suchAshame 0 Napisano Październik 21, 2008 z jakim wykształceniem? na jakim kierunku? ekonomiczne? zawodowe? bo wiem że sam język nie wystarczy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyjehać Napisano Październik 21, 2008 ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suchAshame 0 Napisano Październik 21, 2008 nom wyjehac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ipsi 4444 Napisano Październik 21, 2008 Moze to głupie ale jak ja byłam to non stop było ze zatrudnimy piekarza i to chyba nawet za 8 funtów było. Niestety nikt nim nie był i ciągle szukali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kmo Napisano Październik 21, 2008 infornmatyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elmirka 0 Napisano Październik 21, 2008 kazdy zwod jest dobry o ile znasz jezyk i masz doswiadczenie!!!! Bez doswiadczenia i jezyka nie ma nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z tym doswiadczeniem roznie Napisano Październik 21, 2008 bywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesli masz Napisano Październik 21, 2008 dobry angielski to bez zastanowienia fryzjer i kierowca ale z min c to do zawodowych dla tych po studiach to ekonomia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak szczerze 0 Napisano Październik 21, 2008 w holandii rzeznik i budowlaniec...ale inzynierow maja mnotswo swoich.malo jest tez specjalistow od przyrody,ziemi itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suchAshame 0 Napisano Październik 21, 2008 a gdybym studiowała turystykę na UAMie?? po tym by się coś znalazło? + płynny angielski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suchAshame 0 Napisano Październik 23, 2008 o szczerze mówiąc myślę o studiach angielskiego i do tego fryzjerstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suchAshame 0 Napisano Październik 23, 2008 bo myśle o sudiowaniu angielskiego i do tego fryzjerstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suchAshame 0 Napisano Październik 23, 2008 przepraszam za powtórzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tez mnie to czeka Napisano Październik 23, 2008 informatyka, telekomunikacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kayley Napisano Październik 26, 2008 Fryzjerka, kosmetyczka,zakladanie tipsów.To ma ogromne wziecie zarowno wsrod Polonii jak samych Anglikow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach