Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ida_sierpniowa

Pomóżcie boli jak eni wiem co !!

Polecane posty

Gość Ida_sierpniowa

wczoraj ratując mojego psa wpadła=m pod samochód, myślałam że zdażę :( niestety Czaruś nie przeżyl ;( [*] szczescie w nieszczesciu samochód jechal wolno i nie walnął we mnei z całą sila. niestety jak przyjechala karetka, okazalo się ze mam złamana noge. malo tego na pogotowiu wyczekalam się jak nie wiem, bo dopiero po godzinie mnie przyjęli ;/ poskładali mi jakoś tą nogę ale nie wiem czy dobrze, bo boli jak nie wiem ;( lekarz powiedział że może bolec al ja nei wiem ja się nie znam, przepisał mi refastin, mam go wziąć jak będzie bardzo bolało. czy on jest bezpieczny? proszę o rade bo sama nie chce za bardzo nic robic, nie znam się na lekach, nidgy mnie nic nie boli prawie... dodam jeszcze, że mam 19 lat, proszę o rade

Gość renatka_15
Żal mi Twojego pieska, ja bym nie przeżyła jakby coś się stało mojej Sabrze. Wiesz ja miałam kiedyś złamaną rękę i bolało parę dni po włożeniu w gips, tak że się nie martw, na pewno Ci przejdzie. Trzymaj się cieplutko!

Gość co za ludzie....
to na smycz sie pieska zapina zanim sie przechodzi przez ulice!!! bezmozgowos to potem takie efekty!!!!

Gość Ida_sierpniowa
dziękuje ci bardzo Renatko, będzie mi brakwalo Czarka :( nie przechodziłm z nim przez ulice, wybiegl z domu prosto pod samochod :( ja wiem ze noga bedzie bolec ale nie wiem na ile powinno boleć żeby juz wziac ta tabletkę, już mnie tak męczy i mi słabo troche al nie wiem czy to już

Gość na lekkie bóle
lepiej brać coś słabszego typu apap, ale na złamaną noge raczej ci nie pomoże....... Ja kiedys po operacji brałam Aulin, ale robiłam się po nim strasznie senna...... co do Refastinu to jest on skutecznym lekiem i na pewno ci pomoże, jak będzie cię bardzo bolalo.... a po takim wypadku niestety jest to bardzo prawdopodobne.........

Gość taka jedna jakas tam
Moj max tez zginal na moich oczach pod kolami samochodu. podziwiam Cie ze mialas taka odwage ze pobieglas go ratowac, ja stalam jak oslupiala i malo nie zemdlalam : / Co do twojej nogi niestety Ci nie pomoge.

Gość spoko luz
spoko luz, kazdy bul sie da przezyc heh jak nie mdlejesz to się nie napyhaj prochami

Gość ja..
gash!... skądżeś ty się urwała! jak zemdleje to rzeczywiście sobie wtedy te leki będzie wsadzić mogła! skoro lek przepisal ci jakies tabsy znaczy ze wie co robi i powinnas sie go sluchac a nie pytac ignorantow na forum

Gość maja_ps
eeeeeej no nie panikuj :) a jak juz jest tak kiepsko to wez skup się na czymc, malym rozowym słoniu na twoim ramienniu i będzie git :) mi na wszystko to pomaga, a jak nie pomaga to biore ibuprom ale to rzadko bo nnie wogole rzadko cos boli :)

Gość Monika Snopińska
Każdy organizm inaczej reaguje na ból, jeśli boli Cię bardzo i robi Ci się słabo, nie zastanawiaj się i weź tabletkę, bo to może się skończyć omdleniem. Natomiast do wszystkich, którzy weszli tu tylko po to, żeby wyśmiać, bądź skrytykować dziewczynę: ciekawe czy wy zawsze wszystko wiecie i o wszystko dopytujecie lekarzy. Jeśli nie zdarzyło się wam szukać pomocy na forum, to co tu robicie? Pozdrawiam i więcej rozsądku życzę!