Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karola13

mamusie z kujawsko - pomorskiego rodzić w torunu czy w inowrocławiu?

Polecane posty

Gość Karola13

Zwracam się z prośbą do wszystkich obecnych mam lub przyszłych, co byście mi doradziły: gdzie rodzić? termin mam na 8 listopada, chodzę prywatnie do lekarki w Inowrocławiu, do tej pory chciałam właśnie tam rodzić. Ma to być poród rodzinny, potem planujemy z mężem opłacić sobie pokój rodzinny, w którym będziemy mogli być razem do końca pobytu. Z drugiej strony nasza kuzynka jest położną w szpitalu w Toruniu - ostatnio odbierała poród naszej znajomej, która była nią zachwycona, o tym szpitalu podobnie zresztą jak o tym w Inowrocławiu słyszałam najróżniejsze opowieści - i dobre i złe. Jeśli trafimy na jej dyżur to ok, a jeśli nie to powiedziała nam, że gdy tylko dostanie telefon, przyjeżdża i towarzyszy w czasie porodu, jeśli natomiast nie będzie mogła bo pracuje w przychodni jeszcze, dzwoni do swoich koleżanek i mam podobno zapewnioną dobrą opiekę. Sama nie wiem co robić? Rodzę pierwszy raz. Chciałabym aby po porodzie mąż był ze mną, a w Toruniu może być tylko przez pierwsze 2 godziny po porodzie, potem ja idę na oddział i kiedy będę mogła już chodzić mogę wychodzić do specjalnej sali na odwiedziny. Z drugiej strony chodzę do lekarza do Inowrocławia. Dziewczyny pomóżcie - doradźcie, będę wdzięczna.

Gość InoIno
A do jakiego lekarza w Inowrocławiu chodzisz.Też chodziła całą ciażę prywatnie,teraz drugą też,ale w Inowrocławiu nie zamierzam rodzic,złe wspomnienia z pierwszego porodu,na lekarza prowadzącego nei miałam co liczyc.Jeśli masz kogoś znajom,ego w Toruniu to radze rodzić tam.W każdym szpitalu zdarzają sie jakieś sytuacje,są plusy i minusy,ale jak ma sie kto Toba dobrze zając to lepiej Toruń.

Gość Karola13
Chodzę do dr Paneckiej

Gość InoIno
Ja też do niej chodze i moge Ci napisac,ze póki nic złego sie nie dzieje to jest super,a w razie jakis problemów olewka. U nas też miał być poród rodzinny,osobny pokój,a skończyło sie cesarka.Niestety poród nie jest taki jak sobie myslimy,nigdy nie wiadomo co sie stanie.

Gość Karola13
No to mi dałaś teraz do myślenia. Czyli Twoim zdaniem Toruń? A Ty kiedy rodzisz i gdzie?