Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Baby Love

18 LAT, NAUKA, CIĄŻA, A L I M E N T Y !!!

Polecane posty

WITAM. MAM 18 LAT W GRUDNIU, JESTEM W CIĄŻY. PLANUJEMY Z CHŁOPAKIEM ŻEBYM SIĘ DO NIEGO PRZEPROWADZIŁA. NAUKĘ BĘDĘ KONTYNUOWAĆ, MAM NA TO WARUNKI. CHODZI MI O TO, IŻ MOI RODZICE SĄ PO ROZWODZIE. CZY ALIMENTY KTORE MAM OD PAŃSTWA, BO OJCIEC NIE PŁACI, MOGĄ WPŁYWAĆ NA MOJE KONTO, A NIE MAMY? BĘDĘ MIAŁA TERAZ DZIECKO, ZRESZTA PRZYZNAWANE SĄ NA MNIE. WIEC CZY MOGĄ PRZECHODZIC NA MOJE KONTO? CO TZREBA ZROBIĆ W TYM KIERUNKU BY TAK SIĘ STAŁO???

W TAKIM RAZIE JESTEŚ ŹLE POINFORMOWANA, BO ALIMENTY PRZYSŁUGUJĄ DO TEJ PORY, DO KIEDY SIĘ UCZĘ! MOJ BRAT STUDIUJE DZIENNIE I JAKOS ALIMENTY MU PRZYSLUGUJA. NIE PROSILAM OOSZCZERSTWA W MOIM KIERUNKU TYLKO NA WYPOWIEDZ Z ZYCIA LUB PRAWNA. TWOJA WYPOWIEDZ SWIADCZY JEDYNIE O POZIOMIE TWOJEJ INTELIGENCJI. POZDRAWIAM GORACO NIEWYRACHOWANA OSOBE ;-) I CZEKAM NA KOLEJNE, PRECYZYJNE ODPOWIEDZI.

Gość pozdrawiasz
niewyrachowana osobe...o maj god...wspolczuje twojemu dziecku...

POZDRAWIAM JA Z PRZEKASEM SZYDERCZYM "USMIECHEM" BO NIE CHODZI MI O WYZWISKA POD MOJA OSOBE, LECZ O PORADE. JESTEM W 2 MIESIACU CIAZY.

Gość to u ciebie
był brak kompetnetnego wychowania..gdzie była matka co? ze juz masz bachora? a ojciec tezcipa bo powinien dupsko sprac gownierza to moze nie chciałby sie jej seksić!!

Gość pozdrawiasz
ty nawet nie rozumiesz ironi w wypowiedzi..niemowiac juz o znaczeniu slow ktore uzylas...wiesz co to wyrachowanie??? masz neta a w googlach nie chcialo ci sie sprawdzic co to znaczy...na prawde, biedne te dzieci z takimi tepymi rodzicami

POWTARZAM PO RAZ KOLEJNY, MNIE TE WYZWISKA WIRTUALNE NIE RUSZAJA - MOJE ZYCIE, MOJA SPRAWA. MOIM ZDANIEM, MOZE TO NIEODPOWIEDNI OKRES W ZYCIU NA DZIECKO, ALE CHCEM JE URODZIC,WYCHOWAC-POWSTALO Z MILOSCI, A NIE PRZYPADKIEM NP NA DYSKOTECE! I NIECH MI KTOS POWIE ZE W ZAISTNIALEJ SYTUACJI LEPIEJ BYLOBY JE ZABIC!? NIE O TO CHODZI, PORAZ KOLEJNY PROSZE O PORADE W SPRAWIE ALIMENTOW.

do tego wogole nie bedziesz miala...najpierw naucz sie pisac tluku a potem gadaj. nie rozumiesz co dziewczyna pisze wiec sie nie wypowiadaj idioto, pisze ze skonczy 18 lat w grudniu czyli za 2,5 miesiaca i alim... przysluguja jej ,nie matce. zajzyj do slownika a nie wyzywasz ludzi... zobaczymy co tobie zgotuje los lub twoim dziecia. wydaje mi sie ze musisz is do sadu i zapytac tak bedzie najlepiej sama sie nie orjetuje,mysle ze naleza ci sie alimenty do reki lub na konto skoro nie mieszkasz juz z matka i zakladasz rodzine to jak najbardziej..ale dla pewnosci zapytaj w sadzie w sekretariacie. pozdrawiam i szczescia zycze.

Aaaa.. to dopiero początki ciązy, fajnie :) Ja bym chciała mieć dzieciaka, ale jeszcze za wsześnie jak dla mnie :) Zapytaj mamy czy wie jak to zrobić, żeby alimenty wpływały na Twoje konto. LUDZIE DAJCIE SOBIE SPOKÓJ, TYLKO OBRAZAĆ POTRAFICIE, NA NIC WIECEJ WAS NIE STAĆ. JEJ ŻYCIE JEJ SPRAWA! G*W*I*Z*D*E*K WAM DO TEGO!

JEDNA KONKRETNA WYPOWIEDZ NA PYTANIE KTORE ZADALAM :) DZIEKI WIELKIE :-) ZROBIE TAK JAK MOWISZ. PS. SWOJA DROGA LUDZIE NIEKTORZY SA ZABAWNI, PYTASZ ICH O JEDNO A ONI CIE WYZYWAJA BEZPODSTAWNIE I ODPOWIADAJA NA ZUPELNIE COS INNEGO - ZALOSNE.

