Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja mialam 18

ile mialyście lat gdy stracilyście dziewictwo?

Polecane posty

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
ja 20

Gość kobitkaaaaaaaaaaaaaaaa
ja mialam 16...i jakos tak sie zawiodlam, bo nie specjalnie mi sie podobalo, po jakims czasie jak zaczelismy czesciej wspolzyc, zaczelam sie zasnanawiac, czy seks jest taki do bani, czy moze ten moj chlopak jest do niczego w tych sprawach. Jak mialam 18 to poznalam innego partnera, z ktorym sex byl juz calkiem czyms innym...bylo cudownie...i jest nadal...bo jestesmy malzenstwem od 4 lat. A co z tego wynika? Zawsze trzeba wyprobowac partnera przed slubem...bo potem moze byc lipa i powstaja tego typu tematy:" kocham meza, ale zle nam ze sobą w lozku. co robic? pomocy!!!" Porazka :D:D:D

Gość szczę-śliwa
3 dni przed 20 urodzinami.

Gość Justyna_24
Mialam 16 lat i 3 miesiace. Zrobilam to z chłopakiem z którym byłam pozniej przez 1,5 roku. Rozstalismy się pozniej bo nie bylo nam dobrze w lóżku. Później był natępny. Później jeszcze jeden i jeszcze jeden i z żadnym nie było dobrze. Teraz jestem z kolejnym i tez nie jest OK. Psycholog powiedział że każdy z tych facetów był OK, tylko ja zaczęłam to troche za wcześnie i są tego skutki. Efekt jest taki że może ze mna to robić każdy i nie będzie mnie to brzydziło, ale zadowolenia tez nie będzie żadnego pomimo iz robiła bym to z najlepszym na świecie.