Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem co robię

takie dziwne, że sama myję auto?

Polecane posty

Gość wiem co robię

ile razy wyjdę przed bloku umyć auto, to sensacja, to, że się gapią, to niech się gapią wychodzę z założenia, że jak chcesz mieć coś zrobione dobrze, to zrób sama ;) na myjkę jeżdżę, ale zimą - nie będę z temperaturą walczyć ;) zresztą myjka w środku auta nie myje to, że się patrzą i wzbudzam jakąś niezdrową sensację, to mi szczerze powiewa, ale jak słyszę jakieś komentarze, albo zaczepki, to mnie krew zalewa takie dziwne, że myję auto, pastuję, poleruję, czyszczę co się da? jestem nienormalna, coś zakazanego/nielegalnego robię, czy o co chodzi? oświećcie mnie...

Gość kkolok21212
nie wiem jak u ciebie, ale w szczecinie jest zakaz mycia samochodów przed blokiem. Możesz sobie myć na swojej prywatnej posesji albo w myjni

Gość 17stkaaaa
wiesz niektórzy ludzie nie mają co robić i plotkują, komentują cudze życie... szczególnie takie stare plotkary i ludzie puści, którzy nie mają nic konkretnego do powiedzenia ;]

Gość wiem co robię
poważnie nie można myć auta w Szczecinie? ale numer a w środku można czyścić?

Chodzi o to ze nie mozesz sciekow (czyli np wody z szmaponem, czy nawet zwyklej wody - jesli sluzyla do celu umycia auta) ot tak wylac na trawe czy asfalt - bo za to jest mandat od SM. Jest mozliwe mycie samochodu na specjalnie przygotowanym do tego miescu, gdzie scieki sciekaja do kanalizacji itd - oczywsicie w PL chyba zadna spokldzielnia nie ma takiego miejsca - bo to przeciez koszt jest.

Gość w sumie to nic dziwnego
bo to zdaje sie nielegalne :classic_cool: ja w ogole nie myje, czekam na deszcz. Bryke mam od 6 lat i tak naprawde to umylam ja raz przed pierwszym przegladem :P Brudne rzadziej kradna :D Kolor widac ;)

Gość gość
hahaha nie no ja aż tak nie mam przynajmniej raz na miesiac musze porządnie umyć :)

Gość Beatka81
Ja sama nie nawidzę myć auta, dlatego jeżdze na automyjnię,. A że mieszkam w Gorzowie Wielkopolskim to tutaj znalazłam fajna nowo powstałą Auto Spa Baranowski. Mycie wykupuje się na złotowki do tego widać, że używają dobrej chemi myjącej, ciśnienie w myjce to nawet 150bar i nowości w myciu jak aktywna piana czy też filtr osmozy nie zostawiający najmniejszych zacieków czy kropelek. Własnie dlatego za kilka złotych w kilka minut masz fajnie wymyte autko :)