Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytankooo

Tabletki pomocy!!!!

Polecane posty

Gość pytankooo

dziewczyny jestem zielona w tym temacie. dostalam tabletki yassminelle i w niedziele dostaląm okres wiec o 21 wzielam tabletke oznaczoną jako "niedziela" w poniedzialek mi sie zapomnialo i wzielam dopiero o 21.30 malo tego tabletka z napisam poniedzialek wpadla mi pod meble wiec łyknelam "wtorek". znalazlam poniedzialek i wsadzilam na miejsce wtorka i mam zamiar ja dzis polknac i teraz moje dwa pytania 1 czy to pol godz odchylenia to tak duzo? 2 czy te tabletki róznia sie sklądem? tzn to ze wzielam "wtorek" zamiast "poniedzialku" coś zmienia? nie smiejscie sie ja naprawde w życiu nie braląm tabletek. wyczytalam ulotke 10 razy tam i spowrotem i nie znalazlam odpowiedzi na te pytania.

spokojnie:) te pol godziny nic nie zmienia... w ulotce pisze ze powinno sie brac tabletki o jednakowej porze np wieczorem to ze wzielas w niedziele o 21 a wczoraj o 21.30 nie reaguje zle na Twoja antykoncepcje... jestes caly czas zabezpieczona... a jesli chodzi o ta tabletke co wzielas w poniedzialek z wtorku a dzisiaj wezmiesz ta z poniedzialku to nic sie nie stanie... kazda tabletka ma jednakowy sklad wiec jest naprawde dobrze:) a jak sie czujesz po yasminelle??

Gość pytankooo
narazie wzielam dwie tabletki i czuje sie cudownie. do tej pory mialam taka nerwice ze sie wykanczalam a teraz jakby minelo :D zobaczymy co bedzie dalej

Gość pytankooo
dzieki dziewczyny mam w domu 1,5 roczniaka i 1,5 miesieczniaka. jakbym zaszla w kolejna ciąze to bym to napewno przyplacila utratą zdrowia- szczegolnie tego psychicznego!

Gość pytankooo
cukierasek wiek nie ma znaczenia. nigdy nie bralam tabletek wiec nic na ich temat nie wiem i stad moje, pewnie dla ciebie smieszne, pytania.

Gość pytankooo
to znow ja oczywiscie mam kolejne "mądre" pytanie dzis byla zmiana czasu tak wiec jesli zawsze braląm tabletki o 21 to teraz mam wziaśc o 20 czy o 21?