myślałem, że najnowszą formą oszczędzania pieniędzy przez Polaków 28.11.2008 20:38 jest oszczędzanie na jedzeniu. Tylko w ten sposób, w ... ~Helmut www.getinbank.pl 28.11.2008 20:37 Możę oferta tego banku przypadnie do gustu. Konto ... ~arturrrro A CO WY TAM W TEJ DZIURZE MOZECIE ZAOSZCZENDZIC!?JA W ISLANDII ODKLADAM 15 TYS 28.11.2008 20:37 ZL Z FIELTOWANIA LOSOSI!SUPER MI SIE TU ZYJE!!A W WAKACJE ... ~FILECIARZ ISL Śmieję sie z was wszystkich. Ja już od 28 lat mam zwyczaj inwestowania tylko 28.11.2008 20:30 w złoto. Co 3-4 miesiące, kolejny słoik po ogórkach pełen ... ~ogrodnik Dlaczego polaak Polakowi wilkiem !!!! 28.11.2008 20:19 Dlatego ,że komunizm wypaczył mu rozum. ~e gdzie załozyc lokatę na 50 tysiaków 28.11.2008 20:12 a co z ta reklama Openfinance - to jakas sciema? czy ... ~as 11% w ciagu tyg na Arce mi urosło..)) 28.11.2008 20:10 spróbawałem dla jaj.. pół na arke wpłacic 11 procków w ... ~kamil i PO CO??? wy oszczedzacie????czy nie wiecie .ze niedlugo 28.11.2008 20:07 KONIEC SWIATA??? bawic sie.. ~ulalalala Dzisiaj po skwarowaniu paru pozycji wartosc mojego konta zwiekszyla sie o $5000 28.11.2008 20:04 Zaczne od tego, ze wytrzepuje na spot-FOREX-ie 50000 zl ... ~Piotr (loft Wa-wa) od jakiej kwoty można negocjować % na lokacie??? 28.11.2008 19:59 i jaki można wynegocjowac najlepszy??? ~magda Co do ING to tylko ciemniak mógłby się dziwić. Kopalnie, 28.11.2008 19:56 huty, elektrownie i szereg innych z racji lokalizacji ... ~ekonom zobacz wszystkie wypowiedzi » Kursy Średnie NBP 2008-11-28 Dolar (USD) 2.9196 0.51% Euro (EUR) 3.7572 -0.02% więcej » Indeksy polskie Notowania opóźnione o 15 min. 2008-11-28 godz. 16:41:11 mWIG40 1,561.37 -2.10 WIG 27,130.10 -1.50 WIG20 1,742.08 -1.69 więcej » Indeksy światowe online DJIA 8,829.04 +1.17 NASDAQ 1,535.57 +0.23 FTSE 4,288.01 +1.46 Nikkei225 8,512.27 +1.66 więcej » Copyright 1996 - 2008 Grupa Onet.pl SA - zobacz wszystkie serwisy » Polityka dotycząca cookie do góry Czat Poczta Onet.pl onet.pl › Biznes Szukaj: biznes.onet.pl Wiadomości PAP ESPI DowJonesNewswires ISB InterfaxCentralEurope Prasa Giełda Notowania Komunikaty spółek Analiza techniczna Waluty Złoty online Kursy średnie NBP Podatki Płać mniej Parametry Firma Akty prawne Wzory umów Hosting Domeny Banki Rachunki Kredyty Bankomaty Emerytura Rankingi Ubezpieczenia Poradniki Analizy Przegląd prasy: Oszczędzanie na kontach coraz bardziej popularne (Parkiet/28.11.2008, godz. 07:42) W ciągu ostatniego roku wartość pieniędzy zdeponowanych na kontach oszczędnościowych zwiększyła się o 90 proc. - wynika z wyliczeń "Parkietu" na podstawie danych z banków. Na ponad 4,4 mln tego typu rachunkach jest już przynajmniej 55 mld zł. R E K L A M A czytaj dalej Blocked Ad - Konta oszczędnościowe są dla banków tańsze niż tradycyjne lokaty - mówi Marcin Materna, analityk Millennium DM. Tłumaczy, że instytucje finansowe za trzymanie pieniędzy na kontach płacą niższe oprocentowanie i mogą zarobić na dodatkowych prowizjach. Pozycję lidera utrzymuje ING BSK, który prowadzi już 1,78 mln kont oszczędnościowych. Natomiast największą wartością pieniędzy przypadających na jeden rachunek (32 tys. zł) może się pochwalić BZ WBK. Piotr Rutkowski REKLAMA 100% gwarancji kapitału i wysoka premia roczna Wypełnij formularz >> Dodaj swój komentarz » 281 komentarzy Nasz 12 letni synek ma juz swoja karte kredytowa i nie musi sie martwic o nic 28.11.2008 21:11 Oszczedzanie jest dobre dla biednych studentow z rodzin ... ~Mariola i Robert CZY PREZYDENT PODPISAŁ W KOŃCU USTAWĘ O GWARANCJACH ? 28.11.2008 21:08 Jakoś nie widziałem tej informacji, czy ktoś z was wie na ... ~bono Ale konta ROR w WBK już się nie oplaci miec. 28.11.2008 21:08 nie dośc ze skubią Cię na 6 zł miesięcznie,to jeszcze zero ... ~piter Wrocilem z Anglii i wlozylem ciezki papier 10000 funciakow na konto Intelligo! 28.11.2008 21:05 Teraz spokojnie popijam herbate i patrze jak wartosc ... ~Tymoteusz (Timmi) Regularne oszczędzanie... Doradźcie coś ;) 28.11.2008 20:59 Mogę odłożyć miesięcznie po 200-400 zeta. Nie znam się na ... ~Desperados Pytanie z innej beczki... 28.11.2008 20:57 Gdzie najlepiej założyć ROR aby nie było opłat za jego ... ~pytanie Kto glądał reklamę konta Alior Banku na 11% ? 28.11.2008 20:56 Gdzie jest haczyk ? Wie ktoś . ~janek złotówka W syfiatym BZWBK pobierają opłate za prowadzenia konta! 28.11.2008 20:52 Odradzadzam wiazanie sie z tym bankiem ~pyrlandczyk Miałem w PKO BP ok. 2000 PLN - przez miesiąc przybyło mi ok.0,22 zł 28.11.2008 20:52 odsetek - śmieszne. A za kredyty to ci dowalą z 15% !! ~Demo Myślałem, że najnowszą formą oszczędzania pieniędzy przez Polaków 28.11.2008 20:38 jest oszczędzanie na jedzeniu. Tylko w ten sposób, w ... ~Helmut www.getinbank.pl 28.11.2008 20:37 Możę oferta tego banku przypadnie do gustu. Konto ... ~arturrrro █▒█▒█▒█▒█▒█▒█▒█▒█ Czat Poczta Onet.pl

