Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafał000

GDYBY FACET POPROSIŁ WAS O ... ??

Polecane posty

Gość Rafał000

Hej!! Mam takie pytanko gdyby twój partner poprosił cię o stymulacje jego odbtu dłonią tzn. dokładnie chodzi mi o włożenie swojej ręki w jego odbyt tzw "fisting analny" to czy zgodziłabyś się na to?? Ja ostatnio coraz częściej mam taką zachciankę stymulowałem odbyt za pomocą korka analnego i przeżycia są bardzo silne, samemu trudno wsunąć całą dłoń w odbyt ze względu na utrudniony dostęp dlatego zastanawiam sie jak na to patrzą kobiety?? (Oczywiście higiena 100% parokrotna lewatywa i nawilżenie podstawa, zero nieczystości czy nie miłego zapachu).

Gość nie i jeszcze raz nie
to chore

Gość Dama W Czerni...
Ja proponuje, żebyś wystawił tyłek jakiemuś gejowi. Wtedy będziesz miał dopiero stymulację :/ Żałosne.

Gość Rafał000
Popierwsze nie jestem gejem i nigdy nie miałem takich zapędów, poprostu standardowy orgazm jest ok ale warto go urozmaicić. Nigdy nie pomyślałyście że facet też chciałby przeżyć podobny orgzam do waszego?? A stymulacja odbytu to jedyny sposób na to.

Gość a niby co ma byc
kolego wez sie zastanow gdzie i o co pytasz?

Gość Dama W Czerni...
Stymulacja męskiego odbytu kojarzy mi się z gejostwem. Bo w zasadzie tym jest. I nie pieprz mi tutaj głupot, że nie jesteś gejem. Bo jesteś. Fuj. Byś się wstydził :/

Gość a czemu nie
powiedzci jak mam zrobic dobrze lewatywe?? help

Gość Dama W Czerni...
Sobie czy komuś?

Gość a czemu nie
sobie hehe :) no bo mi to jakos nie wychodzi ;/

Gość a niby co ma byc
Damo w czerni obawiam sie ze nie masz pojecia co to jego gejostwo, obawiam sie ze nie masz pojecia o budowie czlowieka (kobiety i mezczyzny), obawiam sie tez ze masz dosc proste prymitywne myslenie... zapewne mezczyzn chcacych uprawiac seks analny z kobieta takze oskarzasz o gejostwo:) z ciekawosci... ile masz lat?

Gość lampka polnocna11
mnie bys nie zmusil zebym wsadzila tobie chocby maly paluszek a co dopiero cala dlon! wiem wiem.. jestem zacofana...

Gość Rafał000
Czy wy jesteście chore!! Uważacie, że jak facet przeżywa przyjemność z stymulacji odbytu to jest gejem?? Tragedia, bo każdy sksuolog Wam powie, że to normalne bo dostarcza przymności, a to czy ktoś ma na to ochote czy nie to jego indywidualna sprawa albo jeszcze się tym nie zainteresował. Po drugie facetem przeżywa dużo intensywniejszy orgazm gdy coś znajduje się w jego odbycie bo to uciska prostatę, a dłoń jego kobiety może być podwójnie podniecająca. Nie interesuje was, to że można sprawić partnerowi większą przyjemność przez coś takiego?? Uważacie, że powinien uprawiać tylko klasyczny seks i nic więcej??

Gość a niby co ma byc
Rafal nie ekscytuj sie tak, poprostu takie sprawy sa zarezerwowane dla dojrzalych ludzi w intymnej relacji zwiazku, a nie publicznosci forum;) dziwie sie ze sie dziwisz... nota bene, stymulacje prostaty mozna stosowac bez penetracji analnej... musisz przyznac ze generalnie relacja w ktorej kobieta analnie stymuluje mezczyzne jest dosc niestandardowa chociazby z punktu widzenia lozkowej hierarchii;)

Gość lampka polnocna11
.... i tak mnie nie przekonales :)

ja tam chłopaka rozumiem :) sama uwielbiam być pieszczona w obydwie dziurki i wiem że przeżycia sa 100 razy lepsze. ja miałabym opory bo jednak z higieną u faceta różnie to bywa:O ale jak bym była na 100% pewna że nic "tam" nie znajdę to czemu nie?:P

Gość lampka polnocna11
a co daloby tobie 100% pewnosc ? zajechanie go od tylu taka szczotka do mycia butelek?

