Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal26

problem z dziewczyną...

Polecane posty

Gość michal26

Witam serdecznie i proszę o wypowiedź osób które znalazły się w podobnej sytuacji lub mogą mi doradzić... otóż.. od trzech tygodni borykam się z pewnym problemem... moja dziewczyna postawowiła odejść.. wiem, że jej nadal na mnie zależy... znamy się dosyć krótko, nie wymagam tego by kochała mnie... bo to uczucie może rodzić się dłużej.. nie zawsze to miłość od pierwszego wejrzenia.. było nam razem dobrze.. a co najlepsze ona twierdzi, że jej na mnie nadal zależy a jej zranione serce mówi nie.. Co zrobić w tej sytuacji??

Gość marynaK.
Dlaczego jej zranione serce? Kto ją zranił, Ty?

Gość michal26
nie nie.... nie ja

Gość adaskost
michal 26 piszesz jej zranione serce kaze odejsc....co takiego przeskrobales

"moja dziewczyna postawowiła odejść.. wiem, że jej nadal na mnie zależy... " :D:D:D:D:D:D Czy Ty na pewno jestes facetem?

Gość michal26
po raz kolejny mowie ze to wina poprzednikow nie moja:) abyśmy dobrze się rozumieli chodzi o to, że sie boi miłości...

jeżeli chodzi o taka sytuacje mysle ze twierdzac, że jej na tobie zalezy próbuje uspokoic wyrzuty sumienia Tyle, wie że boli Cie jej odejście i tak dla własnego poczucia tak Twierdzi, jak odchodzi musie miec jakis powód , a o tym juz Wy wiecie najlepiej. Ja bym dała spokój sobie, bez miłości nie ma co budowac zwiazku bo i tak czy siak sie rozpadnie, a im dłużej bedziesz sie wplątywał tym później trudniej bedzie wyleczyc serduszko

typowe...dla niektorych..."kocham cie ale jednak nie bede z toba bo..." moze byc i taka sytuacja ze sie dziewcze bawi...ewentualnie ma kogos w rezerwie:O

Gość znudziła się
albo ma kogoś innego, bo nie wierzę w bajki że nie chce się angażować skoro nie chciała się angażowac to po cholerę się z Tobą spotykała i robiła Ci jakieś nadzieje

Bo my, kobiety to takie jesteśmy...zamiast powiedzieć wprost \"znudziłeś mi się, koleś, bujaj się\", to wymyslamy bajeczki :D:D:D

Gość michal26
ja mam czyste sumienie... ale jej zależy... widać to... chodź sugestia, że próbuje się wytlumaczyć daje do myslenia...

zależy, zależy...żeby w razie czego mieć kogoś, z kim można poseksić się, kto zaprosi do kina itd.

tez mi sie tak wydaje...cos jej nie pasuje w tobie i zamiast szczerze powiedziec,to pierdoli jakies mzonki o zranionym sercu...sorry facet,ale zajdz sobie normalna kobiete,a nie takie przeromantyzowane memło

kreci Cos i tyle :P taki mechaniżm obronny chociaz wredny, nie chce w żaden sposób obarczać siebie wina za to że sie rozpadło , wiec dobra ściema i może spokojnie sobie patrzec w lusto :P

To tak jak oklepany tekst "Słuchaj jesteś cudownym facetem... i ja na ciebie nie zasługuję"... A za 2 dni juz ma innego.. Ehh.. No taka prawda...

Gość michal26
akurat wlaśnie święta to nie jest... co myślicie o tym iż " liczy na zaakceptowanie jej wybryków"?

porozmawiaj z nia. powiedz,ze bardzo Ci na niej zalezy,ale jesli chcesz odejsc to Ty zaproponuj przerwe w Waszym z zwiazku....odpocznijcie bez zadnego kontaktowania sie z soba od siebie.......z doswiadczenia wiem,ze jak dziewczyna od Ciebie uslyszy taka propozycje poczuje sie niepewnie i juz nigdy od ciebie nie odejdzie .nie lataj za nia. jesli kobiete sie troche poolewa to znowu one zaczynaja starac sie o zwiazek

po co to analizujesz , bez sensu , daj spokój , zapomnij , wylecz sie i juz a ona dalej bedzie bez skazy :P dla samej siebie tylko chyba:D

Poraz kolejny głupi tekst - ona chce odejść ale mówi, że kocha - jak ktos kocha to nie odchodzi....w tym konkretnym przypadku tez tak jest. Dziewczyna coś kręci i tyle p.s oczywiście nie mówię tu o jakiś przypadkach indywidualnych, bo w życiu róznie się układa..

Gość michal26
ona...82 właśnie jestem na tym etapie... cisza i spokój... trzy sms w ciagu dnia które sa odpowiedzia na jej wiadomosc... czy to dobra droga??? przeczekac- powoli zapominac- poczekaj co przyniesie jutro..??

ona...82 ... też wymyśliłaś hahaha na cholere facet ma robic jakieś dziwne sztuczki , zagrania , przerwy , głupota

Gość nadal nie kumasz
byłeś dobry by iść do kina, zafundowac piwo itp, ale moze jesteś nie dość atrakcyjny, bogaty itp, słowem nie pasisz lasce w 100 % i doszła do wniosku że nie będzie tego dalej ciągnąć więc wymyśla teraz jakieś bzdurne teksty by zakończyc ten związek

Gość michal26
zwiazek na ta chwile jest zakonczony... radze sobie z tym naprawde swietnie..... ona sama próbuje kontatu... i tylko to mnie martwi... bo niby po co??

kobiety takie jak twoja dziewczyna widocznie, nie potrafia tak spokojnie zakończyc zwiazku, są zbyt próżne i pewne swojej wartości , chciałaby pewnie abyś skamłał jak pies :P i błagał o to by wróciłą

liczyla,ze bedziesz skakal jak maly piesek i blagal o milosc,a tu ZONK...i traz widzi,ze trzeba cie szanowac,a nie poniewierac..chciala cie wystawic na probe,jak daleko sie posuniesz,jak bardzo mozna toba poniewierac...wychodzi ze sie szanujesz i dostajesz ode mnie ogrooomnego "+"!!!

Gość lepiej nie sluchaj
"madrych rad" na kafe dla wlasnego dobra.😴

Gość michal26
mi chodzi o opinie innych...