Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsasdwgfgergeg

rezerwacja terminu w USC - kilka pytań

Polecane posty

Gość dsasdwgfgergeg

jak to się odbywa? czy mogę sama iść i zarezerwować termin czy tylko z narzeczonym? ile jest ważna rezerwacja? czy teraz faktycznie ciężko coś zarezerwować, żeby pobrać się w 2009?

w usc raczej problemow nie ma, ja nie slyszlalam zeby ktos mial problem z np 2-3 miesiecznym wyprzdedzeniem

Gość a no tak.
Idziecie do urzedu RAZEM! z dowodami osobistymi i jezeli ktores z Was urodzilo sie w innej miejscowosci niz ten urzad to musicie miec akty urodzenia. pani pyta jaka chcecie date (30 dni od daty zarejestrowania sie mozecie wybrac date, czasami ten termin przyspieszaja jezeli sa jakies wyjatkowe okolicznosci). pani wszystko ladnie spisuje, pyta czy nie ma przeciwskazan do slubu, czy panna i kawaler, czy rozwodnicy. rezerwacja jest wazna do samego slubu, jak sie nie zjawicie to przepada:P i nie wiem kto Ci powiedzial ze jest ciezko w urzedzie cywilnym zarezerwowac termin na 2009 rok?? my rezerwowalismy 2 miesiace przed slubem:)

USC to jakas masakra, w tym w ktorym sprawdzialam zamykaja sie o... 14stej!!! i jak tu urzadzic slub? przeciez rodzina nie bedzie brac urlopow.:-O jak sie zapytalam, czemu urzad nie moze byc zamniety w poniedzzialek i wtorek, a byc dluzej otwarty w piatek, to mi baba powiedziala: \"jak sie chce BEZBOZNIE zyc, to juz nie moj problem!\" No ludzie, wariactwo. :-O