kalpek 0 Napisano Sierpień 28, 2009 Misiowa co nie pojdzie :P z checia by poszedł :D Monia odezwij sie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Sierpień 28, 2009 ^To teraz se smama bede pisac.. Gramka wstałas ? misiaczki napisz co u ciebie ? Madzik ? Lilka jestes juz w pracy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia3377 0 Napisano Sierpień 28, 2009 nie jestes sama Kalpek ja tu jestem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Sierpień 28, 2009 O Asia jest :) witaj ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia3377 0 Napisano Sierpień 28, 2009 Witaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia3377 0 Napisano Sierpień 28, 2009 Mam malego dola, ale zaraz pojde do mojego warsztatu to sie troszke rozerwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia3377 0 Napisano Sierpień 28, 2009 od srody nic mi sie niechce, mala deprecha Wczoraj przez caly dzien tylko podlogi umylam i to wszystko a dzisiaj posciel rozebralam i zobaczymy co dalej, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia3377 0 Napisano Sierpień 28, 2009 Kapelek pracujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Sierpień 28, 2009 Asia pracowałam w gminie,teraz chwilowo nie,ale czekam tylko na tel,teraz sa w niedziele dozynki,wiec wszyscy zabiegani.ja jade do Rodzicow!musze sobie kupic szampon koloryzujacy na to wesele,bbo juz mam liche te włosy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia3377 0 Napisano Sierpień 28, 2009 A jaki kolor masz wlosow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Sierpień 28, 2009 Jestem juz w robotu :) Ostatni dzien przed dlugim weekendem. Mamy wolny poniedzialek :)Ach... jak fajnie :) Asia co to za warsztat? Zaintrygowalas mnie. Czym sie zajmujesz? Kalpek to chyba mamy problem, bo ja tez z checia skocze na to weselicho. Na ostatnim- 3 tygodnie temu, bawilam sie do 5 rano. Nie wiem tylko czy Twoj Malzonek chcialby pojsc z taka slonica. Pani Misowa jeszcze zaczniemy sie klocic o wyjscie z kalpkowym Mezem :) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia3377 0 Napisano Sierpień 28, 2009 Stworzylam sobie warsztat krawiecki(szyje firany) Ale tylko te nowoczesne szale tasmy tez wszywam, ostatnio nawet zmienilam tapicerke wersaleczki dla gosci(zmieniam pokoj z zielonego na lila), zaslonki juz mam gotowe jeszcze trzy firaneczki No i poduszke jedna mam juz gotowa z tego samego materialu co zaslonki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia3377 0 Napisano Sierpień 28, 2009 Wcale nie jestem z zawodu krawcowa, sama sie nauczylym juz od 7 klasy podstawowej ciaglo mnie do maszyny(moge powiedziec ze to takie moje hobby) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia3377 0 Napisano Sierpień 28, 2009 Pasja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Sierpień 28, 2009 Super!! :) :) Ja mam dwie lewe do szycia. ;) Ale lubie bawic sie papierami. :) Juz teraz mysle o kartkach swiatecznych, bo potem moge nie miec na to sily i czasu przede wszystkim. Moze kiedys przeslesz nam swoje cuda na poczte? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia3377 0 Napisano Sierpień 28, 2009 kopiłam sobie płótna ostatnio bo mam fajna idee do jadalni Moje imię po chińsko to trzy litery chińskie a mojego męża to dwie litery chińskie.Tak wiec kupiłam o dwa za dużo. Na gorze bada trzy, a na dole dwa i na każdym płótnie będzie jedna litera Plutna sa biale a acryl mam czarny, jadalnie mam na bialo czarno :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia3377 0 Napisano Sierpień 28, 2009 wyslalam ci kilka na maila :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Sierpień 28, 2009 I ja skopiuje tabeleczke...z dwoch powodow... Ktos uparcie probuje mnie odmlodzic :)- niestety jednak 28 urodziny juz za mna. Dwa ciagle pokazuje sie 19 tydzien z Fasolem. A my tu juz w 7 miesiac wkraczamy :) STARAJĄCE SIĘ Nick....................... Wiek...........Ilość cykli.....Data następnej @ DoroF.......................26..................3....... ............?????????? Asik85.......................23..................2...... ............?????????? niusiusia....................27..................13... . ............?????????? Myszka24/USA............26..................28.. . . .. .........26.09.09 nikolka25...................25..................29.... .........ok 15.07.09 misiaczki....................23.................44... ...............?????????? Sylwia29.....................29.................38... ..............??????????? Sara76.....................32.................60.... ...............29.07.09 kalpek........................22.................31 ...................???????? EwelkaO /Kraków.........27................10................ ...06.08.09 silnaaa.......................32..................7... ...............29.08.09 mała kobitka...............30..................18................ .??????????? miodziki...................33/25...............15....... ..........??????????? pomocy7890..............21...................5.......... ............???????? monita30...................34......... długo +3zclo..................?????? xxmadziaraxx.............30.......(już nie liczę)... ............05.08.09 AsiaAaK....................19...................13...... ............10.07.09 asia3377..................32....................58.... ...............12.09.09 ZACIĄŻONE Nick/Skąd...............Wiek........Tydzień ciąży.........Termin porodu izulkaa......................30............. .8.....................05.09.09 aneczka227.................21.............31............ .......30.09.09 dorota822...................27.............16........... ........20.11.09 lilowa.........................28..............25...... ............ 06.12.09 rusaczek....................34..............11.......... .........09.12.09 felicity78....................30..............36........ ...........27.08.09 DZIECIACZKI URODZONE Nick.............Waga po urodzeniu.....Imię....... .........Data urodzin Fiolek....................???..................Maja ...................02.05.07 izulkaa...................???.................Zuzanna... .. .........28.06.07 Pani Misiowa............3460..............Patrycja......... .......21.12.07 Obca....................???..................Kubuś...... ............01.07.08 Kakusia 22..............3200.................Kacper.............. 19.07.08 EwQa....................????...................Emilka... ...... ......30.10.08 becia_gask.............????.................Kacper...... ...........13.11.08 Patinka26.............3230................Olivia Hatice...........19.11.08 Smerfetka29...........????..............Gabryś ,Nikodem.........31.12.08 asiunia27...............????.................Filip...... .................2.01.09 Olawd...................3340..........Tymoteusz........ ...........30.01.09 kkinia30................????................Daniel...... ..............10.02.09 alutek29................????..............Pawełek....... ............27.04.09 Monia671...............3500...........Adaś............ .. ..........27.04.09 Graminis.................????...........Lenka........... .............15.07.09 Jolanta2...............4410..........Rafałek......... ...............23.07.09 Gab2901...............2530...........Oskar.............. ...........07.08.09 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Sierpień 28, 2009 Asia jeszcze nic nie dotarlo, ale bede tam zagladac :) Grameczko wstawac spiochy!! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia3377 0 Napisano Sierpień 28, 2009 jak chcecie pooglądać moje niektóre dzieła to zaprasza na stronkę http://www.garnek.pl/jajajaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Sierpień 28, 2009 Asiabardzo ladne :) podobaja mi sie zwlaszcza w goscinnym i jadalni :) Super!! Gratuluje pomyslow i talentu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Sierpień 28, 2009 Jakie wy macie ładne domki :(ja nie mam takiego :9 Byłam u rodzicow,mam juz obiad bo mamusia mi zapakowała i nie musze juz nic gotowac :) Kupiłam sobie szampon koloryzujacy,UWAGA :Ciemna czerwien,nie chce ciagle tak samo wygladac...chce inaczej... boli mnie brzuch jakos dziwnie :(nie wiem co to na samym dole.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Sierpień 28, 2009 a jeszcze zapomniałam napisac,wpieprzyłam wczoraj "weselna"bomboniere ktora mielsimy dac Młodym.... Musze kupic nowa.... Nie kupuje kwiatkow,bo kwiatki wyrzuca,a czekoladki chociaz zjedza :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia3377 0 Napisano Sierpień 28, 2009 Dziekuje :) Uwielbiam szyć, ale teraz nawet na to nie mam ochoty Musze te fioletowe skończyć i mam jeszcze materiał od koleżanki muszę jej do pokoju uszyć bo ma jeszcze takie zwykle :) Jeszcze mam inne firany ale to muszę na płytach poszukać , bo szyłam tez koleżance z Monachium :) wszystkie wymiary podała mi przez Skype i bardzo ślicznie wyszły.Kopiłam jej u mnie materiał, nici, kuleczka itd i wysłałam poczta :) Firany jak masz super to nawet przy nich meble nie muszą być wymyslate i masz zawsze modnie i gustownie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Sierpień 28, 2009 Kalpek Ty lakomczuchu :P Mnie wczoraj wieczorem naszlo na murzynki. Pierwszy raz maz lecial do sklepu z powodu mojej zachcianki. Zjadlam 3 jeden za drugim... az mi niedobrze bylo. Asia Naprawde masz ciekawe pomyslu. My mieszkamy w Anglii i tu mamy domek urzadzony ale w Polsce mamy mieszkanko, ktore niedawno skonczylismy remontowac. Ciagle nie mam pomyslu na okna-zwlaszcza w kuchni, bo jest dluga i waska.:( Moze podpatrze cos u Ciebie. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Sierpień 28, 2009 asia3377 -- no to wybacz , chyba jak zwykle nie doczytalam a u nas juz widac kawalek zabka!!!!!! prawa dolna jedynka!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Sierpień 28, 2009 no i moj maly jak sie wkurza to mowi ma ma , me me a od kilku dni tata ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Sierpień 28, 2009 hejka wrocilam cala i zdrowa fizycznie bo psychicznie jestem rozbita wrocilam do takiego syfu w domu ze szok :O musze dojsc do ladu pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia3377 0 Napisano Sierpień 29, 2009 Cześć dziewczyny, dzisiaj już sie lepiej czuje, zaczynam inaczej na to wszystko patrzeć :) Nikogo niema :( Sprobuje to ivf i zobaczymy może uda sie za pierwszym razem :) Olawd idą mu ząbki to fajnie ciekawe....dzieci zawsze zaczynają mówić pierwsze słowo to mama, a u mojej koleżanki było odwrotnie :) najpierw było tata a później mama :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Sierpień 29, 2009 witaj asia jak na razie to jestesmy tylko dwie w ten sobotni poranek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach