Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość colombinka

Czy wasze roczniaki tez stukają przedmiotami w sciane? bo juz wychodze z siebie

Polecane posty

Gość colombinka

wszedzie slady mieszkanie nowe, malarz chyba masłem szpachlował, bo kazde uderzenie zostawia slad. nie wiem, jak malego oduczyc. wali w stól albo sciane.

Gość kkolok21212
w duupe lać

Gość colombinka
jeszcze czego!

Gość kkolok21212
to trzym pysk i nie narzekaj

Może kup małemu taki dywanik z ulicami ,moi chłopcy nie tłukli po ścianach ale po stole i same rysy porobili.Jak maluje po scianach kredkami ,to kup mu tablice do piania kredą i wytłumacz jak ma to robić i zachęć.

Gość colombinka
dziekuje ryjekkk, ale wiesz, u nas cale prawie mieszkanie to plac zabaw dla malucha, a ten i tak raz na jakis czas musi stuknac w sciane lub stól - nie robi tego non stop na szczescie, ale jednak.

Gość mamadwulatkaaaaa
moje dziecko tez tak robi, ma dwalata,rozumie ze nie powinien tak robic a jednak robi, , zauwazyłam ze robi tak jak ma przypływ energii, czesto ma takie etap w ciagu dnia że nagle dostaje duuuuzo energii, i wtedy skacze ,rzuca, biega w kolko, jeżdzi z samochodem po pokojach w ekspresowym tempie, hmmm czemu tak siędzieje? nie wiem najlepiej jest jak jest lato i cały dzien na wsi siedzimy:) wtedy takie rzeczy nie maja miejsca a w domu teraz jesienią bardzo często. przy okazji spytam jakie znacie zajecia domowe:)(zabawy) dla dzieci z duza energia? boja juz czasem nie mam siły wygłupiaćsię z moim dzieckiem, po godzinie wysiadami kondycja:)