Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIKOSD

Same desperatki i degeneratki na tym forum

Polecane posty

Gość NIKOSD

Na tym forum piszą same frustratki, małostkowe feministki, dla których życie z facetem jest OK, gdy mogą rządzić kasą. A nie daj Bóg facet coś od nich zechce. A nie daj Bóg na nie podniesie głos. One mogą wszystko: wrzeszczeć jak przychodzi z pracy, wyzywać ich, hasać na zakupach, imprezowac z kupmelami i kumplami, mieć same tajemnice, upijac sie na imprezach, mieć do faceta non stop pretensje, lać go gdzie tylko popadnie. A on ma sięuśmiechać i siedzieć cicho. Bo jak coś zechce to je gnębi, znęca się psychicznie. Tragedia z takimi kobietamui żyć. Po co wy wychodzicie za mąż, skoro nas nienawidzicie. Po co wiążecie się znami, skoro jesteśmy dupkami w waszym mniemaniu. Kafetereia jest przykładem i miejscem dla takich jak wy: zdegenerowanych facetek nienawidzących mężczyzn. Pisze to, bo mam doskonały przykład z autopsji.

Gość Basia 1234
Eee nie nie same flustratki są tutaj! Ja na przykład sobie chwalę swojego faceta ;)

Gość uahsxipuashx
No, my to wiemy po co nam przypominasz jakie jesteśmy ? :P

Gość olejzpierwszego
niuniii to akurat czasmi nie odpier.... a autor ma racje.. cos jest na rzeczy.. moze do ciastek czegos im dodaja...? testosteronu ?

Gość NIKOSD
Wystarczy zobaczyć na klkunastu topikach jak te frustratki chrzanią od rzeczy. Mam tylko nadzieję że ich faceci tez to czytają i wyciągną odpowiednie wnioski, bo z takimi idiotkami nie da sie żyć.

masz widocznie poważny problem z samym soba skoro oceniasz wszytkie osoby piszace na podstawie kilku wypowiedzi :P ja frustratka nie jestem , zreszta nie warto z takim złośliwcem zaczynać dyskusji :P

20:06 niuniaaaaa [zgłoś do usunięcia] nie prawdo to - ja jestm faaajna i miła niunia- seria- tylko czsami trochę mi od*****ala :) Czyli jednak przyznałaś rację;)

20:06 niuniaaaaa [zgłoś do usunięcia] nie prawdo to - ja jestm faaajna i miła niunia- seria- tylko czsami trochę mi od*****ala :) Czyli jednak przyznałaś rację;)

Gość czarna kafe
ja jestem fajna normalna i tak się nie zachowuje

Autor teraz spojrzy na górny pasek ekranu... Tam jest napisane: Magazyn dla kobiet Kafeteria forum Życie uczuciowe. I czego się spodziewaleś?:) Życie uczcuciowe kobiety jest właśnie takie pokręcone. Gratuluję odkrycia wszechświata. Możesz iść się napić i wyżalić kelnerowi. A po odchorowaniu kaca przyjdź i pogadaj z jedną z tych wariatek:p Sama radość:D

Jaka powinna być idealna żona? - Porządna i wstydliwa. A dlaczego? - Powinna się porządnie rżnąć i wstydzić odmawiać

Gość WINIOT
Niestety sam to też przeszedłem. moja małżonka non stop przesiadywała na tym chorym forum. A potem robiła mi jazdy,chamsko się do mnie odnosiła, ciągle robiła awantury. Aż któregoś dnia nie wytrzymałem i uderzyłem ją. Nie powiem, że to było celowe, ale zdarzyło się to w sprzeczce. najpierw to ja oberwałem i słownie i fizycznie kilka razy w głowę, w brzuch noga. I odwinąłem się. Dostała w twarz. To dopiero zaczęła na mnie najeżdżać. NIKOSD zgodze się z Tobą to forum a zwłaszcza niektóe tematy przekształcają nasze żony w bestie. Takie fora winny byc zamknięte, a te wszystkie frustratki poddane specjalnemu leczeniu odwykowemu.

Gość MODELISOWE
Faceci uciekajcie przed takimi idiotkami. One są niebezpieczne. istne frustratki i diablice. Nie popuszczą wam, zabiją, zniszczą, bo one was nie kochają. Uwierzcie mi- wiem to z autopsji.

Jakiś problem autorze? Ktoś Cię rzucił pewnie ostatnio... Pamiętaj tylko, że nikt Ci nie karze tego czytać....

Gość rfwefer
"Pisze to, bo mam doskonały przykład z autopsji." Tak, tak, widzimy że jesteś czymś bardzo sfrustrowany.

Gość NIKOSD
nO CÓZ SPODZEIWAŁEM SIĘ ŻE TE POCZWRY NAZYWAJĄCE SIĘ KOBIETAMI Z KAFETERII ZACZNĄ MNIE ATAKOWAC. TO JEST ICH SPOSÓB NA NAS- FAZETÓW.BRAK SZACUNKU, BRAK MIŁOŚCI, BRAK UCZUCIA, BRAK .....