Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Keczupik

czy to wypada?

Polecane posty

jęsli nauczycielka, pracująca w małej, wiejskiej podstawówce gdzie bieda aż piszczy, dostanie od dzieciaków kosz grzybów (w podziece za ogól, bo ją baardzo lubią i czesto robia tego typu niespodzianki) i poprosi, żeby jeśli mogą i im się chce przyniosły kolejny kosz, ale już za pieniążki, to jest to wstyd?

Gość Ty jesteś tą nauczycielką tak

Gość biedronka ah biedronka
jesli za pieniazki, jak najbardziej, dzieciaki sie uciesza :) zapytaj moze najpierw czy maja mozliwosc takowa:)

Gość no to troszkę kicha...
pewnie, że wypada.

nie, nie jestem tą nauczycielką. no właśnie za pieniądze, to trochę dziwne, bo tu chodzi o to, żeby zachować relację nauczyciel-uczeń i żeby broń boże nie wyszło, że nauczycielka w ten sposób od nauki odganiania. a możliwość mają, bo ta wioska(szkoła) są w otoczeniu lasów.

Gość ptysia87
czemu nie? dzieci będą miec radochę, a przecież to nie tak że je wykorzystujesz. po prostu coś za cos

Gość proszę o pomoc44
ja bym nie prosila ,jeszcze nie daj boze by sie cos stało i by było ze nauczycielka bez opieki ich tam wysłała :P Moze lepiej zorganizowac jakas wycieczke przyrodnicza ,np dotyczaca grzybow zeby uswiadomic klase o tych trujacych i przy okazji troche nazbierac :)

no to teraz wystarczy przekonać tą nauczycielkę. bo to o moją mamę chodzi:) tylko , że ona ma taką reputację tam,że się boi, że sobie ją spiepry. ale dzęki za rady:)

ale nie w czasie lekcji tylko po lekcjach. w tejwiosce jest taka bieda, że to co w określonej porze roku ma największy wysyp , to to się je aż nie skończy. i te dzieciaki codziennie po lesie łażą, żeby na obiad przynieść.

Gość kjhgdsz
masz tu strone www.gratyzchaty.pl tam ludzie oddaja niepotrzebne rzeczy za darmo lub tylko koszt przesyłki moze cos sie przyda :)

Gość kjhgdsz
hehehe tam czesto sa nowe rzeczy ale widac ze az taka bieda to nie jest inaczej bys choc zerkneła :P

ja tego linka mogę mojej matce dać, jej się przyda na pewno, bo zawsze ma głowę pełna przeróżnych pomysłow, które w życie od razu wciela. dlatego tak ją te dzieciaki uwielbiają,ale mnie samej się one nie przydadzą.