Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaolaolaolaola2323

jestem gruba

Polecane posty

zaczynam mieć kompleksy... za gruba za małe cycki..same kompleksy na kafe zaczynam się sobie krytycznie przyglądać.. nie rozumiem skoro sama wiesz,ze jesteś ładna...to poszukaj w sobie więcej atutów wtedy kompleksy nie będą Cię tak razić..jak sama siebie zaakceptujesz to innym też będzie łatwiej

Gość eded
musztarda ty to chyba jestes kolejnym grubym babskiem

Ja jej nie wierzę do końca, bo kiedyś sama byłam grubsza, i nawet jeden facet zahamował na ulicy i stał i się na mnie patrzył :P Myślę, że po prostu nie ma ochoty wychodzić z domu... Poza tym nie możesz szukać na siłę akceptacji i się na siłę przypodobywać każdemu, bo będziesz miała potem zepsuty humor :D

Gość edekw
prawda taka że ładna i szczupła ma w życiu lzej

też tak myślę jak Słodziaczek...nigdy nie ważyłam 50 kg a na powodzenie jakoś nie narzekam.. akceptacja swojego ciała,dbanie o nie,pewność siebie...przede wszystkim

eded a po co ty się tak bulwersujesz? Po co chcesz na siłę przekonać innych do swoich upodobań? :/ Podobają ci sie tylko chude i spoko, nikt ci za to nie chce nic zrobic :/

eded [zgłoś do usunięcia] musztarda ty to chyba jestes kolejnym grubym babskiem Dlaczego babskiem? Jestem uroczą niewiastą i w przeciwieństwie do Ciebie, nie mam problemów z erekcją.

Gość eded
no dziwne żebyś miała problremy z erekcją problemy są jak grube kobiety do łużka się wpuszcza dlatego raz sprubowałem i nigdy wiecej

eded [zgłoś do usunięcia] no dziwne żebyś miała problremy z erekcją problemy są jak grube kobiety do łużka się wpuszcza dlatego raz sprubowałem i nigdy wiecej Bo masz problemy ze wzwodem. :) Przy następnej porażce powiesz, że miała nie takie paznokcie, przy kolejnej, że nie zmyła makijażu, przy kolejnej, że się spociła zbyt, a w końcu kupisz sobie kota.

Gość eded
przy żadnej nic nie muszę mówić bo problemów nie mam problem ty wy macie z tłustymi zadami

eded [zgłoś do usunięcia] przy żadnej nic nie muszę mówić bo problemów nie mam problem ty wy macie z tłustymi zadami Ja nie mam problemów z tłustym zadem, u mnie cały tłuszcz poszedł w korzeń. To Ty masz problemy, Tobie nie staje.

Gość eded
nie powiedziałem że nie staje, tylko opada, nie każdy lubuje sie w zwałat tłuszczu, bardzo się dziwie co moze być tam podniecające