Gość cllclclclcllc
Laska, przestań drzeć modrę drukowanymi literarami. To najlepiej świadczy o twoim własnym poziomie a w zasadzie o poziomie twojego chamstwa.

Gość do dziusek
haha ja jakos umialam sie powstrzymac i nie wpierdolic sie w pieluchy jako nieletnia gowniara... dziecko z milosci w wieku niecalych 18 lat...co ty wiesz na temat milosci jak sama jeszcze dzieckiem jestes...jak nie w kiblu na dyskotece to z milosci musialo byc...no piekna filozofia zyciowa pogratulowac

Gość dfdgdfghdfh
wystarczyze podziesz na poczte i poprosisz by alimenty były kierowane na konto nie poczte to wystarczy w zupełnosci ja tak pobieram rente na konto, pozdrawiam i powodzenia zycze ;)

nie martw sie o tym co ludzie mowia jeszcze nie raz na swojej drodze spotkachsz chamstwo i przykre slowa, ale to taki malutki szczgol tylko...ty masz byc szczesliwa.mam nadzieje ze duzo szczescia da ci twoje slonko ktore teraz nosisz,pamietaj szacunek na pierwszym miejscu dla ludzi i czlowieka ktorego kochsz.

kochanie mam 29 lat a tak poza tym to naucz sie czytac bo jak na razie to widze ze ci to nie wychodzi,a te swoje zlosci zostaw dla siebie...widac jak cie wychowali ale co sie dziwic matka pijaczka a ojca nie znasz nie... pozostawie to bez komen...

to ze ty sie rzniesz w kiblu na dyskotece to ze znaczy ze autorka to zrobila, a tak poza tym to gdzie napisalam ze dziecko jest z milosci?????? to nie moje slowa tylko altotki, ale ty nie wiesz kto to autorka pewnie wiec wybacz.

Gość asia88-84
HEJ ZALOZYCIELKA TOPIKU NIE JEST ZADNA PUSZCZALSKA!!!JAK TAM NAPISALA JEDNA FLĄDRA,,NIE BEDZIESZ MIALA'''' JA MIALAM 19 LAT JAK URODZILAM W GRUDNIU NASZA CORKA MA 2 LATA SKOCZYLAM LICEUM MAM PRACE DZIECKO MEZA WLASNY DOM!!!! A ODPOWIEDZA NA TWOJ TEMAT JEST TO IZ MAM KUZYNA MA 20 LAT DZIEWCZYNE I DZIECKO ON SIE UCZY DO MOMENTU JAK SIE UCZY MA ALIMENTY ALE NIE MOZE SIE OCHAJTAC!!!!BO STRACI PIENIADZE!!!!MOZESZ SIE STARAC JAK MASZ 18 LAT ZEBY KASA SZLA DO CIEBIE!!!!!TRZYMAM KCIUKI I POZDRAWIAM

Gość a ja z moim
baby love a mialas okres dostac dopiero 30 pazdz a juz wiesz ze jestes w ciazy??:) wiec wczesniej juz bylas? gratuluje ci bardzo:)

Gość do dziusek
juz nie zostawilas bez komentarza, wiec nie wiem w czym uwazasz sie za lepsza...w czytaniu ze zrozumieniem to raczej samej ci nie poszlo...jak widac oprocz pouczania i "nawracania" chamstwa nic sie ciebie nie ima - po czym wnosisz ze to do ciebie sie zwrocilam odnosnie 18-letniej milosci itd??? to ze ty jestes tepa nie znaczy ze wszyscyna okolo sa tacy sami - nie mierz innych swoja miarka, ale pewnie jak pare razy przeczytasz moj post to sie zorientujesz ze nowy akapit w wypowiedzi nie jest bez powodu :) wpsolczuje ci podniecania sie tym ze dziecko (z inteligencja na poziomie kowadla) bedzie mialo dziecko, uwazasz ze jest co pochwalac???

Gość do dziusek
aaa i ja na dyskoteki nigdy nie chodzilam, pewnie cie to zdziwi bo tylko taki seks znasz...a ja nie twierdze ze autorka to zrobila, sama jednak wspomniala ze nie bylo to na dyskotece, wiec gdzie w dyskotece to widziala?? na parkiecie ?? hahaah wspolczuje, pewnie sama bedziesz mloda babcia skoro cieszy cie uprawianie seksu i zachodzenie w ciaze nastolatek

te asia 88-->a ten dom to skad sie wzial?bo chyba sama na niego nie zarobilas?meza,czy rodzice dali? ja mam 25 lat i dlugo domu jeszcze miec nie bede,a dziecka nie mam...i jak tu nie zazdroscic :(

Okres myslalam ze dostane 30.10, ale dzis zrobilam rano test, i pozytywny:) 2 krechy:) Jezuuu zadalam pytanie, bo mnie ono nurtuje, a tu widze bole bitwy sie zrobilo! dzieki za slowa otuchy :) a te ktore mnie probuja pograzyc moga pisac gorsze rzeczy, mnie to nie interesuje, mam wazniejsze sprawy niz przejmowanie sie wrzutami.

Gość a a a b
jak urodzi sie twoje dziecko to tracisz prawo do swoich alimentow

Gość a a a b
bo takie sa przepisy