Hej Kobietki!!! Dzisiaj już samopoczucie znacznie lepiej:) Zjadłam już: Ś: 4kromki pieczywa lekkiego orkiszowego z dodatkami, 2Ś: 2gotowane marchewki, do tego5brukselek i jajko ugotowane, wyszstko wymieszane z ziołami prowansalskimi:) teraz się szykuje do szkoły i już zapakowałam sobie jedzenie tzn. kanapkę z chleba wieloziarnistego z dodatkami i jabłko. Wieczorem się odezwę:) pa

jestem:) mała zmiana planów nastapiła;) wcześniej szkołę skończyłam i na kolacje do jabłka dodałam marchgewkę:) jakoś ostatnio bardzo lubię chrupać marchewki:) a jak u was? przygotowanie do wieczoru w pełni? bo ja to mam zamiar gdzieś wyskoczyc:)

Ostatnio mam kryzys, przez brak czasu nie chce mi sie szykować dla siebie dietetycznych posiłków - chwytam co popadnie - nie zwracam uwagę na 5 razowy rozkład posiłków - mam na sumieniu słodycze, ajerkoniaczki ehhh nieładnie :(. Jutro nawet nie wchodzę na wagę ... Kasia jak Ty możesz pić kefir ? :) ja nie mogę pić nic co nie ma gładkiej konsystencji. Swoją drogą co ma więcej kcal maślanka czy jogurt naturalny? Staram się trzymać zasady, że na kolacje musi być białko i błonnik - ostatnio trochę kombinuję -robię sałatkę owocową i zalewam jogurtem/maślanką naturalną - objętość szkl. drinków ka . Zazwyczaj jest to jabłko, pomarańczka, czasem drobniutko starta marchewka - czasem musli - chyba przesadzam ale lubię - nie dosładzam :) to tak na usprawiedliwienie :). Zła jestem na własne rozleniwienie - zazwyczaj robię herbatę rodzinną w dzbanku (słodzoną) do tej pory starałam się robić sobie ze słodzikiem - teraz wybieram łatwiznę.

hej:) no dzisiaj z rana sobie pofolgowałam i to nie mało! ale już później się opamiętałam i oprócz rannego obrzerstwa zjadłam kanapkę i później jabłko. jutro już całkowity powrórt do racjonalnego jedzenia:) co do kefiru ja go po prostu lubię;) albo maślankę jeszcze, dla mnie pycha:) a kefir wystarczy wcześniej dobrze wymieszać i ma jednolita konsystencję:) Pozdrawiam!

jestem:) Dzisiaj jak zapowiedziałam mam zamiar się trzymać diety:) na śniadanie zjadłam 3 chrupkie pieczywa \"maca razowa\" z kapustą pekińską, wędliną ogórkiem konserwowym i papryką konserwową. do szkoły już zrobiłam sobie kanapkę z taki mi samymi dodatkami, a do pracy biorę maślankę i jabłko. \'M=iłego dnia życzę! wieczorkiem się odezwę:P

założyłam ten topic by mobilizować się wspólnie do odchudzania - udzielać sobie rad - wspierać w chwilach kryzysu, który niestety mam ... no ale chyba się przeliczyłam - bo tutaj tego nie znajdę - tutaj jak widać tylko piszemy : co zjadłyśmy i ile schudłyśmy :( no dobra ... więc bez dialogu : 1) kanapka razowego z białym serem i odrobinką miodu - kawa z mlekiem 2) jabłko 3) ryba smaż na odrobinie oliwy + szpinak 4) mix: tarta marchew, jabłko w kostkę, 2/3 suszone śliwki, zalane jog. nat. 5) kolacja nie wiem

hej! pacynka- przytulanka masz jak najbardziej rację! musimy popracować nad systemem motywacyjnym i większym wsparciem:) Może być trudno bo jak widać zostałyśmy tylko we dwie, ale damy radę!:) Pomyśl że sylwester już tuż tuż:) aż nie mogę się doczekać! musimy wyglądać super:)! A tak wogóle gdzieś się wybierasz? bo ja to na bal pędzę:), już któryś rok z kolei i muszę powiedzieć, że taka forma spędzania sylwestra bardzo mi odpowiada:) Dzisiaj już nawet obejrzałam materiał na sukienkę:) muszę wygląać pięknie!!! A powracając do dzisiejszego menu to do kolacji tzn maślanki dorzuciłam 2 małe mandarynki:) a teraz odpoczywam przed tv i popijam zieloną herbatę:) Może dobrym sposobem będzie to abyśmy pisały co ciekawego isę działo, albo co chciałybyśmy osiągnąć, nie tylko w sprawie diety:) Co Tu o tym sądzisz? Pozdrawiam!

hej! Ale dzisiaj mamy brzydki poranek:(, aż się wszystkiego odechciewa. Jestem już po śniadaniu i będę się szykować i lecę po materiał na sukienkę:) jak dzisiaj kupię to już w ten weekend zacznie się szycie:) pozdrawiam!

