Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taki sobie ktoś

Ustawa o wcześniejszej edukacji - cała prawda

Polecane posty

Gość nie interesuje nas to

uważam, że rozpoczęcie przez dzieci wcześniejszej edukacji to zły pomysł. po co zabierac tym maluszkom dziecinstwo?

Gość podnoszęęęęęęęęę

Gość ojejkujejku
zabieranie dziecinstwa, szkoly nieprzystosowane... tak czytam i lapie nerwa za kazdym razem:O a co to jest to dziecinstwo??? pozniej pojawiaja sie tutaj takie potworki piszace, ze maja 26 lat, a sa jeszcze dziecmi. ile z was ma w domu meble przystosowane dla dzieci? albo umywalki czy kibelki??? robicie z dzieciakow kaleki i tyle:P ja uwazam, ze przedszkola powinny byc obowiazkowe, to by byla przynajmniej odpowiednia ilosc placowek i dzieciaki od malego bylyby uczone... a jak widze w tv reklame, ze w uni 90% 4-latkow chodzi do przedszkola i w polsce tez tak powinno byc to mam ochote rzucic w ekran pilotem... to cholera, niech przyjmuja tych 4-latkow!!! no, ulzylam sobie, dobrej nocy:)

Gość odbijanie
zabieranie dziecinstwa?.... wielu rodzicow nie ma zielonego pojecia jak stumulowac rozwoj swoich maluchow...wystarczy poczytac na forum jak mamy pytajabic w co maja basie ze swoimi 3latkami...bo juz im sie bajki w tv skonczyly. zalosne. zalezy mi by nauczycielka mojego dziecka byla osoba wykwalifikowana,umiejaca polaczyc nauke z zabawa.w ciagu roku nikt nie przebuduje naszych szkol...nie lodzmy sie... jednak prawda jest taka, ze dziecko wsrod rowiesnikow szybciej sie uczy, uspolecznia.