Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła żona

co sądzicie o zespole coma????

Polecane posty

Gość lekko pozacierały się
myślę, że na weselach nie grają:O

Gość western
badziew,zal.de,slabizna

Gość przyszla zona
a moze jakies konkrety a nie, tak to ja kazdemu moge napisac!!jesli tak sadzicie to jakie zespoly polecacie??gral u mnie na studniowce i nie odnioslam takiego wrazenia,wiec prosze o wiecej konkretow!!

Gość najlepiej
ich odszukaj,umów się i posłuchaj na żywo to wtedy najlepiej sama ocenisz.

Gość przyszła żona
wiem że pewnie myslisz o tym rockowym, nie nie o niego mi chodzi:)to jest zespól z kielc i gra na weselach

Gość Spróbuj
nawiązać kontakt z organizatorem Twojej studniówki, lub tam gdzie się odbywała Twoja studniówka.Podejrzewam, że mogą mieć namiary na ten zespół i udzielić Ci rzetelnych informacji i recenzji.

Gość przyszla zona
namiary mam itp, po prostu chciałam poznać opinie innych ale coraz bardziej utwierdzam się w tym ze większość osób nie udziela tu poważnych odpowiedzi które mogły by w czymkolwiek pomóc a wręcz mam wrażenie że większość albo specjalnie komuś kadzi bo ma w tym interes albo obsrewa innych!!a ja już chyba w 100%utwierdziłam się że wybrałam dobry zespół!!pozdrawiam wszystkich ktorzy maja problemy z podjeciem decyzji

Gość przyszla zona
ty chyba mowisz o tym rockowym??nie masz sie czym martwic to nie ten:) jest tam gosciu po akademii muzycznej w warszawie ale nie sadze zeby to byl ten...mozesz spac spokojnie:)