Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuska123456

co to moze byc???

Polecane posty

Gość mamuska123456

hej Dziewczyny moze miala ktoras tak?A wiec mam okres i od wczoraj jest on nadzwyczaj obfity,dosc ze leci ze mnie za przeproszeniem jak z kranu to na dodatek wylatuja ze mne skrzepy krwi i sa to duze skrzepy.Zaczynam sie bac,ze cos nie tak ze mna.Moze miala ktoras tak?

Gość mamuska123456
ale do tego stopnia,ze "wylatuja" Ci te wielkie skrzepy?

Gość mamuska123456
?????????????

Gość to zależy jak wielkie
te skrzepy i jak dużo ich... ja normalnie przy okresie też mam tak że trochę skrzepów wylatuje, a takie bardzo duże to przy poronieniu, ale to był taki ból że raczej byś już dawno pojechałą do szpitala, leżąc pod kroplówką nadal bardzo bolało jak to maleństwo niedonoszone musiało się wydostać... nikomu tego nie życzę więc jeśli nie towarzyszy temu okropny ból to chyba nie masz czym się martwić.

Gość mamuska123456
dzieki za odpowiedz.Te skrzepy sa naprawde duze i duzo ich a krew taka krwista nie jak okres,brzuch boli mnie troche (normalnie nic nie boli) a do tego od roku mam wkladke Mirene i niby nie powinnam miec okresu a ja dosc,ze mam to jeszcze teraz to!!!!Ja od wczoraj zuzylam 3paczki wielkich podpasek.....I do tego boje sie wyjsc z domu,zeby mnie nie zalalo,bo to wtedy nie pomaga nawet podpaska