Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla_mama

gdzie i u kogo rodzić w krakowie

Polecane posty

Gość przyszla_mama

piszcieki dziewczyny dobre i zle doswiadczenia. jaki szpital, ktory lekarz. dzieki w imieniu swoim i wszystkich przyszlych mam:)

Na pewno nie rydygier!!!!!Mimo opinii!!!! rodzilam tam 3 tygodnie temu, koszmar. Fajnie jest tylko wtedy jak nie ma żadnych kopmlikacji. jak są to już jest tak pod górkę że się w pale nie mieści. Połozne miłe i uczynne tylko że każda ci mówi i każe robić co innego. Ordynator noworodkow koszmarna baba draca morde na wszystkich i wszystko.

Gość przyszla_mama
dzieki Artigiana. a dr. Kosibę dalej polecasz?? kurcze, musze sie na kogos zdecydowac a zupelnie nie wiem na kogo...

ja rodzilam w narutowicza i napisze tak: sam porod i personel na porodowce superrrr!!!! salki do rodzinnego fajna opieka itd za to pobyt na oddziale do przyjemnych nie nalezy. tzn jak sie trafi na fajna zmiane poloznych to super ale jak sie na wredne jedzie trafi ( np pani Tosia) yto tragediaaaaa pediatra jest swietna mila, odpowiada na wszystkie pytania naprawde super czlowiek ( ta od pon do piatku bo ta w weekendy to porażka) opieka ginekologiczna na oddziale polozniczym to fikcja :D obchody wygladają w wiekszosci tak ze lekarze pytają tylko czy cos niepokojącego sie dzieje, nikt cie nie bada nikt nic nie sprawdza. pokoje w zaleznosci jak sie trafi od 2 do 4 na nowym skrzydle z lazienkami na starym bez ale jest w miare czysto w tej lazience tv w pokoju dzieci od poczatku caqly czas z mamami porod rodzinny bezplatny nie ma znieczulenia no i nie wiem co byś jeszcze chciala wiedziec :)

Gość przyszla_mama
Mamani a jaki lekarz prowadził twoją ciąże. z narutowicza czy jakis inny?

drzewicki... tylko zapomnial mi powiedziec ze juz nie pracuje w narutowicza... potem trafilam na jedrzejowskiego ale tez juz nie pracuje... w sumie wszyscy ktorych znalazlm juz tam nie pracują porod przyjmowala taka milusia lekarka. nie znam nazwiska ale kobietka delikatna i wogole sympatyczna. no i polozna pani Krysia ( nazwiska nie znam) ale to jest rewelacyjna kobietka :D

zdecydowanie polecam Żeromskiego. Porodówka suuper rodziłam 3 mies temu, opieka bardzo dobra podczas porodu (gorzej później na oddziale) Ja chodziłam do doktor Nowak ale nie trafiłam na jej dyzur tylko mnie przekazała kolezance i było wszystko ok.