Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lflr555

CZY ZNAJDZIE SIE TU KOBIETA KTÓEJ PARTNER NIE WIDZIAŁ JESZCZE NAGO ????

Polecane posty

Gość lflr555

czy naprawde wszystkie niem acie oporów przed pokazywaniem sie swym facetom nago? czy tylko ja jestem inna?

Gość ciekawyyyyy
a dlaczego nie chcesz pokazywać się nago? hm?

Gość pusta głowa
Może czujesz sie zakompleksiona a Twojego partnera nie traktujesz poważnie, na całe życie? Seks to element miłości, ofiarowania sie ukochanej osobie. Nie ma nic bliższego, a seksu raczej się nie uprawia w ubraniach :) logiczne, że nago.

Gość lflr555
poprostu jestem inaczej wychowana. pochodze ze wsi i tam nikt nie wyobraza sobie zeby kobieta latala nago przed męzem. kochac sie kocham ale pod koldrą i moze to dla was smieszne..niewazne,mąz nigdy nie widzial mej cipki.

Gość pusta głowa
Dla mnie brzmi to jak prowokacja...

Gość ciekawyyyyy
to jakaś dziecinada:) nie ma znaczenia czy jesteś ze wsi czy z miasta:)

Gość lflr555
wiem ze seks sie uprawia nago ale nie chodzi mi o to ..pytam czy są tu kobiety które normalnie stoją i chodzą nago przy facecie i sie nie wstydzą tego?stanełybyscie calkiem nago bez wstydu przed swym facetem ??tak serio pytam ..ja nigdy....

Gość lflr555
TO NIE PROWOKACJA. PYTAM SERIO . CZY JA NAPRAWDE MAM Z TYM PROBLEMY CZY TO WY JESTESCIE JAKIES WYUZDANE ???

Gość gffgggggg
ja jestem mam 28 lat, żaden facet nigdy nie widział mnie nago (a mam za sobą kilka związków)

Gość MOGLAS od razu tak pisać
no ja tez nie latam nago.w łozku zdarza sie ze facet mi widzi piersi ale faktycznie cipki nie widział żaden od spodu .tylko łono!!!!

Gość pusta głowa
Nie jestem wyuzdana. Mam kompleksy i wstydze sie mankamentów swojego ciała. Ale mój facet mnie zapewnia, że dla niego jest najpiękniejsze i dlatego się otworzyłam przed nim i moge nawet siedzieć przy nim bez ubrania :P a mam jakies tam wałeczki które przyprowadzają mnie o palpitacje :) Mylisz wyuzdanie z powierzeniem siebie facetowi autorko.

Gość wychodzi na to
to jestem wyuzdana ze pozwalam facetowi na siebie patrzec ... ? :(

normalne jest ze potam faceci zdradzają bo juz im sie nudzi to wasze nagie ciało niestety , mi tak koledzy zawsze z pracy mówili ze niepotrzebnie ich kobiety sie im nago pokazaly bo szybko sie to znudzilo..a jak nie wie facet do końca wszystkiego i nie widzi to zawsze jest smaczek i chce kobiety.tak mi tłumaczyli faceci.

Gość ciekawyyyyy
wkurzona - to by nawet było ciekawe:)

Gość zws
mi o to ..pytam czy są tu kobiety które normalnie stoją i chodzą nago przy facecie i sie nie wstydzą tego?stanełybyscie calkiem nago bez wstydu przed swym facetem ??tak serio pytam ..ja nigdy.... a czego mialabym sie wstydzic? bo naprawde nie mam pojecia.

Gość zws
ze facet mi widzi piersi ale faktycznie c*pki nie widział żaden od spodu .tylko łono!!!! matko. od jakiego spodu? czy dzisjest swieto internetu w domu zakonnym dla chorych umyslowo?

Gość wychodzi na to
MOGLAS... z jedej strony to chore jest, bo bierzesz pod uwage tylko seks zwykly, bez urozmaicen a juz wogole bez orala - no chyba ze pod koldra w ciemnym pokoju :P to znaczy ze nie widzac was faceci was tez nie dotykaja?

ale mój facet mnie lize tam językiem ale pod koldrą ..zrozumcie..nie widzi jak tam wygladam..

Gość gffgggggg
"a czego mialabym sie wstydzic? bo naprawde nie mam pojecia." A ja odwrotnie - nie mam pojecia jak facet moze popatrzec na mnie nago. :D Nigdy tego nie zrobię. Faceci jakoś to akceptowali. Ja nigdy nie widzialam w tym wielkiego problemu. Dopiero dzieki takiemu forum jak to wychodzi na to że to strasznie dziwne. Za kilka miesięcy wychodzę za mąż.

Gość pusta głowa
Czasy kochania się pod kołdrą przy zgaszonym świetle już dawno odeszły, a dlaczego? Bo teraz się stawia w związkach na rozmowę i zaufanie sobie nawzajem. A jeśli sie wstydzisz autorko to może Twój facet mówi Ci za mało, w że mu sie podobasz, nie adoruje Cię? Pogadaj z nim, przeciez możecie mówic o wszystkim to tylko Was zbliży. A życie seksualne bedzie o wiele atrakcyjniejsze jeśli przestaniecie się wstydzić siebie nawzajem!

Gość zws
wuzetka masz odpowiedz wyzej bo jak Cie facet zdradzi to znaczy ze przez to mu sie nago pokazalas i ze sie toba znudzil ale pytanie jest inne - nie czego mialabym sie obawiac tylko czego wstydzic?

Gość zws
no wstydzic sie bedziesz potem przed rodzina ze cie maz zdrazil i poszedl do innej :D:D:D

Gość gffgggggg
"oczywiscie nigdy nie mialas orgazmu bo to grzech?" Dziwne pojęcie. Mnie po prostu światło peszy. Jak jest ciemno to jestem zupelnie bezpruderyjna. Często mam orgazmy, uwielbiam oral, anal. Zresztą paertnerów seksualnych mialam całkiem wielu. Po prostu nie umiem tego zrobić przy swietle. Leżalabym jak sztuczna lalka i nie moglabym się ruszyć. Czulabym się obserwowana i oceniana.