Gość Dziewczynka28-28 Napisano Październik 22, 2008 Mam do sprzedania płaszczyk firmy Orsay, załozony 2 razy, kupiony w ubiegłym sezonie,płaszczyk jest z flauszu na podszewce w kolorze ecru, zapłaciłam za niego 180 zł, sprzedam za połowę ceny.Stan idealny,żadnych oznak uzytkowania.Zdjęcie prześlę mailem.Rozmiar 38. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość carmenn Napisano Październik 22, 2008 to ja bardzo porposze o zdiecie bo jestem na etapie szukania nowego plaszczyka mmore20@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghdhgdbgfvbx Napisano Październik 22, 2008 malenka1723@o2.pl prosze o zdjecia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
minimisia 0 Napisano Październik 23, 2008 poprosze o zdjęcie misia661@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AniaLLLLLLLLLL Napisano Październik 23, 2008 poprosze o fotke:) akiljan@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mała22 Napisano Październik 23, 2008 porposzę o fotke sylka88@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wisiena89 0 Napisano Październik 23, 2008 ja również poproszę ;D wisiena89@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez bym chciala Napisano Październik 23, 2008 fotke. pzdr600@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dziewczynka28-28 Napisano Październik 23, 2008 Fotki wysłane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DANA84 Napisano Październik 23, 2008 Proszę o fotkę obrzud@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez bym chciala Napisano Październik 23, 2008 ile chcesz za plaszczyk :)_? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez bym chciala Napisano Październik 23, 2008 aa juz wiem :>) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miyuki 0 Napisano Październik 23, 2008 martyska873u8@interia.pl też poproszę zdjęcie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patusiapipi Napisano Październik 23, 2008 prosze o fotke pati_l@poczta.onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mJAKAKTO Napisano Październik 25, 2008 pROSZĘ FOTKI JEŚLI AKTUALNE NA TYNKA33@O2.PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna 30 0 Napisano Październik 30, 2008 Aktualne jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dziewczynka28-28 Napisano Listopad 11, 2008 Up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondi1041 0 Napisano Listopad 11, 2008 mi tez wyslij jesli to aktualne.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ne Napisano Listopad 11, 2008 ja tez poprosze: nessaia@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ne Napisano Listopad 11, 2008 nessaiaa@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dziewczynka28-28 Napisano Listopad 12, 2008 Wysłane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aira 0 Napisano Listopad 12, 2008 też proszę ;) linnnea@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dziewczynka28-28 Napisano Listopad 13, 2008 wysłane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tez xhcę Napisano Listopad 15, 2008 salka_23@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alijah 0 Napisano Listopad 16, 2008 też poproszę mariola84@vp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość shrinki tinki Napisano Listopad 16, 2008 to ja tez bo nie moge sie zdecydowac na to co w sklepach grazka34@interia.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dziewczynka28-28 Napisano Listopad 16, 2008 Wysłane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość im-ilona Napisano Listopad 3, 2009 witam może mi Pani przesłac zdięcia i wymiary płaszczyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach