Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana 22

okres w ciąży

Polecane posty

Gość załamana 22

ile razy można miec okres w ciazy

Gość załamana 22
poprostu pytam bo wiem ze kobiety miesiaczkuja

Gość załamana 22
a wyczytałam ze niektóre miały normalny obfity okres wiec juz nic nie wiem dalej

Gość LLLLLOOOOOOOLLLLLLLL
moja kolezanka do 6 miesiaca nie wiedziala ze jest w ciazy bo miala okres

Gość LLLLLOOOOOOOLLLLLLLL
zaznaczam ze ona byla wtedy bardzo mloda miala zaledwie 18 lat, ale nie martw sie z jej dziedzko jest zdrowe

Gość załamana 22
to mnie pocieszyłas

Gość tak jasne
była w 6 miesiącu i niewiedziała??!! Przecierz w 6 miesiacu to juz jest spory brzuch i czuc ruchy dziecka. Jak mozna niewiedziec do 6 miesiaca?! chyba ze była bardzo otyła

Gość tak jasne
W CIĄZY NIE MA OKRESU!!! Moga sie zdarzyc plamienia albo krwawienia w terminie miesiaczki ale mozna je odróznic od okresu. A tak wogule to moze twoja kolezanka zawsze miała mniej obfite miesiaczki dlatego nieodrózniła. Przy krwawieniu w ciązy nie ma takich silnych bóli brzucha jak przy okresie i objawy takie jak bolące piersi nie ustepuja tylko utzymują sie dalej. Niewierze ze mozna byc w 6 miesiacu i nie wiedziec.

Gość załamana 22
dla mnie tez to jest głupie ja popostu mam mniejsze te krwawienia ale boli mnie brzuch i mam niewielkie skrzepy ale zazywałam ecsapelle wiec moze lek robi swoje i fakt piersi mnie bola strasznie a potem przestaja

Gość zyta 175
Sorki dziewczyny!coś mi nie weszło...W którym dniu cyklu zażyłaś escapelle i jak długie masz cykle?Po ilu dniach dostałaś krwawienia?

Gość załamana 22
stosunek 13 dnia cyklu lek po 17 godzinach przy 26 dniowych cylkach

Gość załamana 22
okres dostałam tak jak powinnam i nie miałam wczesniej krwawienia i zero skutków ubocznych

Gość załamana 22
okres mam ale mniej obfity i krótszy dzien i nie wiem co jest grane bo tu sie naczytałam o miesiaczkach w ciązy i zaczełam panikowac

Gość załamana 22
po tym zaczełam obserwowac sluz o doszłam ze rozciagliwy mam juz od 8 dnia cyklu i tak do 11 dnia a 12 juz mam biały i lepki i dostaje okres liczac od 11 dnia cyklu za 14 dni wiec chyba jest dobrze bo wychodzi ze 11 mam owolucje dobrze mowie czy sie myle

Gość dziewczyna23
a nie można po prostu zrobić testu?

Gość załamana 22
testy robiłam negatywne ale mowia ze one sie myla aczkolwiek z drugiej strony ja zrobiłam ich kilka nawet kilka dni temu robiłam wic juz nie wiem co mam myslec o tym okresie czemu on jest krótszy i bardziej skąpy

Gość Anielka987
Jak sie martwisz, to okres możesz mieć krótszy i skąpszy. Tak gdzieś przeczytałam. To wszystko dzieło psychiki. a Skoro testy wyszly negatywne... to chyba nie ma sie co stresowac ciązą. Jesli mimo wszystko sie denerwujesz, to idź do ginekologa. ; )