Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziusiek

zapraszamy samotne i niesczesliwe,a takze mezatki z polski i innych zakadkow sw

Polecane posty

zapraszamy na poranna kawusie,bez ciasteczka oczywiscie bo staram sie byc na diecie hih... dzis u mnie zimno ,smutno ,i co jeszcze dodac,niesamowita potrzeba przytulenia sie do faceta.a jak wy sie czujecie dzis??? zapraszam na ploteczki razem zawsze razniej.

Gość za dużo już takich topików
i są zakątki świata nie "zakądki"

no tak ...z tymi ciasteczkami to wiesz jak jest,zawsze znajdzie sie okazja zeby oslodzic sobie zycie... a gdzie dokladnie mieszkasz.???

powiedzmy ze dolny ślask ;-) a kolezanka? troszke tam smutnawo zawiewa z twojego topiku.... cos weselszego trzebabylo wymyslec ;-) ja sie wliczam do powiedzmy...."samotnych" ;-)

dolny slask mowisz... ja na chwile obecna mieszkam w anglii ale z polski tez jestem z dolnego slaska, miedzy legnica a jelenia gora a ty??? pomyslalam ze jest duzo kobiet takich ja ja niby w zwiazku ale samotne...

zapewne jest duzo takich... ja nie jestem w zwiazku wiec nie mam na kogo "nazekac" ;-) mowisz ze w angli jestes ;) nie wracasz do naszej pieknej polski?;-) do drugiej irlandi :P rozumiem ze masz kogos ale nie jest przy Tobie?