Kurcze już sie zważyłam - :( spadła mi waga i chyba nic z niej nie będzie. Sylwestra w tym roku spędzimy chyba u przyjaciół. W ubg. Roku byliśmy na balu, ale nie byłam za bardzo zadowolona. W ciągu roku mam mało okazji, by spotkać się z najbliższymi przyjaciółmi, do rodzinnego miasta jeżdżę w okolicy Swiąt, wakacji (300 km a niedługo będzie 500 km) i zazwyczaj - czas ten \"kręci\" sie wokół Rodziny a malutko czasu zostaje dla najbliższych, najwierniejszych Przyjaciół. Czas to nadrobić a że moja najlepsza Przyjaciółka mieszka w moim rodzinnym mieście - zostawimy córcie dziadkom a Sylwestra spędzimy wspólnie - z naszymi mężami. Oni też tam mają rodziców, więc szykuje się noc w świetnym towarzystwie. Jeżeli chodzi od kreację - zawsze coś wymyślam w ostatniej chwili - jednak nigdy nie celuję w krawcowe - do tej pory nie znalazłam nikogo właściwego w tym fachu i chyba bałabym sie zaryzykować.

hej! Jak weekend? u mnie luzik, jem to na co mam ochotę. tzn za namową bo rodzice cały czas mi gderają że źle wyglądam, że same kośći, i że jeszcze trochę to nie dam rady nogami ruszać.....ale aby do niedzieli. Jestem w trakcie szycia sukienki, już prawie gotowa) ale super wygląda pozdrawiam:)

hej! Pacynka- przytulanka gdzie jesteś? jak tam u Ciebie weekend mija? ja wczoraj i w piątek troch podjadłam, ale dzisiaj już bedzie grzecznie i racjonalnie:) Sukienka moja supr się prezentuje:) już nie mogę się doczekać sylwestra:) a wczoraj jeszcze dostałam zaproszenie na wesele i 27 grudnia jeszcze jedna wielka impreza super:) Zastanawia mnie tylko jak to będzie ze świętami, wiadomo zawsze multum jedzenia, ale mam zamiar się nie poddawać i np na wigilię wypiję pyszny barszcz który mama zrobi i dobrze będzie jak nie będę jeść tego wszystkiego, chęć będzie ogromna ale \"coś za coś\" zawsze c roku po świętach było tak ze2kg więcej, a w tym roku nie mam zamiaru do tego dopuścić:) Pozdrawiam!

cześć kasia - u mnie ok, choć jeśli chodzi o odchudzanie - to zupełnie nie zważam uwagi na to co jem. Zaczyna chyba górować nade mną mój słomiany zapał a dodatkowy fakt, że mam zepsutą wagę - nie daje mi wielkiej motywacji. Nie mogę jednak powiedzieć, że jakoś się obżeram - bez przesady. Może nie jem zbyt dietetycznie - ale bez obżarstwa. Co do jedzenia świątecznego - rzeczywiście szykuje się okazja do podjedzenia, ale nie mam zamiaru się zwariować. Wszystko trzeba umieć wypośrodkować - nie ma co popadać w skrajności !!!! - mam zamiar spróbowac wszystko !!!! z umiarem (odpuszczę pieczywo, postaram się nie brać dokładek) - powtarzam, nie dajmy się zwariować !!! Fajnie, że jesteś zadowolona z sukienki - opisz jak wygląda :) kolor, krój itd Ja na weekendzie troszke pochodziłam po galerii handlowej - myślałam, że zwariuję. Ludzi tłumy, walka o m-ce parkingowe, to sie chyba nazywa szał zakupowy.

