Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LandrynkaMk

Ciążą a sutki

Polecane posty

Witam mam pytanie ponieważ nie mam okresu od sierpnia :( nie wiem czy jestem w ciąży a ostatnio jak pieścilam sie z chlopakiem to ssal mi sutki i powiedzial ze jakis kwas mi leci z nich :( czy to może być ciąża? proszę o odpowiedz

Gość z gory dziekuje
hahahahahaha autentycznie mnie rozbawilas!!! scisnij sobie sutka i zobacz czy cos ci leci i jezeli faktycznie poleci to szoruj do lekarza dziewczyno zbadac piersi, bo gwarantuje ci ze w tak wczesnym etapie (w sensie ze podejrzewasz ja dopiero) ciazy nic z piersi nie leci.

Gość testy są
ogólniedostępne we wszystkich aptekach

Gość jakaś taka koperkowo-różowa
ale nie masz okresu od sierpnia i 20 października jeszcze nie wiesz n a bank czy jesteś w ciąży? ile ty masz dziecko lat?

Gość afrykaaaaaaa
a kiedy zaczyna cos z piersi lecieć?

Naprawde nic nie kumacie? a mam 18lat mój chlopak tak mi powiedzial a to nie jest moja wina ze ja nie wiem kiedy leci pokarm albo jakaś ciecz pierwszy raz jestem w takiej sytuacji nie możecie poprostu mi normalnie napisać o co chodzi tylko dowalać?

Gość masz zaburzenia hormonalne
więc zamiast pytac głupio na forum biegnij do ginekologa jeśli masz podwyższoną prolaktynę to całkiem możliwe byś miała pokarm w piersiach

Gość z gory dziekuje
aaaaa, nie doczytalam ze nie masz okresu od dwoch miesiecy... zrob test. ale to i tak nic nie zmienia, bo w drugim miesiacu ciazy wciaz nic z piersi nie leci. produkcja pokarmu zaczyna sie pod koniec ciazy.

o co chodzi z tymi zaburzeniami ? naprawde przepraszam ale sie nie orientuje :( a to nie jest zaden pokarm tylko jakis kwas tak sądzi moj chlopak :( kurcze jestem w kropce teraz ale własnie jutro mam zamiar zarejstrowac sie do ginka :( mam nadzieje ze bedzie jakos ok wszystko bo sie zabije chyba :( wogole mam jakies takie objawy bo rano na wymioty mnie bierze i jak nigdy w tym miesiacu juz 2x bylam chora tzn bolala mnie glowa i wymiotowalam