Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robic mam

moja siostra prawdopodobnie chce zzdradzic meza

Polecane posty

Gość co robic mam

witam tak jak napisalam wyzej moja siostra chce chyba zdradzic meza, a ja kompletnie nie wiem co mam zrobic, czy cos jej powiedziec czy w ogole nic nie mowic nie wtracac sie??pomozcie

Gość co robic mam
witam tak jak napisalam wyzej moja siostra chce chyba zdradzic meza, a ja kompletnie nie wiem co mam zrobic, czy cos jej powiedziec czy w ogole nic nie mowic nie wtracac sie??pomozcie

Gość co robic mam
ale ja sie bje w ten sposob z nia gadac bo dowiedzialam sie przez jej poczte... cos mi nie gralo no i weszlam a tam... wiem wiem ze zle postapilam ale ja sie martwie o nia:(

Gość co robic mam
nikt nie pomoze??:(

Gość a co cie to obchodzi
to jej życie

Gość rockefeler26
nie wtracaj sie w nie swoje sprawy , siostra jak zechce rady od ciebie to cie o to zapyta. Aha i nie czyta sie cudzej poczty :O

Gość co robic mam
wiem ze jej ale wyobraz sobie ze mnie obchodzi bo sie martwie... ma male dziecko

a ty pewnie jestes albo smarkulą albo starą panna i wydaje Ci sie ,że małżeństwo to sam miód.Jak ona chce to i tak to zrobi :) pewnie ma powód :)

Gość co robic mam
wuiem ze sie nie czyta ale ja mialam jej haslo, nie mialysmy tajemnic przed soba,... jestem naprawde w szoku, moglabt chociaz maila zmienic jak wiedziala ze czasem stamtad wysylam swoje wiadomosci i przychodza do mnie:O

Gość rockefeler26
własnie :P pewnie ma powod a co do tego ma jej dziecko??? moze ci sie nie podoba ze ktos w koncu moze zrobic jej dobrze :P

Gość co robic mam
nie jestem stara panna, wiem ze to nie miod wiem ze jest jej ciezko bo brakuje kasy ale ma meza zlotego, nie wiem gdzie by takiego znalazla... sama o niego tyle zabiegala chciala sie hajtac itp a teraz takie cos.

Gość co robic mam
niee ja chce zeby ona miala wszytsko co najlepsze:( po prostu sie martwie.. to takie dziwne ze ktos sie martwi o rodzenstwo?? w koncu to moja najblizsza rodzina kocham ja i chce dla niej jak najlepiej...

Gość rockefeler26
to ze ci sie wydaje ze taki złoty nie musi byc prawda gdyby tak było nie miała by ochoty go zdradzac a ty naprawde sie nie wtracaj a jezeli nie mozesz wytrzymac to porozmawiaj z nia powiedz co widziałas i popros aby zmieniła hasło :) a tak po za tym to moze tylko niewinny flirt internetowy :P

dokladnie,gdyby jej mąż był taki złoty nie miała by powodów do zdrady

Gość co robic mam
do dzisiaj myslalam ze naprawde flirt internetowy... ale to jednak duzo wiecej... a ze zloty wiem od niej samej :D poza tym mieszkali dosc dlugi czas ze mna wiec widzialam jaki jest, i widze teraz...to wszytsko przez brak kasy, nawet sama powiedziala, po prostu sobie nie radza z tym

to niech sie kobieta rozerwie ,zapomni o problemach heheh :P

Gość co robic mam
ja jej zycze wszytskiego najlepszego,niech sie rozerwie tak jak mowisz:D ale strasznie sie boje i martwie o nia...

Gość co robic mam
dzieki za rady, chcialam zeby ktos z boku to ocenil bo wiadomo ja trzezwo nie moge tego oceniac, zamkne pysk na klodke i nic sie nie odezwe:D

Gość wiem jak to jest
mialam to samo tez to byl szok, tez przypadkiem to odkrylam probowalam z nia rozmawiac na prozno , nie sluchala teraz jest juz za pozno na wszystko rozwod w toku ale mysle ze najgorsze przed nia

Gość olejzpierwszego
podeslij anonim mezowi