No już na stancji jestem i standardowe pytanie mam \"czy dzisiaj iść do pracy?\" oj coś nie mam ochoty, tym bardziej żę trochę brzuch mnie pobolewa:( Powrót do rzeczywistości i do normalnego jedzenia, wczoraj nawet w domu ciasto zrobiłam \"panią walewską\" pyszna była:) Co do sukienki to \"mała czerwona\":) góra \"gorsetowata\" dopasowana i za kolana, zwykła prosta, ale jest bardzo ładna:) Miłego dnia:)

Hej! cos widzę, że smętnie tu u nas:( ale mam nadzieję , że będzie lepiej. Wzoraj do pracy zadzwoniłam i powiedziałam żę jestem chora i do czwartku jestem wolna:). Mam taki zamiar pójść dzisiaj do miasta i pooglądać się za prezentami, i tak sobie wymyśliłam, żę dla mojej drugiej połówki kupię maszynkę do golenia? jak myślisz fajny będzie prezet? Ale jest też peoblem co z rodzcami, bo z rodzeństwem sobie nie kupujemy, tylko robimy zrzutkę i zazwyczaj coś większego kupujemy, ale w tym roku brak pomysłu. Oj może do śniadania coś wymyślę:) Pozdrawiam i miłego dnia życzę:)

Napewno bardzo ładna - lubię klasyczne proste sukienki za lub w kolano - miniówki nie mają już tego szyku, elegancji ... ale i tak podziwiam Cię, że zdecydowałaś się na uszycie jej u krawcowej - a może powinnam pogratulować krawcowej :). Poza tym - w nowe figurze, kreacji i w dobrym humorze !!!!! z pewnością będziesz - gwiazdą wieczoru :) Jeżeli chodzi o maszynkę do golenia - pomysł fajny, ale mój mąż należy do tej (licznej !) grupy mężczyzn, którzy mają uczulenie na elek. maszynki do golenia. Jeśli chodzi o prezent ja przerobiłam już prawie wszystko w przyp. mojego kochanego - od mp3, przez ubrania, perfumy (mój mąż chyba je wypija :) - bo nigdy nie za dużo), płyty cd, gadżety do laptopa i zazwyczaj .... nie mam oryginalnych pomysłów :(. W tym roku kupię mu płytę - album 2 płytowy Phila Colinsa - najładniejsze, wolne, piosenki - bardzo lubi tego wykonawcę. I wystarczy !!!! :) Prezent ma być ładny, wybrany indywidualnie z sercem i zaangażowaniem :) a ten taki będzie - zresztą tj pozostałe. Córci prezent kupiony. Rodzicom (jednym i drugim) kupujemy z Rodzeństwem - prezent składkowy (fotel skórzany do kompa/mikrofala dla drugich, bo im sie zepsuła). Z Rodzeństwem nie robimy sobie prezentów - za to wzajemnie, robimy prezenty swoim dzieciom. Kupiłam już część w postaci książek, gier, zabawek, ubrań i słodyczy - dla różnych kategorii wiekowych - w sumie ---- dla 6 siostrzenic i siostrzeńców. Dodatkowo jakieś słodycze dla dzieci kuzynostwa, które na pewno spotkam. Zostaną prezenty dla : babci i cioteczek, które z przyjemnością odwiedzamy. Muszę coś kupić dla dzieci mojej przyjaciółki i jakieś fajne alkohole (bo s pustą ręką nie można nigdzie pojechać), ciekawe stroiki (dla wybranych :)) , niestety też znicze choinkowe. Może w 50 % mam porobione zakupy - reszta przede mną i przeraża mnie myśl biegania po sklepach, wśród tłumu ludzi. Może najlepszym rozwiązaniem będą zakupy - do południa, późniejsze godziny a nie daj boże weekend !!!! jak dla mnie odpada (brrr ....). A Ty Kasiudw1 - co chciałabyś dostać ???? :) ja torebkę !!!! i zaraz idę na poszukiwania, tak na wszelki wypadek ... gdyby gwiazdka miała problem.