Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaolaolaolaola2323

jestem gruba

Polecane posty

A tak w goóle kiedyś to chuda laska była równoznaczna z zaniedbaną, chuda i opalona - biedna wieśniaczka, spalona na Słońcu pracą w polu, teraz to się zmieniło i szczupła i opalona + pofarbowane na blond włosy to często wyznacznik wysokiego statusu, ale tak naprawdę to prawdziwe bizneswonman rzadko tak wyglądają. Ciekawe jak to się będzie zmieniało... jeżeli będzie..

Gość eded
tak są mają na imię desperaci. myślicie że dlaczego mężowie zdradzają? owszem sa też inne powody, ale główny to taki że inne są atracyjniejsze fizycznie(czyt. mają mniejsze tylki i nie mają opony). z takimi to sama przyjemność :D musztarda czyli jesteś chory nie tylko na otyłość, jeszcze na lustrzycę trzeba się ogarnąć i przetać jest

Gość eded
nie to że jesteś gruby to jeszcze czytać nie potrafisz mam problemy z erekcją jak widzę pasztety ty za to nie masz problemu bo sam jesteś pasztetem

Gość eded
z twoją nadwagą to chciał być zeby ci tak nie stawał jak mi nie staje:)hahahhahahahah nara zrzucaj sadło!!

Ale jednak chyba częściej można spotkać szczupłego faceta z puszystą laską.. Ja tam lubię facetów, którzy sprostają każdemu zadaniu :P :P Sama nie jestem gruba, ale jakbym miała faceta, który widzi grubą laskę i mówi ble jaka ona obrzydliwa, to bym się poważnie zastanowiła nad nim :/ Tacy wydają mi się mało męscy i jakoś mnie od nich odpycha :/

eded [zgłoś do usunięcia] z twoją nadwagą to chciał być zeby ci tak nie stawał jak mi nie staje hahahhahahahah nara zrzucaj sadło!! Popraw się, bo Twoje zdanie jest nielogiczne. Życzę udanych erekcji. Bez opadania rzecz jasna. Bo to wstyd jak beret, serio gościu. I możesz sobie różnie tłumaczyć, nawet jak Ci laska powiedziała, że nic nie szkodzi, to się zdarza, nie martw się. W duchu pomyślała sobie, ale frajer, pełna klapa. I to Twój problem, że Ci nie staje, a nie jej.

Każdego indywidualna sprawa co go kręci. Nic Tobie do moich preferencji. A na jakiego lekarza mam zmienić, na Twojego? Też masz problemy ze wzwodem, kogo polecasz?

No jasne, że znak czasów, na każdym kroku sie słyszy jak to codziennie wymiękają słabsze jednostki i problemy ze wzwodem ma ponoć coraz więcej facetów... (jak dobrze, że mojego to nie dotyczy :D) Faceci się boją wymagań kobiet itd. Facet to też człowiek, a w dzisiejszych czasach dużo osób ma problemy psychiczne :/ Coraz więcej się pisze o męskiej depresji itd.... Poza tym, jak raz się takie coś przydarzy, np. ededowi :P, to to moze być błędne koło :/ sam napzywa to "największym błędem w swoim życiu", a prawidłowo byłoby o tym zapomnieć i się nie przejmować.

Gość eded
do hszonszcz brawo!!! buhahahahhahahha jednak musztarda masz kompleksy hehe..

Gość DAGNA
TO W POLSCE WIĘCEJ LUBI SZCZUPŁE.W NORWEGII,SZWECJI,NIEMCZECH,HOLANDII DUŻO LUBI GRUBE A NAWET OTYŁE.POZA TYM JAK BYŁAM W NORWEGII W WAKACJE TO TAM DUŻO MŁODYCH DZIEWCZYN MA NADWAGĘ A POZA TYM WOGÓLE SIĘ NIE MALUJE,98%NORWEŻEK JEST NATURALNA.POPROSTU TAM STAWIAJĄ NA NATURALNOŚĆ A W POLSCE NA TIPSIARY, BLACHARY I LAMPUCERY.