Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalinkamaja.....

suknia śłubna dla chudziny

Polecane posty

Gość kalinkamaja.....

witam. Mam taki oto problem, że jestem za chuda. Przy wzroście 168 cm, tylko 50 kg. Ręce jak patyczki, mały biust. Zastanawiam się jaki fason sukni ślubnej wybrać, żeby trochę się pogrubić, optycznie powiększyć biust. Z jednej strony gorset powiększy biust, ale znowu uwidoczni chude ręce. Myślałam też o sukni z podwyższonym stanem, ale znowu obawiam się, że za bardzo mnie wydłuży. A co wy byście poradziły.

Gość malaga tiki taki ptaki
sadze ze gorset wlasnie pomniejszy jeszcze bardziej biust :/ (splaszczy go ) poza tym bedzie widac chude ramiona.Sama kiedys maialm tyle wzrostu i tyle wazylam i na wesele kuzyna poszlam w sukni z gorsetem.Jak teraz ogladam zdjecia i kasete to az mi sie nie dobrze robi :P

Gość agunia 86
o to tak jak ja tez jestem chuda i nie wiem w czym dobrze bym wygladala moze jakis gorset z dekoltem to czubka moze piersi wydawalyby sie troszke wieksze

Ja mam suknie w stylu empire i bardzo dobrze w niej wyglądam, dodatkowo troche mnie wydłuża, bo jestem chuda i mam 162 cm wzrostu.

ja mam taki same wymiary. na slubie miala prsta biala sukienke na ramaczkach z lekko usztywniana gora. skromnie i calkem przyzwoici to wygladalo