PaniMisiowa170 0 Napisano Luty 6, 2009 witam nie staje po zadnej ze stron bo nie mam pojecia o tym, chcialabym zebysmy sie wspieraly i nawzajem szanowaly i tyle bylam dzisaj pierwszy raz na dworze po chorobie, mala jak zwykle zachwycona i zaczpiela wszystkich sasiadow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 6, 2009 Dziewczynki kochane, przepraszam ze Was tak zaniedbuje, ale nie mam czasu, dzis wstalam o 7 zeby ugotowac obiad i zaraz lece do bratowej pilnowac malego , bo Ona jedzie na kontrole do lekarza ze soba.....i pewnie przyjde poznym popoludniem...postaram sie z Wami poklikac jutro bo bede w domku do wieczora..... Pamietam o Was wszystkich i przesylam ogromne buziaki tesknie za Wami i sciskam mocno Milego dnia!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aura_34 0 Napisano Luty 6, 2009 Dzięki za miłe przyjęcie dziewczyny. Nie Sara wcześniej pisałam pod innym nicem \"Ewcik\" . A co da wieku to faktycznie na tym punkcie łapie straszne doły bo tak jak napisałaś zegar biologiczny tyka i coraz bardziej przyspiesza a nam zostaje coraz mniej czasu.Ale musimy być dzielne Pozdrowienia dla wszyskich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Luty 6, 2009 A mój nick wziął się z tego że imię Ewa mi sie podobało a że Ewek jest dużo na różnych forach więc trochę je upiększyłam :) Nikolka nie skomentuje tego lekarza. Powiem ci jedno nie chodź więcej do niego!!!!! Ale pod katem PCO się zbadaj u innego lekarza. A prolaktynką się nie martw szybko powinnaś zbić, ja miałam podobny poziom __wystarczyły cztery miesiące :) Misiaczki moja mała jest na razie nieprzewidywalna. Wczoraj przespała ślicznie całą noc a dziś obudziła się o 5-tej rano zrobiła kupę, domagała sie jedzenia a potem zaczęła pokrzykiwać sobie wesoło i godzinkę sie tak bawiła :D aż się bałam że sąsiadów pobudzi :D Lilowa jak cie niepokoi to zbadaj sobie tą prolaktynke . Mi nawet przez myśł nie przeszło że mogę to mieć, dobrze że gin o tym pomyślała bo dalej bym walczyła z wiatrakami... Aura wiem że czekanie jest ciężkie ale potem jaka radość... Zobacz o ile się wydłużyła nasza tabelka dzieciaczków w tym roku .Pozachodziły w ciąże dziewczyny z \"ciężkimi przypadkami\" więc głowa do góry niedługo sie uda. Pani Misiowa my też dziś bardzo chwaliłyśmy sobie pogodę na spacerku :D słoneczko i ciepło az miło :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Luty 6, 2009 Zrobiłam dzisiaj na obiadek kluski śląskie nadziewane mięskiem , do tego surówka i teraz czekam na mężusia a mała śpi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikolka25 0 Napisano Luty 6, 2009 DZIĘKI DZIEWCZYNKI JESTEŚCIE POPROSTU KOCHANE Czekam na powrót mojego lekarza. Mam nadzieję, że niedługo wróci z Polski. Chociaż ja chyba polecę do PL za 2 tyg to spróbuję złapać mojego stałego ginekologa. Być może wpływ na te moje zaburzenia hormonalne ma bardzo częsta zmiana klimatu, częste loty itd Jeszcze nie wpadam w ogromną panikę bo liczę, że od lipca wszystko zacznie się normować. Niepokoi mnie tylko to, że coraz częściej mam bóle w połowie cyklu i trwają dosyć długo (dzisiaj już jest 4 dzień bólu, a wczoraj to już oprócz jajników nawet dolna część kręgosłupa bolała) idę jakiś obiadek na szybko zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Luty 6, 2009 http://images26.fotosik.pl/322/7a76d11aefc0cbb1.jpg wpadliśmy na chwilkę Wam pomachać i rzucić fluidkami :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara76 0 Napisano Luty 6, 2009 Cześć Graminis, fluidki zawsze w cenie , widzę, że brzuszek trochę urósł więc dzidzia pewnie też. Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Luty 6, 2009 czesc dziewczyny a ja dzis caly dzien sie mudze wiosne poczulam heh tak cieplutko dzis bylo:):):):)juz mam czesc fotek na nk ze studniowki:):) ale oczywiscie ta najladniejsza fotke co mi sie podobalo szwagierka nie przyslala na zlosc:P:P nikolka z tym nikiem to niezle wykminilas hehe ale co to znaczy jak sie czasami na sutku widzi biale cos bo nie rozumie to dobrze?nikolka nieza;amuj sie posluchaj rad innych lekarzy monia juz przygotowujesz sie na przyjscie malenstwa poczekaj jeszcze troche eheh misiaczki to jak jutro wolne to na kaffe strozujesz:):):) lilowa ty tez mialas niezly pomysl z tym niukiem kto by pomyslal ehh ja stosuje te testy ale wiesz co Z tym paskowych nie jestem zadowolona caly czas jest 2 jasna bardzo blada kreska tak juz od 4 dni a plytkowe testy pokazuja 2 wyrazne ale nie tak mocne jak powinny byc juz gubie sie w tym za miesiac aby wykorzystam te testy co mam a pozniej co dwa dni beed probowac ale pasowalo by sie tez wybrac do gina ale nie mam odwagi:(:( graminis widze ze brzuszek co dopisuje tez taki chce :):):0 panimisiowa to dzis malutka zaczerpnela swiezego powietrza dobrze jej to zrobi:):):0 myszko my tez tesknimy :):) jutro czekam na twoje posty :):):) aura moja tesciowa urodzila dziecko w wieku 43 lata [wiem ze sie powtarzam] ale ty jeszcze masz duzo czasu:):):) a i jeszcze mojej tesciowej powiedziano ze juz nie bedzie miala dzieci a tu nagle taka wpadka eheh to glowa do gory ewcia swietnie upiekszylas ten nik:)ewcia o9baidek the best szkoda ze ja tego u miec nie umie bo bardzo lubie kluseczki:P:P sara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Luty 6, 2009 juz kiedys pisalam skad wziął sie moj nick ale napisze jeszcze raz, podczas kompletowania wyprawki dla dziecka kupilismy śpiochy i na metce było napisane " Pajac Pani Misiowa", tak mi sie spodobało że sobie przywłaszczyłam tą Panią Misiową i o to cala historia madzik ______ zdjecia obejrzane, Dawid to sie chyba średnio bawił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Luty 6, 2009 on to na ta studniowke nie mial ochoty wcale isc bo mowil ze bede z kims tanczyc itp heh wyobraznia go wziela ale jak juz poszedl to mial 37.6 goraczki nie wiem czy ze stesu czy z nerwow eheh ale potem sie rozbawil i niestety nie ma fotki jak sie dobrze bawil a jak sa to niechce mi dac wstawic bo mowi ze brzydko:P:P a ten twoj nik to smiesznie to wykabinowalas eheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Luty 6, 2009 gdzie dziewczynki sie podziewacie:):):):) tak tu cichutkoooooooooooooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Luty 7, 2009 Cześć dziewczyny nie miałam internetu więc nie mogłam wam przekazać nowiny!! a więc miałam dostać @ 22 stycznia i jakoś coś mnie tkneło i zrobiłam test choć wiedziałam,że może mi się @ spóźnić no i patrze i nie mogę uwierzyć II grube krechy jak głupia kupiłam 2 nastepne testy i tez 2 krechyQQ Wczoraj byłam u ginekologa potwierdził ciąze 5 tydzień pokazywał mi na usg jak bije serduszko!! Jestem taka szczęśliwa!!!!!!!! Oczywiście wysyłam wam fluidki i bede teraz miala internet i bede czesciej zaglądała!!!! Misiaczki,Smerfeciu,Myszko buuZiaki!!! aneczka227 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Luty 7, 2009 aneczka wiesdzialam ze ktos wkacu zlapie brzuszek gratulacje berdzo sie ciesze:):):):):):) powiedz jak to sie stalo :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 7, 2009 Czesc!!!!! Aneczko no w koncu sie odezwalas i to z jakimi wiesciami...kochana GRATULUJE jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....ale sie ciesze....a teraz mam nadzieje ze bedziesz czesciej zagladac na forum i dopiszesz sie do tabelki...wiesz jak tesknilam za Toba i czesto o Tobie myslalam, bo nas tak zostawilas....sciskam Cie mocno kochana i dawaj tu fluidki Widze ze nowe dziewczyny mamy na forum - witam Was serdecznie A mnie dzis naszlo na robienie paczkow.....jutro mamy wolne to zeby bylo cos do kawki , czekam az drozdze mi wyrosna i zaraz ide zagniesc ciasto....pozniej musze poprasowac i na 6 do pracki:) A co tam u Was kochaniutkie???? Madzik zdjecia ze studniowki super- a sukienka i fryzurka przesliczne, noi Ty w calej okazalosci ze swoim partnerem