Gość a niby co ma byc
nie no dziewczyny o czym Wy tu mowicie? przeciez takich zabaw sie nie robi pod wplywem chwili, trza sie przygotowac... higiena to podstawa, zeszlyscie z rozsadnego rozumowania:)

Gość dudududud
wsadz sobie butelke po piwie w dupe i mocno usiadz, gwarantuje ci mega doznanie !

Gość Rafał000
Na pewno byś nic tak nie spotkała bo każdy facet który poważnie myśli o tego typu przeżyciach dokładnie sie płucze w środku parokrotnie jest dokładnie tak samo jagdybyś wsadzała ręke w pochwe tyle że jest ciaśniej, ale strasznie podnieca. Jeśli chodzi o tą hierarchie łóżkową to tak zgadzam sie tyle, że ja to traktowałbym jako numerek obok sesku klasycznego lub dodatkowy, a nie że zwykły seks mi sie nie podoba bo wręcz przeciwnie, ale lubie też takie doznania.

Gość dsadsadsaaaaaaaaaaaaa
ja stymuluje pacem czesto mojego meza to zajebiste

Gość waleska
To mu stymuluj dupsko najlepiej dużymi szyszkami

Gość lampka polnocna11
no dobrze... zakladajac ze na nic bym nie napotkala to .. i tak NIE NIE i jeszcze raz NIE z tego prostego wzgledu ze majac przed soba wypietego faceta sama czulabym sie jak facet Zadales w temacie pytanie to szczerze odpowiedzialam. wiec jesli pytasz o reakcje kobiet na twoja propozycje to moga byc dwojakie: zachwyt i szczery entuzjazm lub wziecie nog za pas i spieprzanie jak najdalej ( to o mnie :)

Gość a niby co ma byc
raczej mowie o tym, ze kobiety sa przyzwyczajone do roli "poddajacej sie" roznym "zboczonym" zabiegom mezczyzny, a nie do tego ze same sa ich sprawcami:) zaburza to ich poczucie sensu, co poglebia wrazenie "nienaturalnosci" tej sytuacji;)

Gość littlesensitive
nie zgodzilabym sie chyba na cala dlon w odbycie :/ moze na palec lub dwa.... :D.... no albo moglabym ci wsadzic dildo do odbytu, na to nie ma problemu :) :D

Gość lampka polnocna11
a niby co to ma byc ----- dla mnie to nie jest wrazenie nienaturalnosci sytuacji... dla mnie to JEST nienaturalna sytuacja

Gość szczecin20onaBI
ja symuluje mojego dildem jak on jeczy mmm

Gość a niby co ma byc
lampko spojrz na sprawe z dystansem i bez jakby osobistego zaangazowania... mimo wszystko nie ma nic nienaturalnego w realizacji seksualnych marzen, fantazji partnera:) tym bardziej, ze tutaj mowimy o stymulacji FIZYCZNEJ okreslonych REJONOW CIALA, a nie o noszeniu damskiej bielizny:) ja np. uwazam, ze kobieta pieszczaca ustami sutki mezczyznyjest widokiem niezbyt ciekawym, i to u mnie wzbudza zaburzenie "sensu", a przeciez w gruncie rzeczy nie ma o czym mowic:)

Gość lampka polnocna11
ale ja naprawde nie jestem przeciwna takim zabawom... byle nie w moim wykonaniu :) mam po prostu inny punkt widzenia... gdyby jednak jakis facet powiedzial mi ze jego kobieta piesci go w ten sposob to ok ani mnie to ziebi ani parzy :)