Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dewqf

w jaki sposob mozna zagęscic brwi?

Polecane posty

Gość dewqf

ssa jakies sposoby?preparaty, mam strasznie liche, bo niepotrzebnie sama sobie depilowałam..szukam jakiegos specyfiku;)

Gość yyyy....
Mam podobny problem, ale przeciągam je stępioną kredką i potem takim małym bardzo twardym pędzelkiem i wygląda wtedy, jakby było ich więcej i szerzej.

Gość dewqf
takie rpzeciągnie stępiona kredką moim zdaniem wygalda okropnie,moja babcia sobie tak maluje brwi i wychodza jej rkzywo, bo jak stepiona klredką mozna cos ładnie namalowac.. ja robie to cieniami w kolorze brwi nakłądam je na brwi wyglada to naturalnie, czasem uzywam tez kredki, ale w zadnym wypadku stępionej..wrecz przeciwnie naoszczonej..ale rzadko

Gość yyyy....
Samo pomazanie kredką faktycznie jest nie teges, ale ten sztywny pędzelek (włosie prawie jak w szczotce) powoduje, że jest to potem jakby dziesiątki włosków i przerw między nimi. Srpóbuj zrobić tak najpierw na wierzchu dłoni, zeby sprawdzić i jak się spodoba, to dawaj mna twarz, a jak nie, to szukaj innego sposobu. Gdzieć w necie czytałam o specjalnym preparacie do zageszczania brwi, ale nie pamiętam gdziee. :(

Zapuszczam brwi od dwóch miesięcy, bo jak mnie kosmetyczka zobaczyła po depilacji, którą sama sobie wykonałam, to dała mi zakaz zbliżania się do pęsety. Teraz wyglądam jak Breżniew i nie mam czasu iść na depilację. Auuuu... Na TVN STyle jest taki króciutki programik o kosmetykach. Pani wizażystka, która go prowadzi opowiadała kiedyś o kosmetyku do brwi, który wygląda trochę jak kredka. Maluje się tym brwi a on wypuszcza troszkę kłaczków, które się przyklejają i imitują prawdziwe brwi. Przypuszczam, że cena zabójcza.

Gość olejek rycynowy jest swietny