Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cerpien

Dlaczego warszawiacy to takie wiesniaki?

Polecane posty

Gość Cerpien

Dla ktorych liczy sie tylko kasa i dobra bryka, a nie potrafia sie podpsiac

Gość malinowa kreseczka
a to nie są Warszawiacy, to jest to przyjezdne bydło z wiochy.

Gość Cerpien
Mnie albowiem nie udało się zaimponowac żadnemu moją umiejętnością pisania i noc spędziłam - jak zawsze - w bramie, obciągając przygodnym pijaczkom :O

Gość cierpien skad jestes

Gość Wrocek1976
Jedyna odpowiedź cieciów z wawki zawsze taka sama: to bydło z wiochy. Gdyby "bydło z wiochy" wyjechało to w tym grandziole zostałoby zapewne już tylko z 10 tysięcy zapitych meliniarzy i dresiarzy oraz ich różowych panienek meda in solar club

Gość malinowa kreseczka
a tam to wyjątki potwierdzające regule, że Warszawiaki są ok. Reszta Polski zazdrości i jeszcze się zjeżdża niezapraszana.

Gość Cerpien
Z Baniochy. To szlachetna miejscowość ca 20 km od Wwy

Gość malinowa kreseczka
Wrocek --- meliniarzu jak wyjedzie takie bydło jak ty to będzie jeszcze fajniej

Gość malinowa kreseczka
21.10.2008] 12:15 Wrocek1976 [zgłoś do usunięcia] Jak mam jechać do wawki to dzień wcześniej już mam sraczkę buahahahahahahaha.... Wrocek no to wielkie to dla Ciebie przeżycie.

Gość FULICA
zYLAM W WAWCE 8LAT!!!!ZGADZAM SIE WARSZAWIACY TO WSIURY NA MAKSA, MIESZKAJA NA 40m , 3 pokolenia,kobitki to dopiero zenada roz i solaRKA ZESTROJONE W CIUCHY Z BAZARU .

Gość Antycieć
Czy miasto partnerskie warszawki to nie Timiszoara w Rumunii? Friends hand in hand, hahaha

Gość Legia Warszawa
A dlaczego niektórzy wyładowują swoją frustrację obrazajac pozostałych? Czy to ze napiszecie że Warszawa to wiocha a warszawiacy to buraki, podnosi w jakiś spośób wasza samoocenę? Czy fakt że obrażacie dugiego ze względu na jego pochodzenie czy zamieszkanie sprawia że jesteście lepsi? Czy nie potraficie się juz w innyc sposób dowartościować?

Gość Miasta partnerskie Warszawy
– Düsseldorf, Niemcy (1989) – Hamamatsu, Japonia (1990) – Paryż, Francja (1990) – Toronto, Kanada (1990) – Berlin, Niemcy (1991) – Haga, Holandia (1991) – Stambuł, Turcja (1991) – Tel Awiw-Jafa, Izrael (1992) – Harbin, Chińska Republika Ludowa (1993) – Moskwa, Rosja (1993) – Kijów, Ukraina (1994) – Tajpej, Tajwan (1995) – Saint-Étienne, Francja (1995) – Chicago, Stany Zjednoczone (1995) – Seul, Korea Południowa (1996) – Sankt Petersburg, Rosja (1997) – Rio de Janeiro, Brazylia (1997) – Grozny, Czeczenia (1997) – Wilno, Litwa (1998) – Hanoi, Wietnam (2000) – Wiedeń, Austria (2001) – Astana, Kazachstan (2002) – Ryga, Łotwa (2002) – Budapeszt, Węgry (2005) – Oslo, Norwegia (2006)

Gość True lies
Groźny pasuje jak ulał. Ta sama architektura :-)

Gość MammaMiaau
Ale hanoi przecież już się wycofało! Przynajmniej do czasu, kiedy powstanie stadion narodowy z nowymi szczękami ...

Gość mam was gdzieś
Mozecie Warszawy nienawidzieć i pisać co chcecie To i tak nic nie zmieni. Warszawa nadal będzie największa, najbogatsza, z największą liczba najlepszych uczelni wyższych i teatrów. To w Warszawie jest Polska Akademia Nauk to tu jest najwieksze i najnowoczesniejsze lotnisko. To w Warszawie jest jedyna linia metra, i to Warszawa będzie jako jedyna miała dwa nowoczesne stadiony. Dlatego mam serdecznie gdzieś co piszecie o Warszawie bo poza zwykłą zawiścią i zazdrością nic nie potraficie napisać. I darujcie sobie te teksty ze nigdy byście w Warszawie nie chcieli mieszkać bo pociągi sa po dach wypełnione waszymi ziomalami z Poznania, Łodzi czy Krakowa. wystarczy spojrzeć na rozkład pociągi co godzine was dowozą do cywilizacji Połowę mieszkań kupja przyjezdni i nie z Wołomina bo ich na to nei stać tylko własnie z Wrocławia, katowic i innych cudowynych miast Jedyne co wam pozostaje to frustracja i wyzwiska na forum

kocham swoje miasto , w ktorym sie urodziłem i w ktorym najprawdopodobniej przyjdzie mi umrzeć. ale szanuje inne miejsca bo tez mają swoje piekno . Warszawa jest wg mnie subiektywnie najpiekniejsza. choc obiektywnie jest w Polsce kilka miast i miejsc piękniejszych od Warszawy. nie podoba Wam sie Warszawa to po kiego do niej przyjezdżacie?

Gość FULICA
NASTEPNA kATOWICE - CUDOWNE MIASTO HAAHAHA

Gość mam was gdzieś
To był sarkazm Sulica Ale że jesteś tepa i poza wyzwiskami nic ze sobą nie przedstawiasz to wcale mnie nie dziwi twoje rozbawienie