Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Facet obserwator

jakiego faceta szukacie na partnera ?

Polecane posty

starszego czy raczej młodszego? Bo widzę dziwną patologię na pewnym portalu randkowym Otóż osoby oglądające mój profil to zwykle kobiety w przedziale wiekowym 44-50, a ja mam 42 więc o co tu chodzi? Ja szukam kobiety młodszej ode mnie o kilka lat - pociągające wydają mi się młodsze o 5-10 lat. A z tego co widzę to kobiety w wieku hmm... średnim szukają młodszego ? Każda kobieta INSTYNKTOWNIE podkreślam INSTYNKTOWNIE szuka w partnerze oparcia i POCZUCIA BEZPIECZEŃSTWA (nie bezpieczeństwa tylko poczucia bezpieczeństwa) Chodzi tu o złudzenie że jest bezpieczna - takie złudzenie daje facet wyższy i starszy. I tu nie wchodzi w grę rozum tylko instynkt - tak po prostu jest i już. Więc czemu na portalu kobiety szukają młodszych ?

Gość dfdddddddddddddddddddd
ja starszy?

Gość hahaheheheh
moze wiezą ,że dłuzej bedzie im stal

Gość bo kobiety w tym wieku
maja bezpieczenstwo w tym co osiagnely - praca samorozwoj pewnosc siebie dzieci, poczucie bezpieczenstwa jest dla malo pewnych siebie malolat w tym wieku szukaja seksu z choinki sie urwales, wiedza jak spelnic sie w 100% w lozkua po co maja ze starym 60 letnim dziadem

Gość mloda juz nie taka
ja szukam dobrego

Gość bo kobiety w tym wieku
i wlasnie 60-latkowi sie juz nie chce nie mowiac ze impotencja pewna :o

Zrozum jedno na kochanka wybiera sie młodszych,bo liczy sie tylko seks na partnera kogoś kto prócz ciała ma charakter który nam odpowiada,zainteresowania,podobną sytuacje materialną mając 40 lat na partnera szukałabym 40-50 ale na kochanka 35-40;)

A tu cytat z pewnego profilu kobiety 38 lat dosyć ładnej: "Ale prosze o nie pisanie do mnie chłopców przed 30 lat trzydziestka /mnie to nie bawi!!!!!!!!!!!!!! zdecydowanie mnie to nie bawi!!!!!!!!" Więc młodszy jednak nie nadaje się na kochanka ani na partnera ?

Witam wszystkich. Chciałam się z Wami podzielić fajną stronką . Bardzo długo szukałam swojej drugiej połówki, kiedy już wątpiłam w jej znalezienie znalazłam super stronkę: wirtualnemalzenstwo.pl .Jest to Serwis randkowy w światowej sieci ! Jako pierwszy serwis randkowy na świecie oferuje swoim użytkownikom zawieranie wirtualnych związków oraz wirtualnych rozwodów.( funkcje te są widoczne po zarejestrowaniu się w serwisie). Widziałam bardzo dużo zarejestrowanych osób, więc są duże szanse na miłośćCiekawa jestem jakie są Wasze odczucia po zarejestrowaniu się. Dajcie znać ktow Wam wpadł w oko

Gość ghyfjjujgdh
z wyglądu: 1. wysoki (tak najlepiej od 180 cm czuje się wtedy kobieco przy takim facecie) 2. zadbany (zdrowe zęby, nie zarośnięta fryzura, czyste buty, paznokcie, używający dezodorantu, strój dobrany do okazji a nie np. wszędzie dres) z charakteru: 1. zaradny (umiejący zarobić, wymienić oponę w samochodzie i pomalować ściany w mieszkaniu....) 2. nie narzekający ( na życie i los) 3. opiekuńczy (martwiący się o mnie) inne: 1. głos jest dla mnie ważny tzn. nie może się seplenić, jąkać się ani mieć głosiku jak c***a nie lubię jak facet głośno mówi, że słychać go na drugim końcu świata jak np. gada przez telefon 2. błysk w oku bo oczy to zwierciadło duszy 3. uśmiech 4. postawa sylwetki mówi o pewności siebie

Gość ghyfjjujgdh
jesli chodzi o wiek to specjalnego znaczenia to nie ma ale raczej kogoś w moim wieku ja mam 29 lat więc raczej 27- 36 ale wiadomo to różnie w życiu bywa chociaż nie wyobrażam sobie mieć faceta w wieku mojego ojca to już dla mnie patologia i obleśne jak mam być szczera

Gość ghyfjjujgdh
szukam faceta który chce już stworzyć poważny związek i myśli o czymś na stałe Wspólna przyszłość, mieszkanie. Wspólne plany na życie. Nie mówię że od razu dzieci i ślub ale chłopaka do chodzenia na dyskoteki i spacery to ja już raczej nie szukam. Wiadomo od tego się zaczyna ale po kilku spotkaniach już raczej wiadomo co który ma na myśli i czy chce się pobawić czy chce stworzyć związek

Gość gość
ghyfjjujgdh z wyglądu: 1. wysoki (tak najlepiej od 180 cm czuje się wtedy kobieco przy takim facecie) 2. zadbany (zdrowe zęby, nie zarośnięta fryzura, czyste buty, paznokcie, używający dezodorantu, strój dobrany do okazji a nie np. wszędzie dres) z charakteru: 1. zaradny (umiejący zarobić, wymienić oponę w samochodzie i pomalować ściany w mieszkaniu....) 2. nie narzekający ( na życie i los) 3. opiekuńczy (martwiący się o mnie) inne: 1. głos jest dla mnie ważny tzn. nie może się seplenić, jąkać się ani mieć głosiku jak c***a nie lubię jak facet głośno mówi, że słychać go na drugim końcu świata jak np. gada przez telefon 2. błysk w oku bo oczy to zwierciadło duszy 3. uśmiech 4. postawa sylwetki mówi o pewności siebie x Czyli mieszaniec: macho, bad boy, ciepła klucha, koks, sponsor, pomoc domowa i remontowa.

Gość gość
Ja mam 34 lata i szukam partnera w wieku od 28 do 35 lat.

Gość gość
mam 31 lat i najchętniej 27-31 lat, po co mi stary grzyb, żeby mu d**ę podcierać? nie mam co robić?

Gość gość
Ja 30 i szukam w wieku 28-32

Gość gość
mlodego zdrowego przystojnego,bogatego i ostrego w lozku z grobym bolcem

Gość gość
gość mam 31 lat i najchętniej 27-31 lat, po co mi stary grzyb, żeby mu d**ę podcierać? nie mam co robić? xxx Do ok. 30 lat kobieta leci na starszych a później zachciewa jej się młodszego tylko, że takie stare materace nikt nie chce bo po co? To jest typowe zachowanie u kobiet. Mając naście i dzieścia lat lecą na starszych a równolatków mają gdzieś a później po 30 mają pretensje, że rówieśnicy interesują się młodszymi.

Gość gość
stare materace? nikt nie chce? pocieszaj się, walikoniku :D