Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak się zastanawiam

Znacie kogoś kto wygląda na dużo młodszego niż jest w rzeczywistości??

Polecane posty

Gość tak się zastanawiam

Ja dzisiaj dowiedziałam się, że mój znajomy ma ponad 60 lat! Ja byłam święcie przekonana, że ma ok 50! Szok!! Mieliście tak kiedyś??

Gość anka a co
moja teściowa ma 50 a wygląda na góra 42.

Gość asdasdas
moja babcia jak umarła miała 83 a wyglądała na 82

Gość ktora dokladnie
ja mialam 26 lat kiedy musialam pokazywac dowod babce w sklepie kiedy kupowalam alkohol :O

Gość dzubanka
mam koleżankę w pracy, która ma 32lata. Gdy ją zobaczyłam poraz pierwszy myślałam,że ma co najwyżej 20. nikt z Was by jej nie dał więcej niż 19-20lat. Laska świetnie się trzyma :))

Tak znam - siebie:P Ale najlepsze jest to, że mam 10-cio miesięczne dziecko i jak nie jestem pomalowana to dziwnie z nim wyglądam. Dziś znajoma mojej mamy zapytała, czy ja mam chociaż maturę, że na dziecko się zdecydowałam (wredne to było, ale liczy się to, że ja ma 25 lat!)

Gość cleo29
Myślę że Grażyna Torbicka nie wygląda na swój wiek, no Madonna tez może nie tak zuełenie ale różnie mozna na to patrzeć, znalazłoby się wielu aktorów, ale z nazwisk nie bardzo pamietam.

Gość duell
mój mąż wygląda młodo...ma 33 lata a nikt mu tyle nie daje

Gość tak się zastanawiam
i powiedzcie mi jak oni to robią?? Tacy to moją szczęście - zawsze młodzi. Ale ja byłam ogromnie zdziwiona, kiedy dowiedziałam się o tym znajomym... musiałam mieć śmieszną minę :D

Gość ja mam 40
a dają mi 28-32 :-) Myślę, że to jest w genach, bo cała moja rodzina wygląda młodziej..... Używam kremu nivea i nic więcej, trochę pudru, tusz do rzęs.

znam siebie i polowe mojej rodzinki, ja mam prawie 27late a daja mi max 22. Moj brat ma 30 a mowia,ze to moj mlodszy brat hahahah Smiesznie jest czasami, ale ja to lubie :) wole wygladac mlodziej nizeli starzej

za kazdym razem gdy wchodze do sklepu czy gdziekolwiek z moja Mummy i zwracam się tak do niej -dookola dziki tłum gapiów:):):) no ok moze troche przesadzilam, ale fakt budzimy zainteresowanie, ja mam 24 mamcia 44 ale wyglada na uuuu 28..., oczywiscie czesto robimy sobie jaja i opowiadamy ludziom ze jestesmy siostrami, na co Mamka czasem dorzuca: rzecz jasna ja tą młodszą:) ale w to już raczej mniej wierzą:) ja osobiscie tez czesto slysze ze wygladam gora na 18 lat chociaz mierze 170cm i wszystko ze mna ok:) tajemnica tkwi chyba jednak w rysach twarzy, u nas to rodzinne-wszystkie babeczki mają takie fajne dziecięce bużki:) no iśliczne rzecz jasna, pozdrawiam

Gość o ludzie ja ma cienkie wlosy i
dokladnie sekret tkwi w rysach twarzy :-) tez mam takie rysy twarzy ze daja mi mniej niz mam

Ja też wyglądam na mniej niż mam - a mam 36 lat, wszyscy dają mi góra 25. Jak gdzieś wychodzę z 14 letnim synem, wszyscy, którzy nas nie znają myślą, że jestem starszą siostrą. Mój mąż mówi, że jestem jak Yenefer z Wiedźmina miała 800 lat, a wyglądała na 20!

mam kolezanke ktora jak miala 24-25 lat to wygladala na jakies 16. najlepsze bylo jak kiedys w pociagu jeden chlopak chcial sie z nia umowic... chlopak byl w 3 klasie liceum :O :D ja tez w Polsce nawet po papierosy chodzilam z dowodem :O moja mama wyglada mlodziej tez i jak mowila ze ma dziecko to wszyscy mysleli ze male i czy juz chodzi do szkoly a ona tak, do liceum :D

he ja tez miałam przejscia z wiekiem .Mam 35 a kiedy byłam u corki na spotkaniu przed biezmowaniem od ksiedza usłyszałam podvczas sprawdzania obecnosci ,,no ja jednak prosiłbym aby przyszli rodzice a nie starsze rodzenstwo\'\' myslałam ze padne

Gość ja tam mam i moja mama tez i
nawet moja babcia....widac mamy to w genach chociaz ja wygladam jak zenska wesrja mojego ojca, a moja mama to tak poldziadka pol-babci,ale najwazniewjsze ze obytrzy wwygladamy na mlodsze niz jestesmy....