Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kwietniowa panienka

nienawidze siebie.. pomagajmy sobie

Polecane posty

no ja mam wiec to jest dobry sposob na zamiane:) ale wiesz jak np. nie ma sie kasy i zostaje tylko bieganie to wtedy mozna wskoczyc w jakis modny dresik i sobie pobiegac hi hi:)

Ja się jeszcze kiedyś przejmowałam ,że ludzie będą się na mnie patrzeć...teraz zakładam mój dres wypchany na kolanach, który wygląda jak siódme nieszczęście - innego nie mam. i od czasu do czasu idę pobiegać godzinkę po osiedlu :)

właśnie zjadłam śniadanie - 2 paróweczki i jedna kanapka z żółtym serkiem....to i tak postęp...jeszcze nie dawno temu zjadłabym 4 parówki i 3 kanapki :D jest taka jedna zasada...ograniczyć ilości...i nie jeść dwóch czy trzech większych posiłków a nawet jeść 6 razy w ciągu dnia ale małe ilości...żeby się nie zapychać ale i nie czuć głodu...ponoć nasz mózg koduje sobie głodówkę jako\"ciężkie czasy\" i zaraz po zakończeniu diet zaczyna gromadzić tłuszczyk w razie gdyby był skazany na głód. moja chrzestna gdzieś to wyczytała. po urodzeniu dziecka ważyła jakieś 72 kg teraz jest masakrycznie chuda- aż za bardzo. właśnie oglądałam na tv4 progrram z dorotą welmann...trochę w tym racji...nie można całe życie się katować i wszystkiego sobie odmawiać...życie jest za krótkie i ma zbyt wiele smaków....pod warunkiem ,że to wszystko wypośrodkujemy.... nie mówię o tym żeby się obżerać ale też żeby nie popadać w jadłowstręt... tu możecie obliczyć idealną wagę dla siebie : http://zdrowie.onet.pl/1208822,2413,,,,oblicz_swoj_idealn_wage,kalkulator.html

hello:) boze dopiero 12 a ja juz po jogurcie, jablku, batoniku fitness i zupce z proszkuwic kolo 450-500 kcal uzbieralam:) a na obiad mam ryz z kurczakiem i warzywami u ukochanego:D teraz sie poloze na chwile i odpoczone bo jestem tak zmeczona w tym tyg uczelnia..:( buziak:) nocna burza- pij duzo wody ale gryz marchewe!:)

hello:) boze dopiero 12 a ja juz po jogurcie, jablku, batoniku fitness i zupce z proszkuwic kolo 450-500 kcal uzbieralam:) a na obiad mam ryz z kurczakiem i warzywami u ukochanego:D teraz sie poloze na chwile i odpoczone bo jestem tak zmeczona w tym tyg uczelnia..:( buziak:) nocna burza- pij duzo wody albo gryz marchewe!:)

trzymam kciuki za powodzenie w diecie. jak masz ochotę, zajrzyj też na www.fabrykadiet.pl - jest tam więcej odchudzających się dziewczyn ;)

dziewczyny:D muszę się pochwalić :D dziś się ważyłam i... 3kg w dół... :) wczoraj dotarła do mnie przesyłka z Term Line II wzięłam pierwsze tabletki...zobaczymy co dalej

Hej Dziewczyny! właśnie wróciłam z chłopakiem z siłowni. pierwszy raz w życiu byłam na siłce , potem pół godziny intensywnego pływania i 15 min sauny :D bosko... zmęczyłam się trochę ale czuję się bardzo pozytywnie :) może to sama świadomość ,że wreszcie coś zrobiłam , żeby zrzucić zbędne kilogramy. Po tym term line II z olimpu mam niesamowitego kopa! jakbym wypiła kilka kaw. co tam u was? kwietniowa panienko czemużto milczysz ?:)