prezentowaliscie sie pieknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Luty 7, 2009 Aneczka dobre wiadomości! Zmartwiona byłam że nam się tabelka zaciążonych skróciła a tu proszę znowu się wydłuża !!! :) My dziś na zakupach byłyśmy :) ale ciepło !!!! Wiosna po prostu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Luty 7, 2009 no co ja widze:D:D:D::D aneczka227 :D:D: gratulacje:D:D:D:D::D widzisz i doczekałaś sie:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara76 0 Napisano Luty 7, 2009 Aneczka227 super wiadomość!!! Musiałaś być w niezłym szoku skoro trzy testy wykonałaś? Gratulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Luty 7, 2009 no kochane caly czas jestem w szoku tez sie stesknilam!!! wpiszcie mnie do tabelki bede z wami i czekam teraz na was!!! a testów robilam 4:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Luty 7, 2009 witaj Sarunia:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Luty 7, 2009 aneczka ________ super!!!!!!!!! moje dziecko śpi, ja wlasnie koncze obiad dla niej na jutro i musze coś zjesc bo aż mnie skręca z głodu dzisiaj kolejny dzien jestem sama i zaraz otwieram browarka oj jak mi dobrze bez tego chlopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Luty 7, 2009 no aneczka 227 dawaj mocne fluidki to moze i mi sie dzidzia oberwie?:))a jak Twoj zareagował? madzik a ja nie widialam zdjec:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akinom24 0 Napisano Luty 7, 2009 Witam Wszystkie Kobietki z forum. Bardzo dawno mnie tu nie było. W ogóle musiałam porzucić internet i wiele innych rzeczy ;) Ale działo się troszkę w moim życiu. No i udało nam się. Początki były trudne (trochę plamiłam - choć lekarz stwierdził, że nie było przyczyny) i przez to sporo odpoczywałam. Na ostatnim USG nasze maleństwo nie chciało dać się zmierzyć ale po kilku podejściach wymierzono 3 cm i nawet udało się zaobserwować jak macha nóżką :) Kolejne USG 19 lutego. Już się nie możemy doczekać Trzymam mocno za Was wszystkie kciuki i teraz zagłębiam się w lekturę tego, co mnie ominęło jak tu nie zaglądałam... :( Buziaczki STARAJĄCE SIĘ Nick....................... Wiek...........Ilość cykli.....Data następnej @ iwa18 /uk..................26..................10......... ..............pass niusiusia....................27..................13... . ............??.12.08 Myszka24/USA............25..................22.. . . .. .........24.02.09 nikolka25...................25..................22.... .............20.01.09 dorota822..................26..................23. .. .............??.12.08 misiaczki....................23.................42... ..............22.02.08 Sylwia29.....................29.................38... ..............??.12.08 Rusaczek....................34.................44....... ..........04.02.09 Sara76.......................32.................56.... .............25.02.09 kalpek........................22................26 .....................? madzik.......................20.................. 6.... . .............18.02.09 EwelkaO /Kraków.........27...................5...................27. 02.09 felicity78....................30...................3.... .............22.12.2008 lilowa..........................27..................4... ..............04.03.2009 silnaaa.......................31...................2.... ..............03.03.2009 mała kobitka...............30..................18................ .18.02.2009 miodziki...................33/25...............15....... ...........15.02.2009 pomocy7890..............21...................4.......... ..........04.02.2009 Aura_34....................34..................38....... ............10.02.2009 ZACIĄŻONE Nick/Skad...............Wiek........Tydzień ciąży......Termin porodu olawd.....................28...............41........ .. ...............23.01.09 kkinia30.................31................38........... ..............06.02.09 Monia671Kraków......27................27......... .................01.05.09 alutek29.................29.................19......... ...............25-06-09 graminis..................25.................17......... ..............09-07-09 jolanta2..................27.................16........ ................17-07-09 yourmind...................20...............6........... ..............16.08.09 Kamila1985.................23..............8............ ..............??.07.09 akinom24...................24..............11..........................30.08.09 izulkaa......................30..............8.......... ..................05.09.09 DZIECIACZKI URODZONE Nick....................Płeć.................Imię....... .........Data urodzin Fiolek..................córeczka...........Maja .....................02.05.07 izulkaa..................córka..............Zuzanna..... .............28.06.07 Pani Misiowa..........córka...............Patrycja......... .......21.12.07 Obca...................synek...............Kubuś........ ............01.07.08 Kakusia 22............synek...............Kacper.................. 19.07.08 EwQa..................córeczka...........Emilka......... . .......30.10.08 becia_gask...........synek..............Kacper.......... .........13.11.08 Patinka26.............córeczka..........Olivia Hatice............19.11.08 Smerfetka29........syn i syn........Gabryś ,Nikodem.........31.12.2008 asiunia27............synek................Filip......... ............2.01.200 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Luty 8, 2009 Dzień dobry! Ja tylko na momencik, bo zaraz przyjeżdżają do mnie goście z gór, a konkretnie rodzinka Wieśka, wczoraj z tego powodu miałam tak zaprany dzień(sprzątanko, obiad, ciasto, sałatka itp), że padłam po 22 i teraz otworzyłam oczy, choć z chęcią bym pospała. WSPANIAŁE WIEŚCI!!!! DZIEWCZYNKI- BARDZO SIĘ CIESZĘ I GTRATULUJĘ!!!! Tabelka nam sie powiększyła! Madzik- suknia świetna, ale chyba nie ma pokazanej góry? Czy ja nie zauważyłam :p No dobra, uciekam, bo muszę sie szybko ubrać. Buziaczki kochane A tak na marginesie- Kinia też już na pewno po cc :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Luty 8, 2009 STARAJĄCE SIĘ Nick....................... Wiek...........Ilość cykli.....Data następnej @ iwa18 /uk..................26..................10......... ..............pass niusiusia....................27..................13... . ............??.12.08 Myszka24/USA............25..................22.. . . .. .........24.02.09 nikolka25...................25..................22.... .............20.01.09 dorota822..................26..................23. .. .............??.12.08 misiaczki....................23.................42... ..............22.02.08 Sylwia29.....................29.................38... ..............??.12.08 Rusaczek....................34.................44....... ..........04.02.09 Sara76.......................32.................56.... .............25.02.09 kalpek........................22................26 .....................? madzik.......................20.................. 6.... . .............18.02.09 EwelkaO /Kraków.........27...................5...................27. 02.09 felicity78....................30...................3.... .............22.12.2008 lilowa..........................27..................4... ..............04.03.2009 silnaaa.......................31...................2.... ..............03.03.2009 mała kobitka...............30..................18................ .18.02.2009 miodziki...................33/25...............15....... ...........15.02.2009 pomocy7890..............21...................4.......... ..........04.02.2009 Aura_34....................34..................38....... ............10.02.2009 ZACIĄŻONE Nick/Skad...............Wiek........Tydzień ciąży......Termin porodu Monia671Kraków......27................28......... .................01.05.09 alutek29.................29.................19......... ...............25-06-09 graminis..................25.................17......... ..............09-07-09 jolanta2..................27.................16........ ................17-07-09 yourmind...................20...............6........... ..............16.08.09 Kamila1985.................23..............8............ ..............??.07.09 akinom24...................24..............11........... ...............30.08.09 izulkaa......................30..............8.......... ..................05.09.09 DZIECIACZKI URODZONE Nick....................Płeć.................Imię....... .........Data urodzin Fiolek..................córeczka...........Maja .....................02.05.07 izulkaa..................córka..............Zuzanna..... .............28.06.07 Pani Misiowa..........córka...............Patrycja......... .......21.12.07 Obca...................synek...............Kubuś........ ............01.07.08 Kakusia 22............synek...............Kacper.................. 19.07.08 EwQa..................córeczka...........Emilka......... . .......30.10.08 becia_gask...........synek..............Kacper.......... .........13.11.08 Patinka26.............córeczka..........Olivia Hatice............19.11.08 Smerfetka29........syn i syn........Gabryś ,Nikodem.........31.12.2008 asiunia27............synek................Filip......... ............2.01.2009 Olawd................synek................?..........................???????????? kkinia30............?.......................?..........................6.02.2009 Zrobiłam małą" przemebelkę" w tabelce, a resztę sobie dziewczyny same pozmieniają , bo nie wiem. Ratunku!!!- wygląda na to, że teraz ja na pierwszym miejscu do rozpakowania:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Luty 8, 2009 Monia witaj:) nie masz co plakac cieszsie ze jeszce 2 w 1 jestes:D jak samopoczucie??jak szycie sukni?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Luty 8, 2009 hej dziewczyny nie poleciałam do Irlandi bo była mgła dopiero we wtorek z Łodzi lecimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Luty 8, 2009 aneczka gratuluje serdecznie madzik suknia sliczna i kolorek tez ale twoj mial mine jakby za kare tam siedzial :) U mnie rosolek juz sie konczy zaraz sie biore za 2 gie danie. Monia ale ci sie chce tak tancowac ale ty chyba to lubisz :D Jolanta moj tata mial do anglii leciec w piatek wszsytkie loty odwolane i tez go dali na tworek ale szef nie zgodzil sie na wiecej niz 2 dni urlopu wiec zaplacil za autokar i wczoraj wyruszyl powinien za jakies 2 godziny byc juz w Londynie. Pani misiowa ja mam identycznie z moim sie widze az cala godzinke albo pol na dzien i o te pol godziny za dlugo jestem szczesliwa jak zje i idzie :D choc moj nie marudzi i ciagle pelny optymizmu chodzi, to ja go napawam pesymizmem ,tak czy siak wole mie w domu cisze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Luty 8, 2009 Witam was wszystkie, widzę duzo nowych dziewczyn pisze na forum. Aneczka ogromne gratulacje, widzisz udało się i tobie, tylko potrzeba było czasu, ale się cieszę. U mnie po staremu małe rosną, rozrabiaja na przemian, tak więc się nie nudzę. Gabryś wymaga więcej uwagi, chce być w centrum zainteresowania, a Nikuś więcej śpi, choć też potrafi domagac się o swoje. Chcieliby być noszeni oboje, a to tak nie da rady.Tak samo przy piciu ten co pije jest dumny, ze akurat pije, a drugi w tym czasie płacze. Czasami mam urwanie głowy, a czasami jest ok, w każdym razie pracy z nimi o niemiara, ale już wpadłam w rytm, więc ni9e jest żle. Pozdrawiam Wasza smerfetka, czekam aż ktoś złapie mój brzuszek. Olawd gratuluję, a to i twój brzuszek jest do wzięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Luty 8, 2009 smerfetka ___ daj zdjecia !!!!!!!!!!!1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach