Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katrinka987

Objawy ciąży a ciąża urojona..

Polecane posty

Gość Katrinka987

Czy możliwe jest, by piersi, brodawki i sutki były wrażliwe oraz by były na nich żyłki, a mieć ciążę UROJONĄ? Do tego taki wzdęty brzuch i silne pragnienie, suchość w ustach? Działanie psychiki? czy jak?? Okres miałam, skąpszy ale tak samo długi jak zwykle. test w zeszłym tyg wyszedł negatywny. Jutro robie następny i zobaczymy. chciałabym, by wyszedł naegatyw...

Gość monika21xx
przerabiam to samo

Gość Katrinka987
Bo chodzi mi o to, czy można sobie wkręcić to do takiego stopnia, że własnie piersi są mega wrażliwe i pojawiają sie na nich żyłki? Oo

Gość dsfsfsf
przeraszam ze sie wtrace. biore tabletki anty od prawie roku ,ominelam tylko 1. ogolnie biore je o 15 ale zdaza sie o 20,24. i od jakis 3 tygodni zbiera mnie na wymioty codziennie ale tylko przez chwile i nigdy nie wymiotowalam . nie wiem co sie dzieje ale to uciazliwe. okres powinnam miec ok w piatek bo dzis wzielam ostatnia tab.

Gość Katrinka987
Na prawde? można cos sobie aż tak wkręcić?! mój Boże. obawiam się tego jutrzejszego testu. Jesli wyjdzie nagatywny, to moge przestać się martwić...? bo w sumie teraz się cholernie boje. Ektoplazma, ale Ty miałas na okres... hmm a ja jestem po. nie wiem co o tym myślec... ;( no i mam silne pragnienie i też chodze siku z tego powodu..

Gość Katrinka987
okres dostałam 11.10, czyli tak jak miałam dostać. współżyłam 27.09 , stosunek przerywany, facet nie dochodził. cykl 25/26 dni..

Gość tez jutro mam test
tez sie boje jutro robie test :((((((((((((((((((((( bardzo sie boje panikuje czuje sie taka samotna :(

Gość Katrinka987
Nie Ty jedyna- Ja równiez czuje, sie samotna. Mój chłopak z dosw. twierdzi, ze schizuje i, ze w ciazy nie jestem.

ok, no to teraz.. wspolzylas 14 dni przed okresem. Ryzykownie, ale skoro go dostalas, to nie jestes w ciazy (to normalny okres, nie plamienie?). Metoda zabezpieczenia nienajlepsza, ale nie ma co siac paniki. Test nalezaloby wykonac minimum 21 dni od stosunku. Minealo juz 24 wiec jutro zrob z porannego, co bys sie uspokoila.

i radze oswiecic chlopka, ze pzerywany nie jest najlepsza metoda antykoncepcyjna. Niech sie ne zachowuje jak nieodpowiedzialny gowniarz, bo to, ze mu sie udalo pare razy nie oznacza, ze bedzie mial szczescie w kolejnych cyklach.

Gość Katrinka987
Wydaje mi się, że nie było to plamenie, tylko skapszy okres. skrzepy też jakieś były. ahh, a ja wciąż mam napięcie takie w dole brzucha dziwne. ;/ musze dotrwac do testu i zobaczyć jedna kreske. Ektoplazma, myslisz, ze po zobaczeniu tej jednej, jedynej kreseczki pozbede sie swoich schizów? Tzn, czy kiedy sobie uświadomie brak ciązy to mi przejdzie?

Gość dsfsfsf
a odpowiecie mi na mojego posta? czy jest za glupi?:)

Gość tez jutro mam test
u mnie to dziwna historia... bo ja sie zabezpieczam od kilu lat biore tabletki zawsze reguralnie i na czas a ostatnio zapomniałam wziac pierwsza tabletke z nowego opakowania a przed tym dzien wczesniej wspolzyłam .. Okres dopiero mam dostac ale jas juz nie wytrzymuje i jutro robie test.... musze wiedziec bo inaczej wykoncze sie przez ten miesiac... Jakbym była w ciazy to bym była 3 tygodnie... Nie niepokoiła bym sie ale z piersi zaczeło mi cos leciec :( zaraz 4 dni po tym całym zdarzeni... w zwiazku z tym strasznie mnie ta cała sytuacja zaniepokoiła.... co do schizy to my kobiety takj mamy ze bedziemy sie denerowały mezaczynzi nigdy tego nie zrozumieja..... to my zawsze stoimy przed najgorszym... Ja nie moge miec tego dziecka z przyczyn rodzinnych , materialnych i zdrowotnych....... Jednmo dziecko juz mam tez była to wpadka... powiem wam ze nie ejst latwo wychowywac dziecko kcham je ale przezyłam straszne chwile .... a i tewraz w zasadzie jestem zostawiona sama sobie... Ciezko ma kobieta wPolsce, samotna matka wychowujaca dziecko naprawde ciezko ..

Gość monika21xx
wiem jak jest ciezko tez sama wychowuje dziecko

Gość Katrinka987
Ektoplazma a czy możesz mi powiedzieć, czy to prawda, że po pierwszym razie może być skąpszy okres? Bo tak slyszałam.. ale ile w tym prawdy to nie wiem. Bo w sumie to był mój pierwszy raz...

powiem Ci z doswiadczenia i z obserwacji na forum, ze nawet jak zobaczysz te jedna kreseczke (a jestem przekonana, ze zobaczysz) to bedziesz dalej schizowac. Zbyt duzo tu cudownych przypadkow zajscia w ciaze, zbyt duzo schizow, a Ty najwyrazniej na dodatek nie wiesz wszystkiego o fizjologii kobiety. Wiesz kiedy ja przestalam schizowac? kiedy poznalam npr, ktore pozwolilo mi poznac swoj organizm i uswiadomilo mi pewne, niepodwazalne fakty. Teraz stosuje kombinacje prezerwatywy i npr ciesze sie seksem bez stresow.

Gość Katrinka987
a ten skąpszy okres po pierwszym razie? Proszę Cię, jak możesz to odp..

Gość Katrinka987
No własnie, te niepewne źródła... ehhh. mam nadzieje, że masz racje i ogarnę tą jedną kreskę i postaram się uspokoić, bo już od tych stresów boli mnie żołądek. Dziękuje, za odp. :*

dsdsfsfsf - bierzesz w miare regularnie, ale zadna metoda nie ma 100%. Moga to byc rownie dobrze skutki uboczne brania tabletek przez dlugi czas.

Gość dsfsfsf
Ektoplazma-mozliwe ze to skutki uboczne, ale zaczelam sie zastanawiac nad ciaza tylko przez te zbieranie na wymioty ,.

hmm..nie poradze Ci nic. Gwaltowna owulacja jest mozliwa, ale bardzo malo prawdopodobna. zrob test. Mysle, ze bedzie dla Ciebie pomyslny tzn nie jestes w ciazy. ale nie wypowiadam sie, bo po zlych doswiadczeniach zdrowotnych z tabsami, przestalam sie nimi interesowac

dziewczyno! ja zawsze przed okresem miałam wrazliwe piersi i zawsze mam na nich zyłki. Moze wczesniej nie zwracalas na to uwagi a one zawsze były.

Gość Katrinka987
i 2 test wyszedł NEGATYWNY. ^^ mam nadzieje, że przestane schizować i objawy ustąpią. z tym, że miałam okres już. skończył sie 16.10, ale Tak, być może nie zwracałam na to uwagi, a te wszystkie spostrzezenia i uczucia spotęgowały czytane artykuły na temat ciąży. Mam nadzieje, ze tak jest i test sie nie myli. ;)

Gość Katrinka987
zaczęły mine boleć nerki... to także objaw urojonej ciąży? może mnie przewiało, po prostu. a test wyszedł negatywny. cóż myśleć?

Gość amelkajfjfjf
a wiec....stosunek przerywany w 5 dniu cyklu, do wytrysku nie doszlo, ale nasze harce trwaly dosc dlugo ;/....nie bralam tabletek antykonc. przez pol roku zostalo mi jeszcze opakowanie wiec na drugi dzien wzielam 2 naraz i tak przez 3 dni lecz po jednej...zle sie czuje, jest mi slabo, boli brzuch nie wiem czy to moga byc objawy ciazy czy stresu? odstawic te tabletki od razu czy poczekac do dnia miesiaczki?

Gość elo22
mam takie pytanie .. Bolal mnie piersi mam nudnosci .. brzuch jakos dziwnie mi sie zaokraglil od dolu ..czesto oddaje mocz.(bialy) i jem duzo // moge sobie wkrecic ciaze?..nawet jak mam cos takiego? ..od stosunku minelo 7 dni ..to chyba nie normalne ze takie objawy po tygodniu ?...ech zwariuje chyba..robilam 2 testy i nic nie wykrylo..