Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZACHWYCONYYYYYYYYYY

KTO SIE ZGODZI ZE MNA?

Polecane posty

Gość ZACHWYCONYYYYYYYYYY

Zona Pana Prezydenta Kaczorowskiego jest najpiekniejsza kobieta nie tylko Polski ale i calego swiata a Pan Prezydent to istny Mister Universum. Najladniejszy z wszystkich Prezydentow jak do tej pory. Ich wypowiedzi i postawa tak mnie oczarowywuje, ze az w gardle dusi. A ich madrosc ! - nie kazdy sie nadaje zagrac w takim Holywood Filmie jak Jacek i Placek - to trzeba miec spore w sobie zdolnosci awansowac z Placka na Glowe Panstwa !

Gość zajaccc
no ja sie zgadzam - oboje to wybryk natury az pozazdroscic urody i madrosci

Gość APP RACJA
prezydenstowa przynajmniej ma sympatyczna twarz, na Kwasniewska patzrec sie nie mozna, ta jej bazarowa fryzura i wielka jak ksiezyc w pelni twarz :O tragedia :O

Gość jak kaczorowska jest
ladniejsza od kwasniewskiej TO TY ALBO GUSTU NIE MASZ ALBO DOBRZE NIE DOWIDZISZ ALBO ZALOSC PRZEZ CIEBIE PRZEMAWIA ZE TY TAKIEJ URODY NIE MASZ ! JUZ GORSZYCH BRZYDALI TO JA NIE WIDZIALAM

Gość sooooosnnnaaaaa
Zachwycony ja sie z toba w pelni zgadzam Te dwie osoby metr piec w kapeluszach sa naprawde okazami pieknosci, madrosci i inteligencji

Gość Kaczorowskiego
to i owszem pamiętam, był taki na tzw. uchodzctwie, ale jego żony nie pamiętam... to tyle mośku

Jeśli masz na myśli żonę Prezydenta Kaczorowskiego, Karolinę, to zaiste piękna z Niej niewiasta była.

Gość koronazielonaiczerwona
a mnie denerwuje Pana Prezydenta burzenie i wprowadzanie nienawisci wsrod sasiadow i nieeeeee dajjjjjj BOZE meza miec o takiej urodzie !!!!!!!!!!!!!! A Pani Prezydentowa wogole nie pasuje na Dame a co dopiero 1

Gość koronazielonaiczerwona
Lesnyslodziaczek tak dobrze ich okresliles to DWA KARTOFLE ino ze kartofel to raczej dobry wiec tez nie psuje wiec moze rczej DWIE CEBULE

Gość nie to nie...
wasza zmora to nie prezydent to jacek placek na oleju