Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annais

24 lata i zostanę starą panną

Polecane posty

Gość mnhb
ja spie przy otwartym balkonie . GDybym miał otwarte tylko okno to chyba bym sie udusił , a juz na pewno nie zasnął nawet na 5 minut

Gość nber
nber----> może umówisz się ze mną? Postaram się jakoś Ci pomóc, może zrobię Ci lodzika z połykiem, a potem Ty wciągniesz mojego brązowego klocka? a jestes gejem >?

Gość Annais
wiesz, że tez o tym myslalam,tzn wiem ze jestem trochę mlodsza i ze martwie sie na zapas,ale tez myslalam o tym co bedzie jak kiedys kogos spotkam (np dopiero za 10) lat i bedzie juz za pozno.

Gość ślicznaa
jesteś za wielka i nie masz brania przez to, bo faceci szukają swojego przeciwieństwa a nie drugiego faceta do pary, powodzenia 😘

Gość Annais
nie, ale założę pończochy takie jak noszą geje, nawet się nie kapniesz.

Gość Annais
no i ktos sie podpisał za mnie

Gość nber
ja akurat sie nie martwie tym ze nie mam dziewczyny . JEstem nieudacznikiem , a nieudacznik nie moze miec dziewczyny.Zresztą już kilku laskom dałem kosza . Dlaczego ktos miałby sie meczyc z nieudacznikiem?Lepiej od razu sie go pozbyc

Gość Annais
nber-----> kiedy umówimy sie na brązowy seans? Wysmaruję Ci klatę moimi wspaniałymi odchodami:)

Gość Annais
kurcze myslalam ze mozna tu normalnie pogadac,ale oczywiscie musiał tu wejsc jakis gówniarz podpisujący się moim pseudo

Gość nber
nie martw sie wiem , ktory to podszywacz . TEn co cos o kale pisze.

Gość Annais1
a i slicznaa,wiem ze jestem wielka i wiem że faceci wolą mniejsze i drobne,ale nic na to akurat nie poradzę.zresztą nie mówilam ze w ogole nie mam brania.mówilam ze nie moge trafić na kogos w kim bym sie zakochala,to róznica

Dlatego właśnie zaczernię sobie nick. PS. Brązowa kolacja jest nadal aktualna 🖐️

Gość nber
nie martw sie trafisz na kogos , ale dałbym ci kilka rad . 1) Badz tam gdzie jest dużo męzczyzn (2 nie uczeszczaj do pracy samochodem tylko autobusem ( w samochodzie nie spotkasz faceta 3) Moze jakies imprezy .

Gość Annais1
ja nie bede zaczerniac,skoro ktoś ma zabawę z tego że kradnie nick i wypisuje jakieś głupoty to dajmy się dziecku pobawić,niech ma tę odrobinę radości w zyciu,zreszta i tak zaraz mama wróci do domu to odgoni do odrabiania lekcji:-p

ja wole miec faceta co ma prawko i samochod:P a autobusami tyle juz jezdze i jeszcze nie spotkalam w autobusie:o

Gość Pan doktór forumowy
Szybka diagnoza 1. Nie masz zainteresowań. 2. Jesteś przeciętna. 3. Wzrost 178 to sporo i odpada ci 50% kandydatów na starcie. 4. Masz już 24 lata, jak wiadomo większość panienek w tym wieku jest już "zaklepanych" ;)... No co ja moge doradzić... Próbuj uderzać do starych pieerdzieli co mają kase, oni będą zainteresowani, jeżeli jesteś zdesperowana. A jak nie, to czekaj na księcia na białym koniu, tylko nie obudź się z ręką w nocniku, bo ten książe może nigdy się nie pojawić. Staraj się chodzić na imprezy, może ktoś cie wyrwie, wiem po sobie że jak się nastukam to obniżam kryteria co do kobiet, więc masz tam szanse. Weź jakąś przyjaciółke i idźcie do klubu...

Gość Annais1
imprezy były by ok tylko akurat kluby jakos mnie nie bawią,chyba juz za stara sie na to zrobilam,zresztą tam bywa okreslony typ facetów do których mnie jakoś nie ciągnie

Gość nber
bredze troche jak pijany, ale przed chwilą zeżarłem solidną wegetariańską kupę z przefermentowanych ulęgałek więc w głowie mi się kręci i trochę myśli mi się pląćzą

Gość nber
a autobusami tyle juz jezdze i jeszcze nie spotkalam w autobusie a ja spotkałem duzo dziewczyn w autobusie był spojrzenia itd.. nawet zaczepiłem taka nasiedzieniu obok ,. ROwniez byłem podrywany na przystanku autobusowym - laska pytała czy nie chciałbym z nią chodzić .. Mi sie wydaje ze komunikacja ma cos w sobie

Gość Annais1
haha,no to sie usmiałam,nie powiedziales mi nic nowego,sama tak czesto gadam,że niedlugo zostana mi stare dziadki albo robotnicy z budowy.wiem,że przez wzrost mi odpada duzo kandydatów,wiem ze jestem przeciętna(przeciez to napisalam) wiec nic błyskotliwego nie napisales.moze się doucz w stawianiu tych diagnoz

Gość Pan doktór forumowy
Dodajmy jeszcze dwa punkty: 5. Jesteś bucowata. 6. Zgnuśniała.

Gość nber
a teraz nie jezdze autbusem , bo skonczyłem studia poza tym zdrowie mi sie pogorszyło

Gość Annais1
tak tak,a na starośc do tego jeszcze zupełnie zbrzydne a dzieci bedą rzucac we mnie kamieniami

Gość Pan doktór forumowy
Wątpie żeby ktoś chciał mieć z tobą dzieci. Może ci robotnicy z budowy, ale skoro tacy ci nie pasują to bym nie liczył na zbyt wiele :classic_cool:

Gość nber
a dlaczego mieliby nie pasowac jej robotnicy> ? NA budowie pracuja nawet ludzie po srednim wykształceniu

Gość Annais1
nie mówilam o swoich,tylko ogólnie jak bede szla ulicą ze bedą we mnie rzucac jakieś tam dzieci

Gość Pan doktór forumowy
No przecież napisała że jej niedługo zostaną same stare dziady i robole z budowy :o